#892: BLOGGFLYTT

Hej mina kära!! Nu är det dags för mig att lämna denna blogg och börja blogga på: joannaDhansson.blogg.se istället. Jag hoppas ni vill följa med mig dit och fortsätta läsa mina inlägg. Puss på er<3

#891: full rulle

Åh vilken upptagen helg jag har haft. Det har varit full rulle hela helgen. I lördags hade vi gäster och idag har vi firat morfar som fyllde år för några dagar sedan. Pappa släppte mig i hamnen påväg hem så jag kunde städa där (ni kommer väl ihåg mitt jobb i hamnen?) så nu har jag precis kommit hem. Om någon timme slutar Jessica jobba och då ska hela familjen åka till Serresjöskolan och rösta. Första gången för både mig och Jessica. Sen har jag svenskprov imorgon så det är bara att sätta igång att plugga! 

#890: today i don't feel like doing anything

Fredagens outfit / top från Ginatricot / jeans från Ginatricot / Klocka från Daniel Wellington. 
 
Vilket kasst avslut jag fick på helgen. Är i skrivande stund sängliggandes med en hög snytpapper bredvid mig. Näsan rinner konstant och jag känner mig alldeles svag och yr. Hade så mycket jag skulle hinna med och istället har jag inte gjort ett skit. Öhh vill inte bli sjuk nu :(
 
Firade för övrigt fina Emma igår som fyllde 19 år. Grattis igen babe!!

#989: let´s go

Fy vad min kropp värker. Har sprungit runt på stranden hela dagen och jagat ettorna med en kamera. Idag hade Sunds sin välkomstdag på Skanörs strand och då skulle vissa hålla i lekar och liknande medan vissa skulle fotografera. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle vara haha. Efter en heldag på stranden åkte jag och Maja in till Malmö för att leta efter födelsedagspresenter. Hon skulle hitta till sin pappa och jag till Emma, vilket nästan var omöjligt?? Men efter många om och men så hittade jag något... Återstår att se imorgon om jag lyckats!

#988: 280-dagars

 
Var på min första nedräkningsfest för bara några dagar sedan! 280-dagars med rocktema, det var såå kul!! Man var ju kanske inte i sitt snyggaste esse men what the heck, det var ju rocktema! Nu är det inte långt kvar till studenten! Ska bli obeskriviligt skönt att sluta gymnasiet höhö.
 
Sitter just nu hemma och ugglar på Jonatans rum medan han är och tränar. Streamade Dexter via hans Netflix men helt plötligt blev han utloggad så nu kan jag inte kolla mer :( sad. Har min tidigaste skoldag imorgon, börjar redan klockan åtta.. Men som tur är har jag en pojkvän som bor närmre skolan än vad jag själv gör så jag tjänar ihop lite tid när jag sover här hehe. 
 
Håller förresten på att klippa och klista ihop en ny design och möjligtvis en ny blogg?! Känns som jag behöver starta om och framför allt skaffa ett nytt namn haha?? Har ni några kreativa förslag?