#856: up all night

Har inte fått så värst många timmars sömn i natt. Somnade rätt sent och när jag väl somnade, vaknade jag ett flertal gånger. Låg och vred och vände på mig hela natten. Trots min dåliga sömn är jag vaken nu, 06:30. Blir hämtad om ca 30 minuter och då jag och ett gäng andra ska till Ullared. First time för mig, spännande haha! Hade dock inte tänkt köpa något speciellt, får se vad de har att erbjuda. Nu ska jag slänga i mig lite frulle. Ha en bra dag!

#855: the earth laughs in flowers

God morgon eller god eftermiddag kanske jag ska säga.. Vaknade ovanlitg sent idag, halv tolv. Men vad gör det? Jag har ju sommarlov!! Möttes av en citrondoftande doft när jag var påväg till köket. Guess what? Det var mamma som bakade, lucky me! Har förresten bara ett ynka avsnitt kvar av Suits på säsong ett. Nu när man inte har skola har man ju tid till att lata sig. 

#854: sip juice from the forbidden fruit

Sådär mitt från ingenstans blev jag oerhört sugen på havregrynsgröt?? Har ogillat det ända sedan jag gick på dagis. Micrade lite havregryn och vatten och vips så var gröten klar. Förvånansvärt nog så tyckte jag faktiskt om det, med lite jordgubbar, banan och mjölk på. Idag har jag varit ett snabbt besök hos tandläkaren, vilket som gick bra! Och ikväll ska jag träffa Lina och Millan i stan för att sedan sätta oss på en uteservering och mysa. Nu måste jag kila, puss!

#853: it´s not bad right

Finns ingen skönare känsla än att somna samt vakna upp i en nybäddad säng. Allting är så fräscht och skönt. Idag har jag inga planer för dagen förutom att jag ska träna boxning (yeey) ikväll. Har börjat kolla på en ny serie nu eftersom jag såg klart Prison Break i veckan. Fällde ett par tårar till den serien vid några tillfällen om jag ska vara ärlig, den var så bra!! Saknar den redan </3 Nu tittar jag istället på Suits, har dock bara sett två eller tre avsnitt så kan inte säga så mycket om den mer än att den verkar i alla fall bra! Back Suits nu hehe, hörs!

#852: pannkaksfrukost

Såhär såg min frukost ut igår. Har varit sugen på pannkakor i flera dagar och när jag väl tog mig tiden till att göra det, var det inte så gott som jag föreställt mig.. men det var gott som omväxling hehe! Efter mitt pannkaksgörande drog jag bort till Elna en sväng. Vi glodde film och bara slappade, perfekt syselsättning när vädret inte är på topp. En annan bra syselsättning är gymmet, vilket jag också besökte igår. Efter gymmet mötte jag Jonatan på övre för att sedan dra hem till mig. Effektiv dag, bra dag.

#851: yolli

Tisdag tisdag tisdag, vad har jag gjort idag? Hmm.. Jag vaknade upp hos Jonatan men stannade dock inte där så länge. Tog bussen runt kvart över åtta och kvart i nio vart jag på gymmet. Första gången jag sätter min fot där på lite mer än en månad. Har varit förkyld en bra tid och är det fortfarande men nu pallar jag inte mer haha. Efter gymmet käkade jag en mysig frulle med min syster och sedan begav jag mig mot Lina. Spenderade hela dagen hos Lina där även Millan befann sig. Nu ikväll så drog jag och Millan till Gislövs hamn och käkade mjukglass. Åhh älskade mjukglass, så gott. Det var min intressanta tisdag, hur var er?

#850: purple

Såhär såg jag ut i fredags på Isabels student! Lånade både väskan och playsuiten av två kompisar haha. Har själv inte så många "finkläder".. Tur man har sina kompisar då!! Min vita kavaj kommer i alla fall från Gina Tricot!

849: sommarlov

Sådann, då var alla studenter över för detta året! I fredags var jag endast på Isabels student även då jag hade ett par stycken att gå på. Det är lite svårt att ta sig till och från Isabel så därför blev det som det blev. Men det är inget att hänga läpp för, hade det asball i fredags! Igår spenderade jag halva dagen med Jonatan och halva med min syster och Jimmi. Vi fick låna grannens ashärliga pool igår eftersom de var out of town (hehe). Så där badade vi såklart! Idag händer väl egentligen inte mycket förutom att jag ska jobba. Känns så skönt att inte ens behöva skänka en tanke på att det finns skolarbete att göra. För nu har jag SOMMARLOV!! 

#848: summertime

Sådär ja, nu börjar första läsåret på Sundsgymnasiet gå mot sitt slut. Bara två dagar kvar. Helt insane att jag redan gått ett år på Sunds. Minns det som igår då jag satt och hade ångest över vilket gymnasium jag skulle välja och det slutade ju faktiskt bra! Gick i skolan en dag förra veckan och det var tisdagen. På onsdagen tog treorna studenten och resterande på skolan slutar en vecka senare. På fredagen var jag på en annan student, Sarah student och har nu två kvar. En på onsdag och en på fredag. Längtar tills det är min tur att ta studenten!! Även då jag går miste om Trelleborgs balla studentvecka.. 

#847: livet

Oj oj så bra de senaste dagar har varit. I fredags slutade jag redan klockan tio. Jag och Millan åkte runt i Malmö i hopp om att hitta något till mig att ha på mig på studenterna. Slutade med att jag köpte en vardags långklänning istället. Vi satte oss vid kanalen med varsin mjukglass och njöt av vädret. Vid halv sex mötte vi min syster i Malmö och hittade ett ställe att käka på. En trekvart senare var det dags för bio, Fast and Furious 6! Åh så bra den var!! Vet inte varför men jag blir alltid så tagga av de filmerna. Musiken, bilarna, spänningen, skådespelarna, allt allt allt. Efter bion sov Millan hos mig och på lördagsmorgon hade vi en mysig bullfrukost utomhus. 
 
Igår (lördag) färgade jag mitt hår (obs ej nyfärgat på bild hehe). Nu går jag inte längre runt med en fem centimerters lång blond utväxt till ett mörk, mörk brunt hår. Känns så fräscht. På kvällen kom Lina till mig och vi käkade tacopaj (som var mummmaa) tillsammans, tittade på film och pratade en massa. Bra bra bra.
 
Idag har jag sett två anvsitt av Prison Break utan att ens känna lite stress. Och gissa vad? Fler blir det! Inget mer plugg denna termin. Har endast två småsaker kvar att göra i skolan. Nu är jag taggad på sommarlov med mysiga människor, sol, bad och massa annat skoj. Ikväll ska jag till Jonatan och imorgon är jag ledig!! Gött mos. Hej så länge!

#846: godmorgon