#949: sunshine smoothie

Fasiken vilket fin väder det är idag, 16,5 grader sist jag kollade. Underbart! Satt till och med utomhus och käkade frukost idag, så mysigt. Blåser ju nästan ingenting heller. I natt har jag sovit jättedåligt, har vaknat typ en gång i timme och sedan legat vaken en stund, så jäkla störigt när det händer. Idag ska jag plugga satan, har så sjukt mycket att göra och vill bara få allting överstökat innan nationella drar igång. Hörs kanske senare idag, ha det bra!

#948: flower power with adidas

Hej på er! Jag inledde mitt lov med en liten shoppingrundarunda i Malmö igår. Jonatan köpte jeans och jag skulle vara smakråd... MEN så hittade jag detta linnet. Åh så fint. Har börjat tycka mönstrade kläder är såå snyggt och jag har alltid älskat Adidas och så hittar jag detta. BAM lyckoträff! 
 
Idag hade jag klockan på ringning redan vid åtta-tiden. Jag och Jessica drog till gymmet och körde lite ben och rumpa. Har kommit av mig lite när det gäller träning nu. Har haft, och har fortfarande, jättemycket att göra i skolan. Men håll ut, om någon månad är det sommarlov!! Nu ska jag snart sticka till gymmet igen för en omgång mage. Ha det bra!!

#947: chicken tikka masala

Mamma och pappa åkte till Prag i måndags och kom hem idag, så jag och Jessica har haft huset helt för oss själva. Skönt! Men jag ska inte ljuga, jag saknade dem lite! I tisdags stod jag och Jonatan för matlagningen eftersom Jessica jobbade. Och om jag får välja så blir det kyckling, mums! Stekjärn och kastruller på bordet, så hög standard är det när mamma och pappa är borta haha.
 
Idag har varit en riktigt kass dag. Ni vet när allting bara skiter sig och blir bara fel? Så har det varit idag. Uggh, det ska bli så fruktansvärt skönt med påsklov imorgon! 

#946: vs in paradise

Kolla vad Jonatan kom hem med efter några dagar i Turkiet. Blev såå glad och parfymen luktar underbart!

#945: the black dress

Var en sväng i stan igår och hittade denna fina klänning. ÄLSKAR ryggen, så himla fin!

#944: chocolate smoothie from heaven

Ingredienser: 1 dl mjölk / 1 msk kakao / 1/2 banan / 1/2 skopa proteinpulver (förslagsvis choklad eller vanilj) / 1 näve blåbär. Mixa och njut!