#698: sex sorters kakor och en tårta

Ibland är det bra att ha en mamma som älskar att baka.

#697: lol

Såg filmen "LOL" igår. Har hört så mycket om denmumu, både att den skulle vara jättebra och urkass! Även då detta inte alls är min typ av film tyckte jag den var jättebra! Beror kanske väldigt mycket på de drop dead gorgeous killarna i filmen but still en jättebra film.

#696: pick me up

God morgon! Ligger i sängen och softar med blött hår. Får gäster om någon timme så det är kanske dax för mig att börja göra mig iordning. Hade även behövt plugga lite idag, får sitta och smygplugga under tiden vi har gäster.. 

#695: när ord inte längre räcker till

Har så mycket jag vill säga men så lite jag kan skriva. Det är skrämmade att öppna upp sig för en värld full av främmande människor. Jag är så arg samtidigt som jag är glad. Upplever så många känslor nu, all at once. Godnatt.

#694: En bulle, ett glas pucko och en morotskaka senare...

 
...Mår jag prima! Det satt fint!

#693: bakad potatis

Har precis kommit hem från stan. Åt bakad potatis utomhus under tak, med värmelampor samtidigt som regnet föll ner från himmelen. Mysigt. Drog en liten sväng till stan efter det. Och nu softar jag i sängen, ska snart röra på fläsket och ta mig en dusch. Hörs imorgon!

#692: hungry hearts

1. Lana Del Ray - Blue Velvet   2. John Legend Feat Teyana Taylor - Bliss   3. Big Sean Feat Jay Z, Kanye West - Clique   4. Wiz Khalifa Feat The Weeknd - Remember You
 
 
 

#691: the world that the children made

Mina sköna torsdagar är tillbaka! 08:45 till 12:05, det är najs. Upptäckte precis att jag redan har gått på sunds i mer än en månad. Det är sjukt vad tiden går fort! Och jag trivs så himla bra där! Ikväll ska jag ut och äta med min syster, lite vardagslyx yaah know. Ska även ut och äta imorgon, ska fira mamma som fyller år!

#690: It's been a long time coming since I've seen your face

Waddup homiesssss? Har varit effektiv idag! Eller mer effektiv än vanligt.. Slutade kvart i tre och efter det hälsade jag på min syster på jobbet. Åt x antal kakor som jag inte borde gjort kan man ju säga :)) Beach 2019<3 Hälsade även på min farmor som ligger på sjukhuset och efter det drog jag ner till stan och köpte födelsedagspresent till mami. Kom hem, slängde mig i sängen och fem minuter efter det var det mat. Duschade och nu sitter jag här. Pendlar mellan köket och arbetsrummet för att snyta mig, ahh life is good.

#689: domingo

Har känt mig trött och hängig hela dagen idag och det gjorde jag igår också. Och on top of that så har jag fått så jävla ont i halsen :(( Senderade gårdagen med Ola tillsammans Lina och Jonas! Kom hem vid halv ett-tiden och somnade rätt snabbt därpå. Idag skulle jag egentligen ha pluggat hela dagen men mamma tjatade på mig att mitt rum såg förjävligt ut.. Så gissa vad jag har gjort i tre timmar? Städat. Har vänt upp och ner på hela rummet så nu är det rent och fräscht. Får plugga när jag kommit hem från jobbet istället.

#688: grå dag

Pappa bjöd på stor frukost i morse. Kyckling och potatisgratäng, såååå gott! Bra start på dagen. Dagen blev ännu bättre när jag och Lina bestämde oss för att ta en liten fika i stan. Varm choklad med grädde när regnet öser ner, finns det något bättre? Hmm tveksamt.

#687: i miss the sunny summer days and the warm summer nights

#686: run dmc

En outfit från veckan. RUN DMC.

#685: got that freebra

Klickade hem en freebra häromdagen, en bandlös bh. Ser mer ut som två kycklingfiléer men fuck that. Trodde faktiskt inte den skulle fungera (speciellt inte för oss med lite mindre bröst hehe) men tänkte att den var värd en chans. Och gissa vad? Den fungerade! Har iförsig inte hunnit använda den en längre tid men det kommer, tror jag.. Finns folk som säger att den trillar av när man börjar svettas.. De finns att köpa på deras hemsida (freebra.se) eller på tex nelly.com. Bilden är tagen från deras hemsida!

#684: lazy morning

God morgon people! Är som sagt ledig idag, så himla skönt! Har legat i sängen och tittat på Anger Management hela morgonen samtidigt som jag samlade ork till att göra frukost. Det blev scramble eggs idag, gott som omväxling.

#683: visar tecken på liv

Tänkte mest skriva att jag är vid liv. Jag har inte dött av mina arbeten. Har haft så mycket att plugga så jag har inte haft tid för att blogga. Man måste prioritera rätt ni vet. Imorgon är jag ledig så då kan jag lova er uppdatering! Nu: återgå till skolarbetet. Ha en bra kväll, puss! 

#682: brand new


Vaknade av ett ryck, en timme för sent dessutom. Jag försov mig. Ni kan ju gissa om jag fick en stressig morgon? Njaaa, lite kanske. Idag har vi äntligen fått våra datorer i skolan. Igen MacBook som på SSG utan en Dell, vilket går bra det med! Fast min ryggsäck är heavy nu, med alla böcker plus en data. På min förra skola använde vi inte ens böcker.  

#681: give me

Tjocktröjor från SheInside.com, armband från asos och klockan kommer från danielwellington.com. Want it all.

#680: det är en ne-yo dag


¡
Hola! ¿Cómo estas? Tyckte det var passande med en spansk inledning eftersom jag just nu försöker plugga spanska. Ska kunna FÖR många ord tills imorgon, har alltså en dag på mig att lära in dom. Alltid ute i god tid Joanna. Och det här med att jag fryser så mycket att jag måste ha vantar på mig inomhus underlättar inte precis haha. Ikväll ska jag göra lite nytta och jobba. Tjäna storkovan.. 

#679: sick and twisted


Morsning korsning! Ännu en dag som ovälmående Joanna står på schemat. Tänker mysa ner mig under täcket och se en rad filmer och hoppas på att jag mår bättre. Livet som sjuk suckssss.

#678: en regnig fredagskväll


Slumrade till efter skolan. Mamma väckte mig klockan sju och på bordet stod detta. Så jädrans gott. Och mysigt. Bara jag och mamma, tända ljus, regn och blåst. Perfekt när man fortfarande inte är helt frisk. Tycker dock lite synd om pappa som ska vara ute hela kvällen och köra femkamp. Kan inte vara kul i detta väder. MEN that's aint my problem hehe.

#677: million voices


Nyduschad och blöt i håret sitter jag här framför datan och försöker komma på något vettigt att skriva. Mamma bjöd på en efterlängtad middag ikväll: hemmalagad pizza. Så fruktansvärt gott. Och välbehövligt. Nu ska jag slänga mig i sängen. Också välbehövligt. Kram.

#676: so damn good


#675: fruity


Dag två som sjukling hemma från skolan är numera påbörjad. Solen stårlar för fullt och jag ligger inne på soffan och tittar på tv. Hmm, men vad ska man göra ute när man är sjuk?! Får svälja Alvedon i stora lass så jag kan gå till skolan imorgon för det är så tråkigt att vara sjuk. Har dock min syster som sällskap så att vara sjukt blev genast lite bättre.

#674: Bang bang, kick 'em out


Undvek datan så gott som det gick igår, därav ingen bloggning. Mådde inte alls bra igår, och det gör jag inte idag heller för den delen. Så jag droppade skolan. Blev bäst så. Får ge mig på lite skolarbete här hemma istället.

#673: kvalitetstid med mamsan

Drog med mamma ut på en powerwalk igårkväll. Så jäkla underbart väder. Ville inte gå in igen. Och idag har vädret varit på topp ju!! Asvarmt och najs. Drog med min syster till stan innan idag för att köpa hemmakvälls godis, äntligen alltså. Efter tre veckors längtande så skaffade jag ork till att köpa det. Hehe. Bra att ha när man pluggar.


#672: i know you feel me


Idag var en bra dag, ända tills vi fick vårt nya schema. Då gick det utför. Ni vet hur torsdagen innan var min favoritdag? Inte längre. Slutar halv tre numera. Det är två och en halv timme längre skoldag. Förstår ni min depression?! Får tröstäta. Och plugga lite.. och lyssna lite på Big Seans och Kirkos nya mixtapes (som förövrigt är så jävla bra!!) "Hasta luego".

#671: jag idag



#670: Det är de små sakerna som förgyller ens vardag

"Din blogg är verkligen mega grym måste jag säga. Har läst den ett bra tag men har nästan aldrig slängt in en kommentar. Men nu tänkte jag i alla fall bara tala om för dig att du får aldrig sluta blogga för du & din blogg är super bra. Älskar att se dina outifts och dina nyttiga frukostar. Får alltid massa inspiration från dej. Sjukt fina bilder ! :)"
 
Tänk vad glad man kan bli av en liten kommentar. Finns de dagar då jag överväger att sluta blogg, just för att jag inte har saker att skriva om och när jag väl skriver något känns det som ett dödstråkigt inlägg med en tråkig bild. Men detta gjorde mig glad, så tack så hemskt mycket! Får se hur länge till jag bloggar. Kram på dig!

#669: hot chocolate


Nu är min syster äntligen hemma! Fick armband (jag är en armbandsnörd) och en tisha av henne, och brun som aldrig förr är hon också, helt sjukt. Värmde mig en kopp choklad och satte mig i sängen och började plugga. Övergick till datan efter en timme. Kanske dax att ta tag i pluggandet igen. Hörs senare!

#668: double up


Drog igång dagen med en stor frulle. Eller stor och stor, den var större än vad den brukar vara. Tänkte det kunde behövas efter gårdagens festligheter. Hade för övrigt jättekul igår. Har spenderat hela förmidgagen framför tv:n och tittat på VMA. Insåg nyss att jag har en hel del plugg att ta tag i imorgon. Och förresten, min syster kommer hem i natt. Äntligen. Har faktiskt saknat dig.

#667: all in one


Saknade ni mig igår? ;))) Gick i skolan till halv fyra och sedan hade jag fullt upp efter det, kommer dock inte ihåg med vad.. Gick en sväng i stan efter skolan och nu är jag hemma. Imorgon är det inspark som gäller och självklart har lärarna tagit tag i insparken det året då jag börjar gymansiet. Hmm strandbaden på kvällen i alla fall! För första gången dessutom haha!

#666: 17:52


Har precis vaknat upp från min lilla powernap, välbehövlig och lagom lång. Har, på 15 min, lyckats trycka i mig två bullar, en stor tallrik fil och flingor plus en macka. Gissa om jag fortfarande är hungig? JA. Min mage är som ett svart hål, kan sluka allting just nu. På tal om svarta hål, tisdagarna må vara de drygaste dagarna i veckan, börjar 08:10 med naturkunskap, huvudet bara hänger då. Och nu då? Nu väntar jag på att jag ska få äta köttbullar för andra gången idag. Sedan ska jag kliva in i duschen, ytters intressant liv jag lever.

#665: in the summer

 

Har precis skrivit klart min religionläxa, finally! Inte jätte svår egentligen, handlade mest om att man skulle få med sina egna åsikter. Börjar redan klockan åtta imorgon, vill inte ens tänka på hur tidigt jag behöver stiga upp. Nu ska jag röra på mig, adios amigos! 

#664: welcome september


Inledde september månad tillsammans William. Vi drog ut och käkade (no date) och sedan drog vi hem till honom. Vaknade runt tio-tiden idag. Hade tänkt att jag skulle börja i god tid med pluggandet men självklart blev det inte så. Ställde mig och bakade kladdkaka istället. Fick den goda nyheten att jag inte behöver jobba idag. Lyckorus typ. Hade verkligen inte orkat. Imorgon börjar jag halv tio, så jävla nice.

#663: kirko bangz

Fixade detta armband förra helgen, eller rättare sagt min syster fixade det åt mig. Kirko Bangz står det, en rappare för er som inte vet. Sitter på dag ut och dag in.

#662: far away


Har precis tagit farväl av min käraste syster som åker utomlands idag. En vecka i Turkiet, knappt avundsjuk. Kan inte minnas när jag själv var utomlads senast. Ikväll ska jag in till stan och träffa William. Imorgon har jag en massa läxa att göra. Kul.. Ska även jobba på kvällen så effektiv måste jag vara.