#836: let the sunshine in

Åh vilket underbart väder. Sol och värme, äntligen!! Har gjort cirkus nada viktigt idag. En söndag utan stress får man ta vara på för det är inte ofta man får sådana. Om någon timme kommer Jonatan hit, riktigt vad vi ska göra vet jag inte. Hmm återstår att se. Har en assoft skolvecka framför mig, går i skolan tre av fem dagar och det är dessutom de skönaste dagarna hehe. Hoppas ni haft en bra helg, puss!

#835: chips och dippa

Om man ska ligga hemma och vara sjuk kan man lika bra gör det ordentligt. Chips, dippa och en film. Perfekt!

#834: neon

Drog till Emporia i trosdags efter skolan. Slutade redan klockan elva, yeyyy! För en gång skull hittade jag massor av kläder jag ville ha!! Tyvärr räckte inte min ekonomi till hehe.. Men ett par nya jeans och bikini blev det! 

#833: walnut kiwiii

Seven days later och ni läser äntligen någonting nytt igen! Hehe. Det blir så när man inte har några bilder att visa. Ingen vill läsa ett inlägg utan bilder right?! Nationella har kickat igång nu, ughh det är det jag har fruktat mest. Det känns som det inte var så länge sedan jag satt och dog av nervositet när jag skulle skriva mitt första nationella i nian. Bara denna veckan har jag tre nationella plus ett vanligt prov. Inget att se fram emot men det är ju något som måste göras. Nu ska jag återgå till Michael i Prison Break, mhh så fruktansvärt bra serie!!

#832: yum yum

#831: iphone 5

I måndags gick min lilla iPhone sönder :( Stängde av den och sedan fick jag inte igång den igen. Ringde Apple support och de försökte hjälpa mig men den gick ändå inte igång. Slutade med att jag fick åka in till Emporia i fredags och köpa en ny iPhone. En svart iPhone 5 32gb. Kan inte beskriva hur skönt det är med en mobil som inte laggar! Min iPhone 4 var fruktansvärt seg och kunde ta upp till en minut på sig att öppna ögat till kameran. Dessutom stängde den oftast ner appar som tog lite för mycket minne. Tråkigt nog har jag "bara" bilder från mars månad och bakåt eftersom jag inte säkerhetskopierade min iPhone så ofta.. Eftersom jag bara haft min gamla iPhone i ca 1 år och 7 månader verkade garantin fortfarande. Vi lämnade in den och visar det sig att det är produktionsfel på den (vilket applebutiken trodde) får jag antingen en ny iPhone eller så lagar de min gamla! BAM. Tur i oturen eller vad säger ni?

#830: cash is king

Har haft ytterligaren en underbar helg! Igår serverade jag och ett gäng härliga brudar Trelleborgs hockeyförening. Det var så kuuul! Fick dessutom betalt för att äta, hur bra är inte det?! Var inte hemma förrens halv tre på natten men vet ni vad? Jag tjänade 720 kronor, klirr! Behöver ett par nya jeans så jag tror visst att det ska jag köpa! 

#829: Elna 18


#828: morning sunshines

Long time no see! Hur är det?! Med mig är det bra. Almost i alla fall, är sönderstressad och har ont i halsen.. IGEN. Det börjar bli lite glest mellan gångerna har jag märkt! Igår firade jag Elna som fyllde 18 år i torsdags. Grattis igen vännen! Och tack för igår. Har några bilder från igår som jag kan slänga upp senare! Igår drog även Jonatan på träningsläger i Turkiet. Han kommer hem igen om några dagar men saknar honom ändå :(( Men men, får syselsätta mig med plugget..