#810: it's freezing outside

Som ni kanske har märkt har jag inte riktigt haft tid för att blogga de senaste dagarna. I lördags hade vi en liten överraskningsmiddag på 14 pers inne på VESPA. Vi firade Lina som skulle bli 17 dagen efter. Vi hade jätteskoj och maten var god! I söndags gjorde jag inget speciellt, jobbade och pluggade lite. I måndags drog skolan igång igen, vill redan gå på lov.. Har tappat motivationen totallt. Satt två timmar på RC efter skolan och pluggade till mitt matteprov. När jag var klar på RC drog jag till gymmet tillsammans med Emma. Igår fick jag äntligen träffat Jonatan. Åh vad jag saknat honom. 10 dagar utan den man älskar kan vara lite jobbigt. Idag är jag hemma från skolan, på din födelsedag Millan. Känner mig inte alls bra. Känner mig yr, svag och är skakig i kroppen. Blä. Får krya på mig. Och grattis ännu en gång Millan!

#809: waking up surrounded by pillows

Gooood morgon! I natt har jag har sovit i vardagsrummet. I med att vi håller på att renovera på mitt rum har jag inte direkt någonstans att sova, så jag får flytta runt lite haha. Alltid lika spännande att se var man slutar. Kanske ska sova i köket nästa natt så får jag kanske frukost på sängen? Hmmm. Längtar tills mitt rum blir klart och allting kan återgå till det vanliga igen. I better get going nu, ha en bra lördag!

#808: chokladfondue

Behöver jag ens säga något?? Chokladfondue med massor av frukt. Jesus christ, det var underbart. Hade en jättemysig kväll med Pernilla. Vi låg uppe till fyra och snackade massor, tittade på olika klipp och hade det allmänt bra. Idag har vi varit på Emporia. Mitt humör har väl pendlat mellan bra och dåligt. Mår inte jättebra och att gå på Emporia bland massa stolpskott gör inte saken bättre. Men nu är jag hemma! Tror visst att det blir en lugn kväll för mig.

#807: good morning gorgeous

Finns inget bättre än bra frukostar, man får en så bra start på dagen. Ligger fortfarande i sängen och slöar. Funderar på om jag ska föna mitt blöta hår eller ej. Hmmm vilket dilemma. Ikväll ska jag till Höllviken men innan dess hade jag tänkt försöka plugga lite. Skolan drar ju snart igång igen. Suck. Ännu ett lov som gått för fort. Men man får se det från den ljusa sidan, nu är det en vecka närmare sommaren.

#806: all happiness depends on a leisurely breakfast

Gårdagens furkost bestod av amerikanska pannkakor, lite frukt och en smoothie. Sååå gott! Fick dock slänga hälften pga en för mätt Joanna :(( På kvällen drog jag till gymmet och direkt efter det drog jag hem till Lina. Det är även där jag har spenderat mina senaste timmar. Kom hem för drygt en timme sedan och laddar nu upp inför ett nytt träningspass. Hörs senare!

#805: exercise in the morning, before your brain figures out what you are doing

Två ord, DÖDS TRÖTT. I hela kroppen. Var på gymmet redan halv tio idag. Folk brukar ta vara på sovmorgonar när de väl får dem men nej nej, inte jag. Jag stiger upp tidigare än vanligt. Det hände mycket grejer igår (för att vara söndag i alla fall), jag var i Malmö och köpte mig en träningsväska från Adidas och ett par boxningshandskar. När jag kom hem var mitt golv täckt med vitt papper och där var inte en mödel i sikte. Nu ska mitt rum ÄNTLIGEN renoveras! Har fortfarande inte riktigt bestämt mig för hur det ska se ut så lite stressad är jag väl.. 

#804: This is just me being nice

Hoppas alla hade en bra/mysig/trevlig alla hjärtans dag igår! Singel eller osingel, man kan ha kul ändå. Jag själv hade det jättebra! Räknade ut att jag snittade igår 18 rosor, inte jättelätt ska jag säga er. Tio till mina föräldrar, en till min syster, sex till Jonatan och slutligen en till Lina. Vänligheten bara flödade om mig igår. Idag drog Jonatan till Bad Gastein och kommer inte hem förrens i slutet av nästa vecka, lite tragiskt men what to do. Tidigare idag träffade jag Hanna som jag inte träffat på hela sex månader. Helt sjukt. Vi fikade och pratade om allt möjligt. Så kul att få träffa henne igen. Har allt för många kompisar som jag inte träffat på evigheter! Ikväll ska jag till Lina och mysa där. Ni får ha en bra dag!

#803: vinterland

Det börjar bli långt mellan gångerna nu. Förstår inte riktigt varför. Jag älskar ju att blogg. Det är nog bristen på bilder som klurar till det. Går en sista dag i skolan imorgon, sedan går jag på lov. Välbehövt. Inte nog med att det blir lov imorgon, det är även alla hjärtans dag. Vad har ni för planer inför alla hjärtans dag? Själv ska jag hem till min pojkvän. Vilket jag även har glömt att skriva, att lilla jag har skaffat pojkvän. Ända sedan den 20:onde januari. 

#802: Smokey Friday

Hej på er! Long time no see eller vad säger ni? Redan en veckan sedan jag uppdaterade sist. Har haft fullt upp hela veckan med att plugga. Självklart har jag inte bara pluggat, har även gymmat, umgåtts och käkat massa av onyttigheter samtidigt som jag kollat på en mängd filmer. Millan drog för en stund sedan, hon skulle spela match. Och jag, vad ska jag göra? Kanske plugga lite, äta och jobba. Ja så får det nog bli en söndag som denna.

#801: maskerad och en 18-årig emma

Halloj! Har legat i sängen och degat hela dagen. Har försökt samla ork till att göra något, kan inte dirket påstå att jag har lyckats hehe. Igår var jag som sagt på maskerad! Hade en asball kväll och grattis ännu en gång Emma!!

#800: adidas backpack

Har varit ute efter en ny ryggsäck eftersom min Converse ryggsäck håller på att gå sönder. Ville helst ha en svart ryggsäck men det fanns bara med guldigt Adidas tryck vilket jag inte tyckte om så mycket. Slutade med att jag köpte den turkosa istället. Finns på Intersport för 299 kronor.

#799: texas chainsaw 3D

Igår: såg var jag på bio men innan dess var jag och Millan på Jensens och käkade. Sedan drog vi till Entré där filmen skulle visas. Filmen var bra. Jättebra faktiskt. Och läskig, eller vad säger du Millan? Emellan åt när jag kollade på henne satt hon med halsduken för ögonen haha. Men hon var nog inte den enda som var rädd med tanke på att många andra skrek hahah. Dock är jag lite besviken över att Trey Songz inte var med så länge som man hade trott. På reklamen har dem hetsat om att han skulle vara med och bla bla bla, men så är han typ bara med den första delen :(( 
 
Idag: Nu har jag precis kommit hem från stan. Letade efter present till Emma tillsammans med Gabbi och Elna. Ikväll ska vi fira att Emma fyller 18 år imorgon genom maskerad. Gissa vad jag ska vara?? Ledtråd: han är kort, knubbig och hoppar på svampar.