#845: have a cup of tea and wait for all this to blow over

Gutten morgen my friends! Vaknade upp till en mamma som bakade vilket resulterade i att jag fick slicka skålen, mummaa! Denna regniga lördag bjuder på en hel del skolarbete, yessirr jag ska pluugga på en lördag!! Har så fruktansvärt mycket att göra i skolan och om en vecka ska allting vara klart. Sinnes mycket stress atm. Blä. Men nu ska jag äta frukost och tänka på annat. Hoppas ni får en roligare lördag än mig!

#844: i wanna get lost in the crowd

Hela fredags eftermiddagen spenderade jag tillsammans med Isabel och hennes familj. Fick till och med ridit (!!) en liten sväng. Kan inte komma ihåg när jag senast umgick med Isabel, inte ens om jag verkligen, verkligen tänker efter. Länge sedan vart det i alla fall! Jättemys att äntligen få träffa henne igen. Och idag är det söndag vilket innebär att södagsångesten som vanligt vilar över ens bröst. Ska hem till min handikappade pojkvän lite senare ikväll och ta hand om honom. Han bröt hanleden och åkte på hjärnskakning igår när han spelade match, stackare :((

#843: daydreaming

 
Idag är jag hemma. Mår inget vidare. Trots det tror jag visst att jag måste ta ett tag med plugget. Har jättemycket som ska vara klart om någon vecka. Stress stress stress. Blä. Ska bli så otroligt skönt med sommarlov snart. Håll ut alla skoltrötta. 

#842: food tastes better when you eat it with your family

#841: evil dead


Det blev en mysig fredag tillsammans med tjejerna. Alla var pretty trötta så fullt ös var det inte! Stack hem till Jonatan senare på kvällen och sov där. Och det var även med honom jag spenderade min halva lördag med. På kvällen blev det bestämt att jag skulle se på bio i Höllviken. Evil Dead. Fyfan vad läskig den var!! Hade man kunnat lämna salongen efter 30 min så hade jag gjort det! Brukar inte vara så rädd när jag ser skräckfilmer, klart jag hoppar till lite då och då men denna var för mycket. Men den var ändå bra, så gå och sen den!! Om ni törs.. 

#840: Peanut Butter Cup

Är helt fel på dagarna, vaknade upp och trodde det var söndag. Fick en glad överraskning när jag upptäckte att det bara var fredag. Långhelg, tror nog vi alla älskar sådana. Ikväll är det mys med tjejerna som står på schemat. Grilla, mysa och chokladfounde, perfekt! Prövade på en ny sorts Ben and Jerry's igår, Peanut Butter Cup, så jävla god!! Smakade precis som snickersglass vilket jag älskar haha. 

#839: sunday funday

God morgon sunshines! Blev väckt av solen redan halv tio but I don't mind! Tog mig tiden till att göra pannkakor med nutella och bananer, mhh så gott! Har lite plugg att deal with senare idag men först ska jag njuta av solen! Ha det bra så länge!

#838: mitt rum

Vola! Såhär ser mitt rum ut numera! Ljust och fräscht. Lite färglöst men det går att fixa till! Mitt rum såg HELT annorlunda ut innan. Skönt att få äntligen ha fått det renoverat! 

#837: muhammad ali

Ny talva. Muhammad Ali. Den gör sig bra på mitt rum. Lovade ju er att jag skulle lägga upp bilder på mitt nya rum när det var klart och nu är det nog helt klart! Så håll utkik!