#973: la hamburguesa

Hola amigos! Idag har jag spenderat hela min dag tillsammans med Maja. Vi satt ute och solade (typ första gången för i år!!) och snackade i massor. Vi har verkligen inte gjort någonting, förutom att käkat hamburgare, och ändå har tiden gått så fort. Hmm tiden går verkligen fort när man har roligt!!

#972: midsommar

Glad midsommar (i efterskott) på er!! Såhär såg jag och min syster ut igår. Jag hade en fetestor krans haha, bad om en liten och tunn men det blev inte riktigt så, men den var fin ändå! Midsommarmat och jordgubbar käkade jag hemma hos Jonatan och kvällen spenderade jag hemma hos Hanna där vi firade både midsommar och hennes 18-års dag. Hade ni en bra midsommar?

#971: mid-june

Hej alla glada!! Jag har precis kommit hem från en mysig kväll på Hallongården. Nästa hela sommargänget var samlat och det bjöds på grillat och glass i stora mängder. Vi fick lära oss hjärt och lungräddning, vi fick en guidad tur men bäst av allt, jag fick träffa mina efterlängtade getter!! Jag är världens största djurvän. Kvittar vad det är för djur, I love it hehe.

#970: color outside the lines

I förmiddags var jag i Malmö med min syster och fiskade efter studentpresenter. Ska på en student på torsdag och tre på fredag så det blir en del presenter haha. När vi var färdiga åkte jag till skolan och lämnade in mina sista böcker. Det har varit så otroligt najs väder idag och jag hoppas det håller i sig så man kan få lite färg innan man ska börja sommarjobba! Förresten, har ni hittat något sommarjobb än?

#969: sjung om studentens lyckliga dag

Halloj! Igår firade jag som sagt mina vänner som tagit studenten. Alla var sååå fina!! Och satan vad taggad man blev till sin egen, bara ett år kvar, jippi!! Grattis igen till alla glada studenter!

#968: 167 rio fever

Har varit ute efter ett orange/korallfärgat läppstift hur länge som helst! Hittade ett supersnyggt inne på Åhlens för 99:- Orange är såå snyggt när man är brun. Färgen gör sig inte riktigt rättvis på bild, det är mer orange i verkligheten. Färgen heter 167 rio fever.

#967: red velvet

Hej på er! Jag skickade precis in två av tre arbeten vilket innebär att jag bara har ett kvar!! Den lättnaden alltså. Snart får jag också lov! Ikväll blir det studentfirande för hela slanten men först måste jag hitta något att ha på mig...