#978: pink roses

Fick dessa underbara rosor av Jonatan igår, så himla fina. Tyvärr blev de lite vissna när jag tog med mig dem från Jonatan men de är fortfarande fina! En liten färgklick i rummet.

#977: 18 månader

Igår hade jag och Jonatan varit tillsammans i hela ett och ett halvt år. Tiden går sååå snabbt!! Vi hade en liten picknick på stranden och på kvällen käkade vi ute, sedan såg vi nya Transformers på bio. Älskar alla Transformersfilmerna och Age of Extinction var inget undantag!

#976: morning glory

Åhh vilken mysig dag jag haft idag!! Vaknade vid elvatiden och en timme efter det satt jag och Jonatan på Märtas i Höllviken och käkade frukost. En stor bacon- och kycklingmacka, mhmmh såå god. Sedan gick vi ned till stranden och satte oss där en stund. Även då jag har en pojkvän som bor i Höllviken så har jag faktiskt inte sett så mycket av det, mer än centrum och liknande. Men det är rätt mysigt att strosa runt på gatorna nära stranden så här års. Imorgon är dags för jobb igen, det är Hallondagarna i helgen så det blir nog mycket att göra. Ha det bra!
 

#975: freckles

Hej på er! Long time no see. Har haft fullt upp med att jobba de senaste dagarna och när jag kommer hem vill jag inget annat än att sova och äta haha. Hur ska jag klara av vuxenlivet? Det blir speciellt jobbigt när det är 30 grader ute och man ska stressa i sådan värme, man är inte på topp så att säga. För er som undrar sommarjobbar jag på Hallongården och jag stortrivs! Så himla mysigt och trevlig personal. Har ni hittat något sommarjobb i år?

#974: lazy summer days

Vilket härlig väder det har varit de senaste dagarna! Jag har till mestadels bara jobbat men någon enstaka dag med sol har jag fått. Förra året jobbade jag verkligen ALLA soliga dagar och var ledig de dagar det regnade. Vad är oddsen?? Men som tur var hade jag en snäll syster som bjöd på en resa till Rhodos så den solen tog jag igen ;) Jonatan kom hem från Spanien häromdagen och jäklar vad han fjällar! Hela ryggen och axlarna och nu har han börjat fjälla på magen också. Men brun är han i alla fall. Nu ska jag snart klicka igång en film och sedan hade jag tänkt lägga mig för imorgon väntas jobb! Ha de bra!