#943: blondie

Såhär ser mitt hår numera ut! Herregud vilket projekt det var att få det blondt och jämnt. Jag hade turen som hade en sådan bra frisör som hade gott tålamod. Det är lite ojämnt på vissa delar eftersom mitt hår har sugit upp färgen olika och eftersom jag redan hade så många olika färger i mitt hår. Men det försvinner så småningom. Det är inte riktigt denna blonda färg jag vill ha i slutändan men den duger sålänge! Vad tycker ni?

#942: snabb smoothie

Jag är en sån typ som älskar smoothies, av alla sorter! Allt från rinniga och lätt till tjocka och mättande. Bäst av allt är att det är så lätt att göra. Vi har alltid någon sorts frukt och bär hemma så det är bara att mixa det och ner med lite mjölk eller liknande! Det blir nästan alltid gott haha. Just i denna (på bilden) har jag i lite hallon, mango, banan, kokos, kvarg och en skvätt mjölk. 
 

#941: black coat

Har vänt upp och ner på butikerna i mitt sökade efter en svart fin kappa. Det fanns ett ynka exemplar kvar av denna på H&M, jippi!! Passar perfekt till mitt BLONDA hår. Japp, ni läste rätt, jag har blivit blond igen! Bilder kommer väl inom snarast...

#940: fruity raspberry

Något som numera alltid finns i vårt kylskåp är några brukar kvarg. Det är ett så himla bra mellanmål eller frukost. Jag brukar blanda det med en skvätt fun light och toppa med lite bär och müsli. Mums!
 

#939: mad hatter

Hej hopp! Kommentarerna har rullat in om att hemsidan där man laddar ner mina designer är nere. Igen. Typiskt. Håll ut! Jag ska föröska hitta någon annanstans att ladda upp dem!! Nu är det många dagar sedan jag senast skrev något, har haft så himla mycket att göra. Har inte ens hunnit träna! Har dock hunnit med två 18-års fester. I lördags hade Lina och Millan sin 18-års fest där det var film/kändis tema. Jag var, som ni kanske kan se, hattmakaren från Alice i underladet. För er som inte vet hur han ser så kan ni se bild HÄR