FAN VAD SJUKT!

THEY SAY A FEW DRINKS WILL HELP ME TO FORGET HIM


Har sovit 4 timmar i natt. FYRA JÄDRANS SMÅ TIMMAR!! Förstår ni hur trött jag är?
Ovan på det så var jag i Malmö idag, sov mig igenom bussresan. Första gången. Köpte nya skor som ni kan se i inlägget nedan. Känns skönt att få köpt ett par nya skor nu, det behövdes! Fick sjuka skoskav av dom andra, kunde knappt gå. No joke. 

TWO PAIR OF SHOES

LONG GONE

Min syster och hennes vänner sticker till Ayia napa idag. Och jag är fast i Sverige. Inte för att jag är avundsjuk.. Tycker om kalla blöta Sverige sååå mycket!! Nä, lite värme och sol hade inte skadat! Känns som det är höstlov och inte sommarlov. Sämsta sommarvädret på länge.

Ses om en vecka. I will miss ya sis ♥

OM NI BARA VISSTE..


Tänker dra mina dagar kortfattat. I förrgår var jag i Ystad. Trevligt. Igår var jag i Vellinge och träffade Mogge. Och idag ska jag träffa min efterlängtade Lina. Good days. End off story. Nuff said.

#7 - FOUR THINGS YOU CAN'T STAND

1. Folk som smaskar.
2. Folk utan känslor.

Sen kommer jag faktistk inte på något annat, inte just nu.

THERE'S NOTHING LIKE HOME

Har precis kommit hem från Ystad. Orkar inte riktigt skriva ihop ett inlägg just nu. Skriver mer imorgon. Godnatt så länge ♥

NEW IN


Är nu ett linne, en tisha, två skjortor, två shorts och en paljettrig kort top rikare. Ain't complaining guys.

MY NAME IS JOANNA, AND I'M BROKE


När det äntligen blir fint väder åker jag till Malmö för att springa i affärer. KUL. Hoppas det blir fint väder dom kommande dagarna. Det blev en heldag i Malmö, fick köpt en hel del, vilket är bra. För en gångs skull hittade jag sååå mycket fint. Var nära på att ringa pappa och be han spärra kortet så jag inte kunde köpa något.... MEN man lever bara en gång. Kan visa er lite senare vad jag köpte för nu ska jag ut och sälja mig så jag inte behöver känna mig pank. (SKÄMT HEHE, DAMN IM FUNNY) 

#6 - FIVE THINGS YOU LIKE TO DO

1. SHOPPA! WOHO.
2. Åka utomlands (inte för att det händer så ofta)
3. Träffa nytt folk.
4. Lyssna på musik.
5. SKRATTA!

RASPBERRY REDDet ser mer rött/orange ut på den översta bilden, men så ser det inte riktigt ut i verkligeheten. Linnet är raspberry red. Skit snyggt! Tyckte påsen som man fick linnet i var så söt. För er som inte kan se vad det står så står det "HELLO! IM TIRED TO BE STUCK IN THIS BAG PLEASE LET ME OUT :)"

#5 - SIX WAYS TO WIN MY HEART

1. Va skämtsam.
2. Få mig att känna mig betydelsefull.
3. Inte snacka massa bullshit.
4. Finnas där för mig anyway, anytime, anywhere.
5. Va ärlig mot mig, oavsett hur mycket sanningen kan såra.
6. Visa dina känslor.

FINALLY

Har fått frågor om jag inte kunde skaffa Bloglovin på bloggen. Och jo, det var tänkt så men av någon anledning gick inte det.
Men nu äntligen är det fixat! Så följ mig via Bloglovin HÄR, eller varför inte gilla min blogg på Facebook HÄR.
Skulle bli superglad! :)

WE'RE LAWLESS


Fan vad duktig jag känner mig nu.. äh, det är inte bara som det känns, jag är duktig! (Egoboost hehe).
Har precis städat mitt rum.. Dammat, röjt undan, bäddat, ja allt. Fint ska det va! Känns skönt och ha fått det överstökat. Jag får ju fint besök ikväll (bara Emma hihi). Då måste det se bra ut..

"I KNOW MY FAULT, I SHOULD'VE GAVE MORE, NOW YOUR'RE MILES AWAY"Tyga Feat. Chris Richardson - Far Away
Åh, bästa låten på riktigt länge. Är helt förälskad i den. LOVE ♥

MY HEART BEATS FOR YOU...


#4 - SEVEN THINGS THAT CROSS YOUR MIND A LOT

1. Hur hade jag sett ut som jag var kille.
2. Hur folk hade reagerat om jag dog, hur många hade brytt sig?
3. Vad jag kommer jobba med när jag blir äldre.
4. Vad som hade hänt om jag inte hade gjort si och så.
5. Hur jag kommer dö. (Nä, jag är inte besatt av döden)
6. Hur hade mitt liv sett ut om jag hade haft andra vänner?
7. VARFÖR BOR JAG I TRELLEBORG?!?!?

GRATIS DESIGN - CLEAN N GREY

För er som tycker det är invecklat eller som inte har tid att pilla med en design har jag nu gjort en gratis design. Enkel och clean. Tycker du om den? Ta den! Du sätter själv in en egen profilbild samt header. Under profilbilden fyller du i lite uppgifter om dig själv (har du problem med att göra det, kontakta mig). Dina bilder i inläggen kan vara max 700px; breda.

Framsidan:


Kommentarsidan:Ladda ner den här!

Det är förbjudet att ta bort bilden/länkningen till min blogg. Hoppas ni tycker om den, kommentera gärna om ni tar den. Vill ni lämna önskemål på hur nästa gratisdesign kanske ska se ut så kan ni göra det i detta inlägget.

SÅ ÄNDRAR DU BREDDEN PÅ BLOGGEN

En tjej frågade hur man ändrade bredden på sin blogg. Så jag gör ett inlägg om det. Det är inte alls svårt att göra det så jag ska försöka förklara så bra jag kan.

Gå in på Design --> Stilmal och leta sedan upp stycket "content".
Där det står "width" skriver du in hur bred du vill ha den. Vi säger att du vill ha den 700px; (width 700px; skriver du då)

Sen måste du ändra HELA bloggens bredd annars finns det risk för att din meny hoppar ner. Det gör du under stycket "wrapper".
Men vilka siffror ska du då skriva in? Dina inlägg är 700px; och din meny är 150px; säger vi. Det blir 850 tillsammans. Skriv då in 850px; blir det inte bra ökar eller minskar du i värdet. Förhandsgranska innan du sparar. 

Jag hoppas ni förstår. Bättre kan jag nog inte.
 

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG


Det blev ingen tältning igår. Det var väl lika bra. Det regnade nämligen lite FÖR mycket för att det ska vara mysigt. Och jädrans vilket höstväder vi har nu. Regn och blåst. Märks inte att det är sommar. Så deprimerande. Den där svängen in till stan som jag nämde innan, den blev inte av. Och det med att jag skulle träffa Lina igår blev heller inte av. Kom inte hem från Höllviken fråns klockan tolv på kvällen. Så mina planer för dagen/kvällen sket sig pretty much. Too bad.

#3 - EIGHT GOOD SINGERS

Bow Wow, Lil Wayne, Big Sean, 50 Cent, Wiz Khalifa, Lloyd, Drake, New Boyz. Det finns så många fler som är bra. Jag är inte så mycket för tjejer som sjunger, inte ensamma i alla fall. Vissa är bra. Ibland. Som Rhianna.

FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG

Det kan vara svårt att få många läsare till sin blogg, speciellt om man är ny i bloggvärlden. Därför tänkte jag tipsa er om hur man kan få fler besökare. Du klickar helt enkelt [HÄR] för att få fler. Lycka till!

"I'LL DO ANYTHING I COULD FOR YA"


Sean Paul feat Alexis Jordan - Got 2 Love U

NÄSTA HÅLLPLATS: HÖLLVIKEN


Godmorgon alla. Sleep well? Det har inte jag haha. Har vaknat hur många gånger som helst. Inte kul. Har en proppfull dag framför mig idag. Så ni kan ju själv lista ut att det inte blir så mycket uppdatering.
Anyway, vid tretiden sticker jag in till Höllviken och blir där i några timmar efter det ska jag nog in en sväng till Trelleborg och göra stan osäker... tillslut ska jag nog tälta med Lina. Fast det lär regna men det är mysigt ändå. Hur ser era planer ut för dagen?

WHEN NO ONE IS WATHING YOU

#2 - NINE THINGS ABOUT YOURSELF


Oj, söt bild hehe!
1. Jag hatar mitt andranamn.
2. Jag klarar inte av att se på när andra borstar sina tänder. Jag klöks.
3. Min narturliga hårfärg är blond.
4. Jag är en fjärdedels osvensk.
5. Jag älskar att shoppa.
6. Jag har problem med min andning.
7. Något av det roligaste jag vet är att jävlas med folk.
8. Jag älskar kineser ♥
9. Jag är ett stort fan av mat hehe.

JOANNA SVARAR

Fråga: "Vad använder du för att designa din blogg, är det en hemsida eller är det självlärt? Grymt fin är den i alla fall. Ifall det är en hemsida, kan du länka i ett inlägg då?"

Svar: Jag må vara sjukt trög nu. Men jag förstod inte riktigt..? När jag vet på ett ungefär hur jag vill ha min blogg söker jag på google efter det. Tex "boxar i menyn" om jag nu vill ha det. Då kommer du till olika hemsidor och oftast förklarar dom jättebra! Någon speciell hemsida brukar jag inte använda, det finns ju DesignaDinBlogg.se eller Olivias blogg (klicka på namnet för att komma direkt till designtipsen). Hoppas det hjälpte dig lite! Är det något speciellt du vill ha hjälp med så kan jag kanske hjälpa dig.

MODEKUNGEN.SE


Det hade inte suttit helt fel med något av detta i min garderob just nu. ME WANT. Allt är ifrån modekungen.se.

#1 - TEN MEN YOU THINK ARE REALLY HANDSOME


Josh Duhamel, DeAndre Way, Dwayne Carter, Shia LaBeouf, Legacy och Ben J, Shad Moss, Sean Anderson, Jesse Williams, Alexander Ferrer och Curtis Jackson. Har dock inte satt dom i någon ordning! Och det råkade bli elva...

WE LOVE SECRETS

Hade tänkt att jag också ska köra sånt "tio dagars" sak. Bara för att få igång bloggen.
Day 1: Ten men you think are really handsome.
Day 2: Nine things about yourself.
Day 3: Eight good singers.
Day 4: Seven things that cross you mind a lot.
Day 5: Six ways to win your heart.
Day 6: Five things you like to do.
Day 7: Four things you can't stand.
Day 8: Three blogs you really like.
Day 9: Two favorite songs.
Day 10: One confession.

J OF SWEDEN VS JOANNALICIOUS

Så, äntligen. Nu har jag gjorde ny blogg och är redo för att blogga massor nu. Bra va? Tog mig en jädrans tid för att få ihopa bloggen. Ändrade på den HELA tiden. Så nu får den se ut såhära! Är dock lite osäker på namnet men det får va där. Vilket gillar ni mest egentligen? JoannaLicious eller jOFsweden?

Där är lite kvar som ska fixas, tex så man kan gilla min blogg på Facebook och lägga till mig på Bloglovin'. Och alla mina kategorier kommer nog snart på plats. Hur gillar ni min design bäst? Den gamla eller nya?