#884: happy birthday mom

Kolla vilka fina rosor mamma fick av pappa idag! Åh så fina.Lila som är mammas favoritfärg. Idag är det mammas födelsedag och det firas med god mat och marängsviss. Vi har en tradition i vår familj, att vid varje födelsedag äta marängsviss på kvällen. Bästa som finns! Ha en bra kväll 
 

#883: frankie garage

God kväll! Sitter just nu i en nybäddad säng bredvivd Jonatan som nästan precis kommit hit. Jag har städat och röjt på rummet sedan klockan sju idag så nu är allting skinande rent haha! Skulle egentligen gjort ett inlägg lite tidigare idag men jag fastnade med ständningen.. Nu hade jag snart tänkt smälla ihop datorn och spendera lite tid med mitt hjärta. Hej så länge!
 
Uptade: Min fina tröja har jag fått av Lina och den kommer ifrån Frankrike.

#882: each day comes with 86400 seconds

Köpte mig en guldig klocka häromdagen, kommer från Ur o Penn!

#881: the conjuring

I fredags var vi lediga från skolan, så jag och Millan bestämde oss för att ses en liten sväng. Senare på dagen åkte jag och min syster in till Malmö för att möta min mamma. Vi åt först på Grafitti och sedan gick vi på bio. The Conjuring såg vi. Svinläskig om ni frågar mig. Baserad på en verklig historia också, sen om man ska tro på det eller ej, det är en annan femma. Men läskig var den så gillar ni sådana filmer tycker jag verkligen att ni ska se den! Har för mestadels bara legat i sängen hela helgen. Har så jäkla ont i halsen att jag knappt kan äta eller sova. Så fort jag rör halsen, sväljer eller pratar får jag jätteont. Får försöka dricka te i massor. Ha en bra måndag.

#880: greek

Kom hem efter skolan hungrigare än någonsin. Öppnar kylen och där fanns inte mycket att välja på. Var varken sugen på mackor eller gröt och jag var för lat för att göra pannkakor så det fick bli en liten halvdan grekisk sallad med vitlöksbröd till. Ner med grönsakerna i en skål, olja, salt och peppar och lite oregano. MUMA. Blev jättegott!

#879: bildbomb from rhodos


Oj vad många bilder det blev... Efter en vecka i regninga och kalla Sverige vill man inget mer än tillbaka!! Hade det så underbart!

#878: home is where the heart is

Jahapp, då satt man framför datorskärmen och kämpar med pluggningen igen. En veckas ledighet i Rhodos satt inte helt fel. Mellan 27-30 grader varje dag hade vi. Åh helt underbart. Hotellet var så otroligt fint och vi hade ett jättebra rum. Men allt det roliga måste få sitt slut någon gång. Men om 109 dagar är det dags för värmen igen. För då åker vi till Mexiko i två veckor! Självklart kommer ni få se en massa bilder från Rhodos men för tillfället får en lite småful bild på mig och Jonatan duga. Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag har!