#827: morning

Jag och min syster har fått oturen (otur enligt mig) att få våra rum på samma sida som solen går upp. Det blir varmt och ljust i hela rummet vilket gör att man inte kan sova. Men man får se det positivt, man kan oftast inte somna om och inte sover bort halva dagen! Denna helgen har varit superbra! I fredags var jag på överraskningsfest för Ola som fyllde 18 år! Såå kul hade vi. Igår gjorde jag inget speciellt, spenderade förmiddagen med Lina och när jag kom hem fick jag mitt påskägg av mamma och pappa. Tvåhundra kronor och massa godis, inte helt fel! Idag ska vi ha gäster och vet ni vad det innebär? GOD MAT. Längtar till maten!! Ughh nu måste jag börja göra mig iordning. PUSS!

#826: BMS

Blue Mountain State och kesella med hallon och kiwi, mmmh that´s my morning. Har snart sett klart hela säsong ett av BMS och ska snart påbörja säsong två. Men innan dess måste jag duscha och plocka undan lite på mitt rum. Hej så länge! 

#825: the sun comes rolling in

Har spenderat två timmar på gymmet med William och jag är helt slut körd nu! Puhh första gången jag gymmar på typ en månad pga jag har varit sjuk och förkyld. Gissar att jag knappt kommer kunna ta mig upp från sängen imorgon utan att ha ont.. Vill bara slänga mig i sängen nu och ta en powernap men icke sa nicke! Ska till Jonatan om någon timme så no time for napping.
 
Gårdagen spenderade jag i Malmö mit meinen schwester! Köpte mig ett par nya träningstights och en bikini som ni kan se. Var osäker på om jag skulle ha den i vit bikini eller i militärgrön.. Det slutade med att jag tog den militärgröna (obvious). Nu ska jag fortsätta göra mitt, ha det gött!

#824: can you feel me

Är så frustrerad nu. Har varit så förälskad i en kornblå helt underbart fin jumpsuit från Nelly i drygt ett år. När jag skulle beställa den (då för ca ett år) vart den borta. Så himla typiskt. Blev så glad när jag såg att den ÄNTLIGEN kommit in igen. Självklart var jag snabb och klickade hem den. Fick hem den igår och ni tror inte den är för liten??? Jo självklart. Åh suckkk. Och nu är den borta från hemsidan igen. All denna otur, can't handle it.

#823: starvin marvin

Så, jag har fått en del klagaomål om min uppdatering på sista tiden så jag tänkte att nu var det dags igen! Snön faller där ute och jag ligger just nu invirad i mitt täcke som en burrito och samlar värme. Har lyckats få den specialiteten att ALLTID frysa?? Och hungrig är jag också.. Känner hur magen kurrar och kräver mat. Hoppas på att resten av familjen kommer hem inom snarast så jag kan få lite mat i mig. 

#822: waking up surrounded by pillows

Morning sunshinesss! Har ni sovit gott? Well I have! Förutom att jag har legat konstigt så jag har fått jätteont i nacken. Har precis käkat frulle och ska snart bege mig mot Malmö. Wää det är så tidigt.. Men som tur är kan jag sova i bilen hehe. Ikväll ska jag på 20-års fest hos Joakim så jag får väl försöka rota fram någonting att ha på mig. Alltid denna klädkris...

#821: candy crush

FREITAG, oj så skönt! Har precis kommit hem från stan och gissa vad jag gjorde? Köpte Hemmakvälls godis såklart! För vad är en helg utan godis?? Ikväll ska jag slappa, titta på film och äta godis (obviously). Imorgon ska jag upp tidigt. Ska lämna hemmet redan vid tio-tiden för att åka in till Malmö och titta på möbler till mitt rum. Nu är det inte mycket kvar som fattas för att mitt rum ska komplett. Längtar.

#820: det handlar om att dela med sig

Happ, då sitter man här ännu en gång och fattar noll av plugget. Att det endast är sju skoldagar kvar till en veckas ledighet är allt som dyker upp i mitt huvud just nu. Tänk en vecka i utlandet, åh så underbart. Bli brun, slippa snön och kylan. Yes please. Jag är förresten fortfarande förkyld och lär inte bli frisk på långa vägar med detta vädert. Och smittat hela min familj har jag också lyckats med. Hehe. Snål är jag då inte. 

#819: replay



Dessa två låtarna, åh vad bra de är. Kan inte sluta lyssna. Mycket videos på en och samma gång nu..

#818: big sean







Oj oj, vart ska jag börja? Big Sean, åh så bra. Gladast i världen var jag. Hade jättebra platser, endast en person framför mig. Det var så overkligt att äntligen få se honom live. Det var ju detta jag sett fram emot i flera flera månader och så är det över på bara någon timme. Det är lite som julafton, det tar lång tid att julklappshandla och på en timme är alla julklappar öppnade. Vill återuppleva det flera gånger om!! 

#817: made with love

Tog fram min kreativa sida häromdagen och tryckte en tröja. Såhär blev resultatet. Update: Självklart kan jag försöka visa och förklara hur jag gjorde! Håll utkik inom de kommande dagarna Johanna :)

#816: end of the week

Ännu en helg som passerat förbi. Veckorna bara flyger förbi, snart är det ju påsklov! I fredags var jag somsagt på konsert (!!!) Så overkligt! Hade tänkt slänga upp lite bilder och videos från det senare. Vaknade upp brevid Millan dagen därpå. Hon stannade inte länge tho, hon drog redan vid tio-tiden pga träning. Kvällen spenderade jag tillsammans med Jonatan. Idag har jag inte gjort mycket. Lyckades övertala mamma till att göra pannkakor till frukost så en god frukost har jag fått. Har slösat två timmars plugg på en film som dessutom inte var så värst bra. Hade snart tänkt underlätta mammas matlagande med att skala lite potatis. Allt för att slippa plugga ni vet.. Där har ni en kort summering av min helg.

#815: snart snart snart


Var i skolan idag, första gången på en vecka. Gjorde mitt jäkla spanskprov och sedan slutade vi. Men det kändes bra att vara tillbaka i skolan, faktiskt. Kul att träffa vänner igen efter en vecka instängd i hemmet. Mår fortfarande inte helt bra menmen. Imorgon ska jag färga och klippa mitt hår. Suck.. vill inte klippa det men det behövs verkligen.. Och på fredag ska jag på konsert!! JA. Ni kommer få höra mycket om det de kommande dagarna. Just be patient! 

#814: let the sunshine in

Jag fick inte bara en ny tisha igår utan även en ny säng! Så jävla gött!! Stor, hög och mysig. Underbart. Har sovit så gott i natt! Känner mig lite piggare idag och tror jag satsar på att gå i skolan imorgon, i alla fall sista lektionen. Skulle ju vara förargligt om jag missade spanskprovet imorgon..

#813: från ridestore

Ett paket från Ridestore, bra medicin när man är sjuk. Börjar bli rätt less på att var hemma nu. Känns som jag missar en hel del i skolan PLUS jag vill ut i det fina vädret, träna och träffa mina kompisar!! Uppdaterade förresten min design idag. Känns dock som denna bara är tillfällig eftersom jag inte riktigt är nöjd med den. Men den är bättre än förra. Tyckte den förra var hemsk och 2013 fanns inte ens med i arkivet. Whatcha think?

#812: movietime



Jag. Mår. Skit. Känns som det bara blir värre och värre. Min fartfyllda lördag har bestått av sängen, sängen och sängen. Hade snart tänkt dra igång en film och sedan ytterligare en film efter det. The Dictator och Looper får det blir. Hur ska man annars spendera sin lördag som sjuk och sängliggandes?

#811: första mars

Första mars, äntligen känns det som våren är påväg. Idag är jag sjuk, precis som jag var igår. Suger. Skulle ha färgat mitt hår och fixat mina naglar idag men icke. Så irriterande. Idag är det förresten exakt en vecka tills jag och Millan ska se Big Sean. UNDERBART!