birthday cake


Ph: Dont ask me what the heck were doing.. Cuz I don' know. En bild från Johannas maskerad är det i alla fall.

Är hemkommen från farmor nu. Och mätt är jag också. Åt jätte god kycklig, sallad och lite vitlöksbröd till det. MUMS. Skrev igår att jag skulle läsa lite i min bok. Men guess what? I didn't. Så ikväll SKA (kanske menar jag...) jag göra det. Får kolla med tv:n hur den känner och så. Den kanske blir avundsjuk..

I LOVE U


Ph: Från min systers student som ägde rum i sommras. Bilden längst ner är på min syster och farmor.

Min underbara farmor blir hela 90 år idag! Grattis och tack för alla fina minnen jag fått med dig. Jag älskar dig. Om någon timme åker vi till farmor och äter lite god middag och firar henne. Kan inte fatta att hon blir 90 år! Hejsvej!

#cosy bookreading


Do not fall asleep, I repeat, do not fall asleep. Ungefär så har jag tänkt för mig själv ända sen jag kom hem från skolan. Är trött som ett ösregn och jag vill bara sova sova sova! Hade tänkt ställa mig i duschen nu snart. Och efter det hade jag tänkt krypa ner i min säng och läsa lite i min bok Billy Elliot som är till mitt engelska steg. Den är lite annorlunda skriven så det är lite jobbigt att läsa den.

come on guys, don't be shy!

Något jag funderar på varje dag är vem som egentligen läser min blogg. Om inte statistiken visar fel så är där ett par stycken som kikar in hit. Skulle vara jätte kul om ni skrev en kommentar om vilket kön/ålder/namn ni har. Eller kanske hur ni hittade hit. Vad som helst. Bara jag har något att gå på. Don't be shy!

blue adidas


Kom hem från Malmö vid fyra-tiden. Var borta ca.. sju timmar.. Oh my. Och kallt var det också, både på bussen och utomhus. Under dom sju timmarna hann jag bli förälskad i ett par skor, pröva x antal jeans, tröjor och shorts, äta jätte god mat, få ett LITET (och då menar jag litet) utbrott och träffa en kompis som jag inte träffat på hur länge som helst! Slutade med att jag köpte ett par svinsnygga träningsshorts, eller jag tyckte dom var snygga till dom kom på mig.. hoho.. Och en underbart snygg adidas tröja som ni ser. Den är mer ljusblå/turkos i verkligheten och så har den ett stort adidastryck på sidan av luvan. Psst.. Det är storlek 40.. Imma big girl, naah, den var faktiskt jätte liten i storlekarna... Eller..? All found on Intersport!

Im up man, Im up

Åh herregud.. Ser ni vad klockan är? Den är inte ens nio.. Om en halvtimme ska jag gå till bussen för att sedan ta mig till Malmö. Jag pallar inte!! Eller jo, kanske. Jag kan offra mig för att få shoppa lite.

I'm starving


Hör hur min mage ropar efter mat. Kom hem för drygt två timmar sen and I'm starving. Tuggar dessutom på ett smaklöst och äckligt tuggummi. Och blev precis oehört sugen på cupcakes, blogg.se's fel eftersom dom visar det på högersidan (you cant see it). God damn you Blogg.se. Lite senare drallar (ja jag vet.. jag skrev drallar) jag hem till Lina och terrar henne lite.

yesterday


Åkte som sagt till skolan vid sex-tiden igår. Det var öppet hus på kunskap för blivande sex-sju:or. Jag och Lina var med som hjälpredor, följde med på rundturer och svarade på lite frågor från föräldrar och elever. Såklart fick en rundtur med lite besvärliga föräldrar.. Vissa rörde inte en min och såg allmänt sura ut, tyckte lite synd om Camlila (lärare) som försökte skoja till det lite men det gick nog inte hem hos alla. Jag och Lina fick i alla fall vars en biobiljett för besväret. Easy going.

godhjärtad människa

"Asså åh, Joanna.....hur ska jag börja? Jag älskar din blogg, din stil, ditt utseende, DITT LIV. Känner mig som en stalker, men seriöst, du är fanimej den snyggaste 96an jag sett, du lever verkligen livet. Och alltså, ååhh.. Du är så perfekt!!! Man blir ju avundsjuk som fan!!!"

Ja okej, jag erkänner, jag smälte lite grann. Är det såhär stalkers är så får ni mer än gärna stalka mig!! Nej, jag är långt ifrån perfekt men tack, verkligen! Tack för alla fina ord! Kram!

easymode

Ska snart dra till skolan igen för att tjäna ihop en biobiljett. Ska bara svara på lite frågor från föräldrar och sen har jag tjänat en biobiljett. Easy going.

looking all drugged and that


Ligger som ett handikapp i sängen just nu. Har sån sjukt träningsvärk. Tänkte skriva alla ställen jag har ont på men nä, det hade tagit för lång tid... Eller vänta, I do it anyway. Jag har träningsvärk i mina lår, ballar, armveck, överarmar, axlar och mage. Det var nog alla ställen. Hade nästan varit enklare att skriva alla ställen jag INTE har ont på men jag gillar utmaningar (jag hoppas ni förstår min ironi). Men träningsvärk är bra.
Tänkte även berätta att jag bestämmde mig för att baka kladdkaka idag. Jag vet inte riktigt vad som gick snett men den blev inte rund (ja, jag använde såklart en rund form) men den blev ändå kladdig och god. Just ask my mom. Hehe.

färgbomb


Hade helt glömt bort att jag skulle göra ett inlägg om färgbomben jag har använt, tur ni påminde mig!
Konstgt nog så fungerade den. Jag använder den varje gång jag har duschar eftersom det hela tiden försvinner färg. Först tar jag shampo och sedan färgbomben. Jag låter den sitta i i 3 min sen sköljer jag ur det. Jag använder alltså inget balsam. Jag har sluppit att bli orangehårig (thank god for that!) och behållt min fina hårfärg, nästan i alla fall. Färgen är ju alltid som finast när den är nyfärgad men den ända skillnaden är egentligen att den är inte lika "skrikig" som den var innan. Dessa "färgbomber" finns i massa olika färger, även till blondiner och man kan man köpa dom hos utvalda frisörer eller be sin frisör beställa hem en. Är man inte allt för lat så kan man beställa hem en själv, det är bara att googla det. Dom kostar runt 200:- och varar ungefär 10 tvättar. Det var nog det hela! 

Har ni frågor så kan ni ställa det i detta inlägget så svarar jag i samma inlägg!

UPDATE:
Comment: Om man t.ex har ganska mörk hårfärg och vill ha det rött kan man använda färgbomben direkt så att det blir rött eller måste man göra annat ? (hoppas att du fattar vad jag menar haha (; )

Answer: Jag har faktiskt ingen aning, jag skulle nog rekomemendera dig att färga det först.. men prata om det med en frisör först!

today I'm wearing this


Stickad tröja - Lindex / Jeans - Gina Tricot / Klocka - Unknown

C & A

Comment: asgrym blogg! dina kläder är så snygga, vart brukar du köpa dem ifrån? :)

Answer: Tack! Tycker helt ärligt inte mina kläder är något märkvärdigt men de flesta klädesplaggen kommer faktiskt från H&M, Gina, Monki, Stadium och dom vanliga. Händer även att jag klickar hem något klädesplagg då och då från någon utlänsk sida. Det är roligare att ha kläder som inte alla andra har.


Comment: Kan du inte säga vilka appar du har ?

Answer: Ja alltså detta svaret kan ju bli hur långt som helst.. Kan dra mina mest använda appar, vad det sen är för appar får ni själva ta reda på! Instagram, Messenger (till facebook) Google Översätt (hehe), Youtube, Talking Funny Mirror, Slangbot, Kik, CamWow, Trollolol, Snapseed och Temple Run.

lazygirl


Ph: Ja, jag är medveten om att det ser ut som jag spenderat all min tid inomhus hela sommaren men icke. Vistas man bredvid min syster ser man blek ut, tyvärr.

Världens längsta dag?!?! Har varit halv död i skolan idag. Gick dessutom till halv fyra, tur jag bara gör det en dag i veckan. Somnade så fort jag kom hem, blev väckt med mat. Jag klagar inte, det är så det ska vara. Tänkte somna om igen efter maten men.. känner mig så lat då.... Men nu när jag suttit lite framför datorn ger jag mig själv tillåtelse till att somna om igen.. thats pretty much how my life looks like. Food, sleeping, computer and more sleeping.

you're almost as badass as Joanna

Laddade ner en såhär rolig app (slango heter den) där man kan se vad sitt namn betyder.

Joanna, definition:
1.The most sincere, goodhearted, and gorgeous girl to grace the world with her lively presence. Some say she resembles Rachel Weisz but in actuality Weisz would never be able to reach the pedestal of beauty that Joanna sits atop of.

2. Pretty much the most awesome person you can ever hope to meet. Be weary though, Joanna is a complete badass and is known to carry either a thug and robbing a liquor store or grocery for the hell of it.

Example:
"Man you shot up and robbed five armored vans, assaulted three cops, and beat up Jean-Claude Van Damme. You're almost as badass as Joanna."

Joanna is so awesome her presence radiates awesomeness.

we're teenagers, shit happens

We're teenagers. We're still learning. Shit happens.
We cheat, we lie, we criticize, we fight over stupid things.
We fall in love and end up getting hurt. We bitch about bitches being bitches.
We party till dawn, we drikn till we passout. We hate people for no reason.
We call each other names. We stay up late having deep conversations, or stay up late just to think.
We go out and have a kick ass time with our friends and those will be the memories.
One day, all that's going to pass. You can waste your time focusing on all the bad things.
But one day you're gonna wish you still were a teenager. So make the most of what you have now,
forget all the bullshit and drama.
LIVE YOUR LIFE WITH A SEXY SMILE ON YOUR FACE.


- We ♥ It

people are..

let's go study


Hur känner jag inför det faktum att det faktiskt snöar? Det är blandade känslor. Mysigt men jag (precis som många andra) vill ha sommar NU. Så vafan är detta?!? Så länge det inte lägger sig så är det väl okej. Och det är faktiskt bättre att det snöare än regnar om ni frågar mig.
På tal om snö.. Ser ni vad jag åt till frukost? Avundjuka? You should be. Det var jätte gott :'D Hade tänkt ta tag i lite skolarete nu. Söndag har blivit min pluggdag.

såhär kul har jag med mina jeans

colorful clothes


Insåg vilken himla röra jag hade i min t-shirts låda. Fick röja undan där lite, kasstade sånt som jag inte avände och sånt som var för litet. Och Voilà så var det snyggt igen! Får se hur länge jag klarar av att ha det fint i lådan. Brukar ta en-tre dagar sen är det rörigt igen. Städade även min jeans låda och garberob. Kom fram till att jag äger 13 par jeans (använder högst 5 av dom) och 10 skjortor.

lycka


Okej, så det blev inga träningskläder för min del. Hittade inga. Trelleborgs utbud av kläder suger verkligen. Och när man väl hittar något snyggt så har alla det. Hittade istället fem bokstäver, som bildar ordet lycka, som jag fick med mig hem. Tänkte att dom skulle stå på mitt skrivbord/bokhylla eller vad man ska kalla det och se lite fina ut. Och jodå, nog blev det fint.

godmorgon!

Morsning korsning. Ligger och drar mig i sängen just nu,  ska snart stiga upp och ta något att äta och sedan börja fixa mig. Tänkte dra en snabbis till stan och försöka hitta träningskläder. Så Trelleborg, visa vad du går för. Hehe. Hörs sen!

underrated on the way


En av världens mest underskattade rappare, donno why. Längtar tills han har släppt sin nya skiva!

tack youtube för att du finns

Har varit ledig (sjuk) idag. Trots det skriver jag inte ett inlägg fråns nu. Men vemfan vill lämna sängen när man inte mår bra?! Har i stort sätt spenderat hela min dag med att titta på massa youtubeklipp. Fastnade där, tre timmar senare tittade jag fortfarande på videos. Rätt underhållande faktiskt. Sjukt vilka klipp folk faktistk lägger upp. Att vissa inte skäms. Sen vissa kan man inte sluta skratta åt, som denna:

Älskar den hära bloopen (om man kan säga så?!) som kommer på slutet. Kan fan inte sluta skratta.

LA ring, made by me


Tror inte jag har vissat er min ring jag gjorde i Gamleby? Well, here it is. Titta inte för länge för då ser ni så mycket jag har failat med den. Hoho. Kan avlsuta med att säga att den är FÖR stor även då det snyggt med stora ringar.

take that fitted off


Alltså jag har fått en crush på snapbacks. Vita, röda, gröna, LA Kings, Bulls, ja i massa olika färger och lag. Har speciellt fått en cruch på TI$A snapbacksen och hela märket över lag. Ni måste ju hålla med mig, dom är sjukt snygga?!? Min slutsats med detta inlägg: I. Need. One. Or 153425. Snapbacks.

the winner

Den lyckliga vinnare av skalet är.. Give me some drums please.. Rasmus Ottosson! Grattis! Har slängt iväg ett mail till dig nu.

Och för er som inte vann, det kommer fler tävlingar inom kort!

christmas lights

öppet hus osv osv


Är just nu hemma. Mådde inte så bra så jag stack hem från skolan. Innan dess var jag på öppet hus på Söderslätts. Fan vad mycket folk där var. Och jag vet fortfarande inte vad jag ska välja för linje och var jag ska gå. Det lutar mot Samhälle men på något konstigt sätt blev jag lite intresserad av ekonomi idag.. Nu ska jag återförenas med mitt kylskåp. Är hungrig. Igen. Krya på dig Joanna. Tack.

sommaroutfit


Tänk er denna fina klänning och dessa älskade skor till ett par bruna och fina ben. Och så lite blandande smycken, färgglada naglar och röda fina läppar ovan på det. Åh vad fint. Vill ha sommar nu.

I find this very attractive..


Är noll taggad på att träna idag. Är vrålhungrig, frusen och trött! Får hoppas jag blir mer taggad senare. Kanske ska slänga ihop något att äta så är problem one solved. Kan även ta några varv runt huset för att få upp värmen, problem two solved..

dont forget..

..Att idag är sista chansen att tävla om ett iphoneskal som du själv får designa. Tävla HÄR!

cheer me up homies

Hej jag är på dåligt humör. Talk to you later, vill inte smitta av mig :):)

warrior


Måste tipsa er om denna filmen: Warrior. Gud vad bra den är!! En av dom bästa filmerna jag sett faktiskt. Blev så himla inspirerad av den, fanns till och med tillfällen då jag blev tårögd. Verkligen en film värd att se.

som godis för mina öron


1. Timbuktu - Kom Och Håll Om Mig   2. Tyga - Rack City <---- stuck in my head   3. Drake - Practice   4. Kanye West - Dark Fantasy

long fake eyelashes


Kom på att jag har glöm att visa er hur mina ögonfransar blev... såhär blev dom, kanske inte den bästa bilden men whatever. Tog runt två timmar att bygga dom. Det är lång tid but totally worth it! Somnade nästan.. Eller vem försöker jag lura, jag gjorde det. Lite pinsamt.. Men jag låg så skönt plus att där var tända ljus och lite mysig musik. Vemfan somnar inte då?!

Och för dig som undrade.. När man bygger sina ögonfransar limmar man på lösögonfransar en för en på sina riktiga. Det är därför det tar sån tid men resultatet blir super fint! Man får själv välja hur långa dom ska vara och allt det dära.
Eftersom man tappar sina egna fransar lite då och då tappar man dessa samtidigt. Och nej, det sliter faktiskt inte så mycket, just eftersom dom ögonfransarna man limmar fast dom på åker av samtidigt som dom fejkade. Medveten om att allt blev väldigt invecklat skrivet, är kass på att förklara saker utan att få demonstrera med mina händer.. Det går på en åtta/nio hundra, tyvärr. Men där jag gjorde det var det ett erbjudande på 500 kr. Kanske ska slänga in att jag gjorde det på Studio Extreme i Trelleborg.

green lamp


Min dag har gått åt till att springa ut och in genom möbel och blomsterbutiker i Malmö. Skoj (det var faktiskt det, älskar handla saker till hemmet). Var på jakt (lol "jakt"..) efter en snygg lampa jag kunde ha i mitt fönster och en lite större blomma jag kunde ha framför spegeln. Ville egentligen ha en riktigt stor och häftig kaktus.. men en sån gick på 3500.. Plus det hade varit rena självmordet att råka gå in i den. Och för er som är nyfikna eller bara bryr sig för att göra mig glad, så hittade faktiskt ingen stor och fin blomma utan bara en lampa.

"hangover kines"

Comment: På något mystiskt vis hamnade jag här när jag sökte på "Hangover Kines"... Och det var ju inte alldeles fel kan man ju säga :) Jag vill bara säga att du är otroligt vacker!
Gonatt

Answer:
HAHAHAHAHAHAH VA?! Hur i helvete gick det till... Men tusen tack!

created a masterpiece


Nähä då, ingen rostad macka här inte. Rotade fram lite äpple, kiwi, clementin och 10 min senare, tada. Gott!! 

oj vad ful


Herrejissus vad jag är trött idag. Vaknade för två timmar sedan. Har fortfarande inte käkat frulle även då jag håller på att avlida av hunger. Vi har dessutom inget gott hemma.. Så det blir väl det gamla vanliga. Rostad macka och ett glas pucko..

goder morgen

Se där ja, ett morgon inlägg. Fick lite tid över så tänkte why not? Har till och med hunnit måla mina naglar haha. Turkost, tjusigt. Än så länge har jag inte haft otur, men det kommer säkert. Kommer säkert gå in i en dörr eller liknande. I wouldn't be surprised. Nä nu ska jag panika över vilka kläder jag ska ha på mig idag. Ha en bra dag.

she doesn't mind



Har precis bäddat sängen, bra jobbat Joanna :):) det behövdes. Fredag imorgon, skönt! Kort vecka, vilket också är skönt. Ska dra ner till salongen imorgon efter skolan och bygga mina ögonfransar för första gången. Hoppas dom blir bra, det är ju trots allt fredagen den 13:onde imorgon. I guess that means bad luck... Kanske någon av er som har byggt sina ögonfransar förr?

over my dead body


Dagen i känslor: ångest, ångest och mer ångest. Fick reda på när alla nationella prov är så nu vet jag precis vilka dagar jag ska vara sjuk (skämt o sido). Det första provet är redan om några veckor. Som om inte gymnasievalet inte var tillräckligt jobbigt.
Och nu till något helt annat.. Känner hur träningsvärken kommer smygandes. Kommer knappt kunna röra mig imorgon. Men damn vad det kändes skönt att äntligen få träna igen.

back on track


Gick ner till frisören efter skolan för att äntligen få fixat till min hemska hårfärg jag hade. Fick även klippt av mig allt det slitna. Feels fresch as hell. Hatar verkligen att min hårfärg försvinner så lätt men nu har jag köpt en "färgbomb" som jag ska änvända när jag duschar. Så jag hoppas verkligen jag kan behålla denna hårfärgen nu. För jag älskar den (för er som inte fattar så är jag fortfarande så extremt rödhårig). Tänkte att jag kunde göra ett inlägg om den hära "färgbomben" om några dagar och berätta om den fungerade och hur den fungerar.

that's good, fantastic


Åh idag ska jag ska äntligen få träna igen! Har inte tränat på minst en månad. Tackvare att jag var sjukt så himla länge och sen har det varit jullovs uppehåll. Känner hur min kondition har försämrats sen jag senast tränade.. Kommer vara helt slut efter det träningen! Om jag ens lyckas överleva träningen..

late night automatic


Hur känner jag inför det faktum att det är sista dagen på lovet idag? Vill gråta. Honestly. No more late nights och långa morgonar. Kom även på att jag ska välja gymnasium nästa månad. Nästa månad. Helt ofattbart. \¤%"#23+9!¤"%&=%¤ HELVETE. Vill inte.

snälla ni, va inte så lata

Tycker det är jätte kul att ni tar kontakt med mig och frågar mig massa saker. Men nu på sista tiden har jag fått en massa frågor om hur man fixa de och de i sin design, vilken kamera jag har samt vilka redigeringsprogram jag använder mig av. Och dom frågorna har jag svarat på hundratals gånger! Jag har mina länkar till de olika sakerna i min meny av en anledning. Det underlättar för er att hitta svaren på era frågor. Ni kan tex klicka på kameran i min meny så får ni reda på vilken kamera och redigeringsprogram jag använder. It's that simple.

Det jag vill få sagt är, leta lite först INNAN ni frågar mig. Menar inte att ni ska sluta fråga mig saker men jag hoppas ni förstår mig.

gratisdesign - birdy birdy


Varsågod, ta del av min tredje gratisdesign! Ladda ner den HÄR! Bilderna i inläggen kan vara högst 700px; och bilderna i headern är från we heart it förutom den tredje bilden som jag själv tagit. Hoppas ni gillar den. Och glöm inte, det är förbjudet att ta bort länkningen till min blogg!

Byta profilbild
Ladda upp din profilbild på 200px, kopiera bildkoden, gå till kodmall, klicka Ctrl och F skriv in "profil" så kommer du till en kod som ser ut såhär <img src="bildkod" > där det står bildkod ska du klista in din egen kod. Sen är det bara att spara! 

Byta header
Ladda upp din header på 700px, kopiera koden, gå till stilmall, leta upp stycket header, där det står background: #fff url(här ska din bildkod vara).

godmorgon


Kan börja med att säga välkomna nya läsare! Den senaste veckan har min statistik varit sky high, vilket är jätte skoj! Blir mer motiverad till att blogg då. Det märks verkligen att göra fler än ett inlägg om dagen lönar sig! Får se hur det går nu när skolan börjar.

Och...

... Gooomorgon! Alla pigga och vakna? Jag är, eller jag är vaken i alla fall. Hade snart tänkt äta frukost (avlider av hunger) och sen ställa mig i duchen. Och lite senare idag ska jag kanske ha utvecklingssamtal. Jag vet inte än haha. "Haha" gud ja, det var kul.

C & A

Comment: Hejsan hihi!
Jag undrar hur du gjort din meny så den kan vara så stor och inte hoppa ner när din content och wrapper är stor?
Hoppas du förstår hur jag menade!

Ha en bra dag :)
Kram.

Answer: Jag ökade talen i min wrapper. Om din meny är 200px: och dina inlägg är 800px blir det 1000 tillsamans. Då ska alltså wrappern vara med än 1000px bred.


Comment: Du är sjukt snygg! Men hur får du till dina ögonbryn så snyggt plockade? Och hur fotar du såna bilder (i detta inlägget)?

Tacksam för svar!

Answer: Jag har faktiskt inget bra svar på det där. Jag bara plockar dom lite hursomhelst. Jag själv tycker inte alls om mina ögonbryn! Hur då menar du? Använde mig av självutlösare? haha :)

cheer up


Får tokdamp på blogg.se! Mina inlägg visas inte. Undra om detta visas.. Hmm... Tycker dessutom att alla är extremt jobbiga just nu. Även om dom bara ställer en liten ynka fråga. Fan vilken mögdag jag fått idag då. Njuter dock av att de flesta börjar skolan imorgon men inte kunskapsskolan. Åh vad härligt.

legs in the air

music is my drug



ASAP Rocky - Bittersweet Symphony Part 2

Lil Wayne Feat Big Sean, Rihanna, Alicia Keys, & Drake - All Of The Lights (Remix)

Drake - Over My Dead Body

Veronica Maggio & Kakan - Jag kommer (Mash Up International Remix)

Bow Wow - Don't Worry About Me

Snoop dogg & Wiz Khalifa Feat Juicy J - Smokin' On

Ansiktet - Äckligt

Katy Perry Feat B.o.B - The One That Got Away

Mike Posner - Looks Like Sex

dagens teknologi..


Hade det inte varit för att jag behöver datan till att blogga hade jag slängt den i golvet för längesen. Den jävlas med mig. Skulle svara på ett mail från en bloggläsare så skrev jag ett långt jävla svar så bara det försvinner??! Och lat som jag är orkade jag såklart inte skriva om det. En stund efter det försvann internet anslutningen. Och när jag väl fått tillbaka den kunde jag inte logga in på blogg.se. Inte nog med det.. Jag har för jössenamn ingen tekning på min mobil. Allt detta hann hända under två timmar. Det är här ute på landet. Ingen tekniskt fungerar här. Haha nä jag skoja.. Jag bor inte på landet.

det är skillnad på att behöva och vilja ha


OMG. Ge mig allt allt allt!! Försökte vara realistisk men sen åkte Jeffrey Campbel skorna in i bilden.. Jag SKA ha plånkan, något av linnena och jag ska verkligen ha kepsen. Årrh *dreggel*. Converse skorna kan egentligen skrotas, jag har redan ett par såna. La mest in dom för dom passade in....

tävling - vinn ett egendesignat iPhoneskal

  
Nu har du chansen att vinna ett egendesignat iphoneskal! Det får se ut precis hur du vill, så va kreativ!

För att vara med och tävla:
Skicka en kommentar i inlägget där du skriver att du är med och tävlar, glöm inte skriva ditt namn samt hotmail/e-post (den visas bara för mig). Enkelt va? Du behöver INTE ha blogg för att vara med och tävla.

För större chans att vinna:
- Gilla min blogg på Facebook (HÄR)
- Lägg till mig på Bloglovin (HÄR)
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg.

Alla kommentarer som inte har med tävlingen att göra skrivs i inlägget under. Tack!

LYCKA TILL :D Tävlingen avslutas den 17/1.

matilda


Klicka er in på denna söta tjejens blogg! En blogg fyld av kläder och massa annat skoj. Hon har dessutom nyligen tagit jätte fina bilder på sin kusin! *Klick klick*

C & A

Comment: Hej ! Först vill jag bara säga, du är grymt snygg & ditt hår ... så otroligt snyyyyyggt !? Jag är blond. Men jag skulle vilja ha rött hår. Men jag kommer få sån ful utväxt. Och som du säger det hela är en ond cirkel va ? Har aldrig färgat håret innan. Snabb toning har jag funderat på men redan efter första tvätten kommer jag antagligen ha en orange/pissgul färg. Tips ?

Answer: Kan börja med att säga att du kommer lägga en massa pengar på ditt hår framöver. Att behöva färga sin utväxt stup i kvarten suger verkligen! Hade jag varit du, hade jag faktiskt gått och pratat med en frisör om hur du ska göra. Väljer du att färga håret rött kan du kan pröva använda den hära "färgbomben" när du duschar, den finns i massa olika färger. Jag själv ska pröva den efter att jag har färgat mitt hår på onsdag.


Psst.. Linnea, den appen heter kik!

ny design



Är äntligen klar med min design nu! Tröttnar så fort på dom designerna jag har. Det kanske ni har märkt.. Kände för att göra en helt ny design! Har en massa roliga länkar ni kan klicka er runt på i min meny. Vad tycker ni om den nya? Bättre/sämre?

Ser designen konstig ut så är det bara till att uppdatera sidan!

HYFR (hell yeah fucking right)


Godmorgon på er. Sover fortfarande inte så värst bra men bestämde mig för att INTE sova bort dagen. Har varit vaken sedan 10. Bara softat runt, käka frulle och sånt. Är just nu ensam hemma vilket betyder, volyme up. Hehe. Ännu en regnig dag i Trelleborg. Vad skoj. Börjar bli trött på detta vädret nu. Fast igår var det ändå hyfsat fint.

laserdome


Är hemma från laserdome nu. Var faktiskt lite nervös inför att spela det om jag ska vara ärlig.. men fy i helvete vad det var kul!! Blev typ supertaggad när jag va där. Hade kunnat spela i flera timmar. Tyvärr så spelade vi bara tre runder som varade i 20 min. Och inte för att låta egoistiskt eller så.. men så fruktansvärt kass va jag inte för att vara första gången. Kom fyra eller femma av 37 en runda. Min "gubbe" eller va sjutton man ska kalla det hette zlatan så det var kanske därför det gick så bra för mig..

gratisdesign - simple as me


Valde att göra en väldigt enkel, neutral och fantasilös design denna gången. Ni kan självklart sätta dit en egen header! Och ni får mer än gärna pilla runt i kodmallarna. Bilderna i inläggen kan vara högst 700px. Ni kan ladda ner den här!

Har ni något ni undrar över så kan ni slänga in en kommenter här eller maila mig: [email protected]

livin' fast

Fick en stressig morgon, min syster ringer mig vid halv ett och frågar om jag ville med och spela laserdome. Och självklart ville jag det. Fick en timme på mig att göra mig i ordning och käka frulle och sen kom dom och hämta mig. Är påväg dit nu, wopwop, första gången jag ska spelar de. Wish me good luck.

det satt fint


Har precis klämt ner mig detta. Gott? Herregud ja. Hur gott? Såhär --------------------------------------> gott.

who the heck needs beauty sleep?


I do. Har sovit lite mindre än 4 timmar i natt, med andra ord, HJÄLP MIG INNAN JOHNBLUND TAR MIG. Känns som ni får läsa en hel del om hur länge jag sover och inte sover.. Kul och intressant va? Låg och drog mig en stund i sängen och efter en stund steg jag upp. Fick den här smarta ideen att en dusch piggar säkert upp, men det är tveksamt. Kände för att somna på nytt när jag duschade. Annars då? Jodå, det är fint. Bortsett från att jag har bränt min tunga och att ingen dricka smakar som den ska. Kanske ska tillägga att jag fryser och är trött (obviously) också. When will it end? Haha nä skoja.. Så klagosam är jag inte. Ska gå och.. gör något annat nu. Kanske äta frukost. Ja mmm det låter gott. Det gör jag.

lär dig ta häftiga bilder med hög slutartid


Där var några som undrade hur jag gjorde dessa bilderna (se bild ovan) och om jag kunde göra ett inlägg om det. Självklart kan jag det. Ska försöka förklara så gott jag kan.

Du behöver:
Kamera
Stativ (eller något bra ställe att ställa kameran på så att den inte skakar)
Något slags ljus, vi använde en ljusboll som skiftar i olika färger
Mörkt rum eller liknande

Gör såhär:
1. Börja med att placera kameran på ett ställe där det inte finns risk för "kameraskak", det kan förstöra hela bilden.

2. Välj läget S eller Tv (namnet skiftar från kamera till kamera).

3. Ställ in slutartiden med hjälp av hjulet på sidan, ju högre siffra du väljer desto längre tid tar det att ta bilden och du hinner göra fler rörelser.


4. När du valt siffra tar du ditt ljus och ställer dig framför kameran. Försöka att stå stilla och rita sedan i luften med hjölp av ljuset. Du kan tex göra trekanter, skriva något eller bara dra från alla håll och kanter.

Experimentera med slutartiden och va kreativa, bilderna blir superfräcka. I hope you get it.

I'm speechless


När jag loggade in på facebook i natt hade fått ett av världens sötaste meddelande, verkligen. Smälte. Gud vad fina människor det finns i världen. Blev seriöst rörd, uppskattar verkligen när ni tar er tid att skriva sånt här till mig, blir så himla glad. Har läst det säkert 10 gånger, blir lika glad varje gång.

vilken besvikelse..


Softade framför tvn till Scream 4 med Lina igår, wich by the way sucks. Den var precis som ettan, fyfan vad värdelös den var! Vi gick och la oss runt.. 4. Varför gör man en sån sak?! Har helt vändt på dygnet nu på lovet. Nicht gut. Nu ska jag gå och filosifiera lite medans jag duschar.

momma told me not to play with lights

två mackor, pucko och en nypa salt


Har precis slängt i mig lite frukost, vilket satt fint. Det blev ändrade planer för dagen så jag får se vad dagen har att erbjuda! Kanske tar tag i lite pluggning. Hur tråkigt det än låter så är det ett måste.

åh titta vad söt hon är!


Det är sånahär småsaker som verkligen kan få en på bra humör. Blev så glad när jag fick detta!

slipp läppstiftsmärkena på glaset


Till alla er tjejer som använder läppstift och liknande, jag är säker på att ni har samma problem som mig när jag använder det. Det blir märken på glasen när man drukit, vilket inte är jätte charmigt. Ett tips: slika på glasets kant, menar inte att ni ska hångla upp glaset utan va lite mer diskret. Då slipper du märkena!

sometimes being a teenager, makes you want to die


Är inne i en sån period igen där jag inte kan sova och somnar därför runt halv tre, tre-tiden. Inte nog med det, jag vaknar minst 4 gånger varje natt. Vilket resulterar i att jag inte stiger upp fråns någongång vid tolv. Och det hatar jag att göra eftersom det känns som hela dagen har gått. Sista veckan av ledighet nu. Vill inte tillbaka till skolan, nu börjar ju alla nationella prov osv osv. Känner redan på mig att jag kommer få sjukt mycket att göra. MEN att jullovet snart är slut innebär också att våren börjar närma sig!

take care


Börjar mitt år med en "ta-hand-om-dig-själv"-dag. Kände att det kunde behövas efter nyårsfirandet igår/idag. Har precis tagit ett långt, varmt och avkopplande bad och sitter nu med en inpackning i håret. Tog mig även tiden att läsa en tidning när jag låg i badet. Vilket jag aldrig brukar göra, jag är inte riktigt den hära "skvallertidnings-tjejen". Bläddrar igenom tidningarna på 5 min, kollar bara efter bilderna.. You know what I mean huh? 
Kom på att jag glömde önska er gott nytt år i förra inlägget, hehe mitt fel. Så gott nytt år, hoppas ni hade en kul nyår!