HEJ ÄLSKLINGSSKOR


@ Eurosko 699:-

PANIC AT THE DISCO

Hola amigos. Jag är för lat för att ta mig upp ur sängen och starta datan.. Fick snille idéen att jag kunde pröva den nya appen och än så länge funkar det bra!

Dagen har väl varit sådär bra trots det härliga vädret. Grymt varmt, det är varmare nu än vissa sommardagar. Stack ännu en gång till stan efter skolan, efter en kvart upptäcker Lina att hon blivit av med sån plånbok.. Så ja, ni kan ju gissa hur vi spenderade resten av vår tid.

DU ÄR GULD VÄRD


Håller just nu på att fixa mig, ska ut och äta med min kära familj ikväll. Ja, jag är medveten om att det har blivit mycket ut och ätande nu på sista tiden, I ain't complaining. Men min mamma fyller år idag så vi tänkte lyxa till det lite. Grattis til dig mammi

Stack en snabb sväng till stan idag med Lina och Lovis, köpte ett par skor. Kanske slänger in en bild på dom lite senare. Får se.
Until then. Ha de bra.

SNABBA RYCK NU


Nu jävlar i hoppen får det gå undan. Ska bege mig mot träningen om ca en och en halv timme. Måste hinna äta och allt det dära innan. Måste fram för allt hitta mina shorts som jag tränar i. Har ingen aning om var jag har gjort av dom.. PANIK (ja, faktiskt, panik. Det är så klumpigt och träna i mjukisbyxor.. don't try that)

Kanske prövar att blogga från den nya appen ikväll? You would like that ha? (Hehe) Om jag har något vettigt att skriva såklart. Fast det har jag nästan aldrig längre.

JA! KOLLA, ÄNTLIGEN!


Den efterlängtade Blogg.se appen finns nu! Kick-as bra! Så nu kan ni få ännu mer uppdateringar från mig, som tex när jag är i Gamleby. AWE - and wait for it.. - SOME.

JUST CHECKING


Hej. Tja läget? Bra. Fint. Ville mest kolla. Okej. Ja hejdå. SES. Har absolut inget att berätta för er.

I PICK YOU UP WHEN YOU'RE DOWN


God morgon kompisar! Sitter här i pyjamas, helt ofixad och ska snart käka frulle. Vid halv tre får vi gäster. Ska ha kalas för min mamma som snart fyller år. Måste även städa mitt rum, IGEN. Lyckas alltid stöka till det på en dag. Så ja, så kommer min dag se ut. Now you know.

GOOD MUSIC CAN BE SO HARD TO FIND


Gym Class Heroes Feat Adam Levine - Stereo Hearts

J. Cole - Work Out

Enrique Iglesias ft. Pitbull - I Like How It Feels (Jump Smokers Remix)

Mohombi - Maraca

Norlie & KKV - När jag går ner

Jessie J - Domino

John Legend - If You're Out There

J. Cole Feat Trey Songz - Can't Get Enough

Lil Wayne Feat Bruno Mars - Mirror

Leona Lewis - Collide

Mac Miller - Love Lost

Timbaland Feat Pitbull - Pass At Me

Mohombi Feat Nelly - Miss me

SÅ ÄNDRAR DU I DIN DROP DOWN MENY

Fråga: Jag har en fråga.
Hur ändrar man färg på sin typ meny i drop in menyn eller vad det nu heter?
Du har ju tillexempel röd..

Svar: Det är jätte enkelt! Gå till stilmall och leta upp koden på bilden.
Jag har skrivit brevid koderna vad som styr vad. Titta på det så ska du nog kunna klura ut hur du ändrar färgerna och allt det dära!

LOVELY


Nyduschad och fräsch. That's the way I like it. Kvällen igår var asnice, även då vi somnade redan vid halv ett. Såg Eden Lake för 1335624 gången. Alltid lika brutal och bra. Kim lämnade kvar lite godis, är en ängel.. trots att jag önskar att du inte hade lämnat kvar det. Ska snart föna håret och sedan fortsätta göra mig iorgning.

FREDAGS MYS


Ska ta något och äta nu, är svinhungrig. Efter det ska jag röja undan lite på mitt rum. It look like crap. Ohsnap.
Vid sextiden sticker jag in till stan för att möta upp Kim. Sen ska vi hitta någonstans och käka. Trelleborg har ju inte så mycket att bjuda på så jag skulle gissa att det bli Harmony? Sen sticker vi hem till mig, bruden stannar här över natten. Det kallar jag fredags mys.

KOMPISAR, DET GÅR BRA NU


Hej! Känner hur livet flyter på nu. Just nu är allt på topp! Varför? I tell yah why. Det går undan i skolan, är förälskad i min iPhone (mitt bästa köp på länge), jag har jätte fina vänner (dom flesta, no names), jag ska snart till Gamleby, min statistik bara ökar och ökar. Och sist men inte minst.. JAG SKA NOG (Alltså 97% chans) SE WIZ KHALIFA I NOVEMBER!! JAAAAAAAAAAAAJAJAJJA. Åh, life is good.

Har dock märkt att det går lite segt i min bloggning, förlåt. I am a busy woman..

THE WINNER

Vinnaren av den gröna klockan är..   ------> DENNA BRUDEN <------ Klicka på länken, kanske är det du?
Ta kontakt med mig när du sett detta. Grattis! :)

I BRIST PÅ ANNAT ATT BERÄTTA

Slänge iväg ett sms till 118 800 igår, frågade vem Joanna Hansson (alltså jag) var. Fick detta till svar:

"Joanna är en ung tjej som till stora delar av din uppväxt fått vara en sittmöbel åt de populära tjejerna. Nu har hon dock fått NOG!
Hon har köpt på sig diverse punksaker: utslitna t-shirts, nitarmband och svart kajal. Dessutom har hon färgat håret rosa med gröna slingor. Som den nya, tuffa, punktjej hon är upplever hon en respekt som hon tidigare aldrig har känt. Det är som att hon har ett grepp om hela skolans pungkulor, och hon gillar det!
Mvh 118800"

*ingen kommentar*

PICK UP THE PIECES


Jätte förvirrande so prov [x] check that. Så skönt att det är över! Hoppas bara att jag klarade det också. Så invecklat med alla religioner, vilken gud som till hör vilken religion och vilken symbol som tillhör den religionen och vad den står för osv osv. Nu har jag bara min tyska kvar, som jag ska redovisa imorgon förhoppningsvis. Så nu ska jag vrålplugga inför det. Kinda.

"DRA ÅT HELVETE" "OKEJ" SÅ KAN DU INTE VÄGEN ;PPppPp


Mitt humör för dagen: Du, du och du kan dra åt helvete. Hmm.. och då undrar man, varför en bild på mig när jag ler?
Passande? Nope, not really.

DU GER MIG HUVUDVÄRK

OCH DÄRFÖR HAR VI SÖNDAGAR


Har en dag med massvis med plugg framför mig. Inget att se fram emot! Men någon gång måste det göras. Så det är lika bra att ta tag i det nu. Gotta go. See yah.

VINN EN GRÖN KLOCKA

Glöm inte och anmäl er till tävlingen där ni kan vinna en klocka. Avslutas om två dagar! Ta chansen nu. KLICKA ÄR FÖR ATT DELTA!

I MEMORIZE THE LINES


Tjena! Allt bra än så länge? Har varit vaken sedan nio i morse men ändå skriver jag inte ett inlägg fråns nu. Shame on me. Hoppas på att jag snart ska äta så jag kan sticka till Lina sen. Ska äta världens godaste mat idag, YUM YUM. Fast det är pappa som lagar mat, vilket han inte brukar göra. Så jag får håll tummarna och hoppas det smakar lika bra som när min mamma gör det. Peace in the middle east ♥

HITTA ER INSPIRATION HÄR


Två super snygga tjejer som nu gör ett nytt försök med att blogga. En blogg fylld med fina bilder och massvis med annat. Klicka in och släng in en kommanter. Kan garantera er att detta kommer bli en av era favorit bloggar. Justlikeasister.blogg.se

LAST FRIDAY NIGHT




Här har ni några bilder (inte jätte bra bilder!) från min förra fredag då jag var på maskerad hos Johanna! Ser ni vem som är jag?

TELL ME, WOULD YOU KILL TO SAVE A LIFE?

Hej! Måste bara tipsa er om 30 Seconds To Mars låtar, unplugged. Dom är något så otroligt bra!! Lyssna, lyssna, lyssna.

30 Seconds To Mars - Hurricane (unplugged)

30 Seconds To Mars - Kings And Queens (unplugged)

30 Seconds To Mars - Night Of The Hunter (unplugged)

30 Seconds To Mars - Where The Streets Have No Name (unplugged)

CHILLAR STENHÅRD @GYMMET OCH BOWLINGHALLEN

FÄRGAR HÅRET LITE..

LITE MER AV MIG

Joannaahansson @Instagram

Gilla min blogg (här)

Lägg till mig på bloglovin (här)

Hanssonjoanna @Twitter

Uknowjoanna @Skype

Eller kanske ställa en fråga till mig (här) anonym eller inte. Vad som helst.

Ta del av min gratis design (här)

Subscribe min spotifylista (här)

Jag är på gång alltså. Klicka klicka :D

SHES MOVING LIKE


Det blev en kort skoldag för min del. Var hos doktorn så var inte i skolan fråns elva. Och imorgon är vi lediga. Tro det eller ej, men det händer även oss på Kunskap. Och på torsdag har vi idrottsdag. Först ska jag gymma (det lär bli spännande och se hur det går) och efter det ska jag bowla! Easy going. Så min skolvecka blir rätt kort. HIGH SCORE. Det är så det ska vara. 

För övrigt har jag lite (mycket) av en klädkris. Har verkligen ingenting att ha på mig numera. Fick bli svarta skor, mörka jeans och en svart och vit randig tröja idag. FÖRSTÅR NI HUR TRÅKIGT KLÄDD JAG KÄNDE MIG?! Årrh, tonårsproblem...

Btw, hade det riktigt trevligt igår, träffade Emma och käkade på Harmony. Sjukligt gott! YUM YUM.

Och till slut, Lina som tagit bilden!

YOU LOVE IT WHEN I TALK LIKE I LOST IT

                                      
Haallå. Hur mår ni idag? (känns lite som att prata med sig själv) Jag har nästan precis kommit hem från skolan. Är hungrig som en varg kan jag berätta för er. Ska kanske ut och äta med Emma lite senare. Dvs om hon slutar leka populär och svarar på telefonen.. Annars har jag inget intressant för er att berätta. Eller jo, en fråga. Ni har inga roliga appar ni vill tipsa mig om? Vad som helst, bara säg.

HELT OFATTBART


10 år sedan det hände nu, minuterna gå till er som omkom i kraschen, offrens familjer och alla skadade. Rest In Peace.

SHAME ON ME


Ja alltså nu är det ju såhär att när man har en iPhone använder man inte datan lika mycket som innan..
Igår var det tjejmiddag/maskerad hos Johanna. Trevligt och så. Bilder från kvällen vet jag inte riktigt när ni får se. Brukar säga att jag kan lägga upp dom lite senare men så blir det  aldrig av. Spännande..
För övrigt har jag väligt ont i ögat, rött och svullet är det, en favorit! Har lagt lite salva i ögat, det ska hjälpa men det klibbar mest ihop. Tragiskt men sant. Får pröva på hur det känns att leva med ett öga nu i några timmar framöver. Tack och hej.

YOU CAN BE MY NUMBER DEALER

JAAAAAAAPPJAPP. Nu är jag äntligen ägare till en vit iPhone 4! ÖVERGLAD. Nu gäller det bara att lära sig allt med den. Och vet ni? ALLA mina nummer är dead and gone. Så snälla kompisar, ovänner som vänner, ni som har mitt nummer kan väl skicka ett sms med ert namn till mig? Eller skriv en kommentar i detta inlägget (kommentaren publiceras inte) eller skriv det på facebook eller maila mig. VAD SOM. Jag har fortfarande samma nummer! Kramis

DAGENS OUTFIT

KISS THE SKY

BITCHES PLEASE, I GOT THIS


Ni kan vara lugna, jag åt inte alla Marabouna själv. Även då det var jag som betalade alla.

Min data snea ur igår därför jag inte skrev något då. Men nu är det fixat, tror jag i alla fall. Det gäller att ge den lite space ni vet. 
Men nu slutade tangentbordet fungera. *74 sekunder senare* FIXAT. Joanna fixar allt. God damn.

SMÅ JUSTERINGAR BUT STILL THE SAME


Blev lite trött på den förra designen jag hade så jag slängde ihop en ny. Eller mer en förbättring av den förra. Tror jag. Är lite osäker på den ändå, jag har fått så många fina kommentarer om min förra header så jag hade egentligen velat ha kvar den. Men man ska inte vara rädd för förändringar. Right?

Vad tycker ni? Bättre/sämre?

MUSIC IS MY HEART

TÄVLING: VINN EN GRÖN KLOCKA!


Eftersom det var så många som var med i min förra tävling, drar jag igång en till tävling. Nu har du chansen att vinna en grön klocka! Helt oanvänd såklart, och plastet sitter fortfarande på så därför det ser lite "bubbligt" ut där vid visaren.

För att vara med och tävla:
Skicka en kommentar i inlägget om att du är med och tävlar, glöm inte skriva ditt namn samt hotmail/e-post (den visas bara för mig). Enkelt va? Du behöver INTE ha blogg för att vara med och tävla.

För större chans att vinna:
- Gilla min blogg på Facebook (HÄR)
- Lägg till mig på Bloglovin (HÄR)
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg.

Alla kommentarer som inte har med tävlingen att göra skrivs i inlägget under. Tack!

LYCKA TILL :D Tävlingen avslutas den 20/9.

THAT'S JUST GOD DAMN DISGUSTING


Hade tänkt sätta igång The Human Centipede nu snart. Har hört att den ska va rätt så nasty och allt det dära. Men tänkte ge den en chans. Så hoppas att jag inte blir allt för äcklad..

FIN FINT


Jag. Vill. Ha.

AND THEN SEPTEMBER CAME


Pågrund av bildbrist så fick det bli en bild från när jag var blond.. Får då erkänna att LITE bitchig ser jag ut.
Känner att jag är lite stuck i min bloggning. Har liksom inget att skriva. Så kära läsare, vad vill ni se/läsa mer av? Så va lite söta och svara på min fråga nu också.