#897: Haute couture

 
autum is here
 

#896: nly trend

Eftersom mina svalaste skor är mina Vans tänkte jag att det var på tiden att jag klickade hem ett par ännu svalare skor som jag kan ha i Mexiko. Två ballerinaskor, ett par med nitar och ett par svarta, båda är dock mycket snyggare i verkligheten. Skor gör sig aldrig rättvisa på bild. Men vad tycker ni om dem (det lilla ni kan se)?

#895: donuts

Halloj! Började dagen på bästa tänkbara sätt. Var på gymmet redan vid nio-tiden, redo för 30 min IW och sedan 30 min WOD. Efter passet på gymmet stack jag och Jessica ner till stan för att köpa bullar och annat gott. En stor god frukost på hennes födelsedag tillsammans med presentöppning. Snart är det dags för dagens höjspunkt, marängswiss. Ha en bra kväll!

#894: om 59 dagar

Summer
 
Kolla vad jag lyckades klistra ihop, ett litet sommarkollage från Polyvore. Kanske inte det bästa jag åstakommit här i mitt liv men det är ju alltid en början. Jag åker ju snart till Mexiko, endast 59 dagar kvar (!!)
 
Om ni klickar ni på collaget kan ni se vart allting kommer ifrån. 

#893: good morning

Morning sunshines! Igår var det full rulle. Kom hem vid halv fyra tiden och två timmar senare fick vi gäster eftersom att min syster snart fyller år. Idag vaknade jag upp i ett tomt hus med Jonatan bredvid mig. Bestämde mig för att göra en stor god frukost för en gångs skull. Så när Jonatan stod i duschen var jag i köket och trixade.

#892: keso m mango och hallon

Hola mina bloggläsare! De två senaste dagarna har jag bara legat hemma under täcket. Har inte mått så bra. Nu har jag precis ätit. Keso med hallon och mango, inte speciellt mättande när man är vrålhungrig men man tager vad man haver, inte sant? Kollar även på The Bachelor, inget vidare bra men är man för lat för att hämta fjärren så är man. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, kram!

#891: take time to smell the roses

Ännu en skolvecka och helg som passerat förbi. Bara en vecka kvar sedan är det höstlov. Ska bli så skönt! Har inte gjort någonting speciellt i helgen mer än slappat, kollat film och umgåtts med Jonatan. Idag har vi varit tillsammans i hela nio månader, helt sjukt vad snabbt tiden går! Nio bra och kärleksfulla månader. 
 

#890: gratisdesign no.4 - purple flower

ÄNTLIGEN har jag tagit mig tid till att göra en fjärde design som ni kan ta del av gratis. Ni kan ladda ner den HÄR, skulle det inte fungera att ladda ner den där kan ni maila mig ([email protected]) och säga att ni vill ha den. 
 
Bilderna i inläggen kan vara högst 800px bred och din profilbild ska vara 250px bred. Hoppas ni gillar den, kommentera gärna om ni tar den! Och glöm inte, det är förbjudet att ta bort länkningen till min blogg!
 
Är ni nyfikna på hur mina andra designer ser ut kan ni kika in dem HÄR.

#889: hemmagjorda chips

Kolla vad jag har gjort, hemmagjorda chips! Blev supergoda och inte alls svåra att göra! 
 
Du behöver: En stor sötpotatis

Valfri smak att krydda med

 

Gör såhär: Sätt ungen på 100 grader. Skölj en stor sötpotatis och hyvla den sedan i tunna bitar med en osthyvel. Bred ut skivorna på en bakplåt med bakplåtspapper och krydda sedan med den smak som önskas, ex salt, peppar, chili, vitlök. Låt plåten stå inne i en timme eller två. Ett tips kan vara att med jämna mellanrum titta till dem och ta ut när de fått färg och blivit knapriga!

 

#888: good morning


 
 

#887: saturday autumn

Halloj! Hur är det med er? Med mig är det bra, förutom att jag är väldigt trött. Vaknade redan klockan sex imorse eftersom det var då klockan ringde och Jonatan skulle upp men jag sov vidare. Efter några timmar efter det satt jag på bussen in till Malmö för att träffa min mamma. Så där har jag spenderat min eftermiddag, kollat presenter och annat skoj. Nu ska jag snart klicka igång några avsnitt Suits hade jag tänkt, ha en bra lördag!

#886: malmö

I fredags åkte jag och Jonatan till Malmö direkt efter skolan. Han skulle köpa vinterjacka och jag skulle egentligen bara vara smakråd. Men även jag köpte något, två stickade tröjor. Kan vara bra att ha nu när det blir lite kallare. På kvällen åt vi ute tillsammans med Rasmus och Malin och sedan såg vi bio med dem. Insidious: Chapter 2. Bra bra bra, lite förvirrande but still bra. Kvällen igår spenderade jag med Lina, kollade på film och käkade godis. En mysig och bra lördag med en bra vän. Idag ska jag plugga, har lite att göra så det är väl bara att dra igång. Ha en bra söndag, puss!
 

#885: hot chocolate

Hela eftermiddagen igår var jag på stadsvandring med min retorikklass i Malmö. Vi hade valt ut ett ställe i Malmö vi skulle prata om, precis som guider. Kul men som vanligt är det alltid lite nervöst att prata inför en större grupp.. Var hemma hos Jonatan runt sex-tiden och då var jag både trött, frusen och kissnödig. När jag kommer in på hans rum har han dukat upp med Ben and Jerry, en bukett blommor och ett litet brev. Åh så himla fin. Blev så glad. Nu ska jag plugga lite, hörs senare!