#877: next stop: rhodos

Nu är nästan allting packat till resan. Bara fåtal saker kvar. Är så taggad!! Kommer bli asgött! Gjorde mina sista inköp idag som ni kan se på bilden ovan! En tisha, en svart långklänning, ringar, nagellack, trosor och en väska. Nu är jag redo är resan. Bara sömnen som fattas. Så jag säger godnatt nu, vi ses om en vecka. Ha det bra här i Sverige! 

#876: three days left

Oj oj oj.. Nu var det länge sedan jag bloggade. Har dock en vettig anledning till lite av tiden i alla fall!! I fredags ominstallerade vi våra skoldatorer och när jag skulle logga in på den här hemma kunde jag inte det?? Blev så jäkla lack. Kunde inte göra något åt det förrens på måndagen heller. Värst av allt var att jag verkligen behövde den i helgen. Men nu är den fixad! I lördags var jag på avskedsfest för Isabel som åker till London den 6 september. Känns som det är många som åker utomlands nu för att antingen plugga eller jobba. Idag träffade jag henne för sista gången på tio månader skulle jag tro. Kommer kännas lite konstigt. Men men. Tio månader går rätt så snabbt. Tänk att det redan är åtta månader sedan det var nyår. Nu är det väl snart dags för mig att börja packa till resan. Åker på lördagmorgon. Ska bli så skönt! Köpte förresten en ny bikini till resan. Har ett par stycken nu.

#875: kräftmys

Halloj! Gissa vart jag har varit ikväll?? På gokartbanan i Lockarp. Blev överraskad av Emma! Det var asball, dock väldigt svårt. Speciellt när det regnade och man slirade asmycket but still fun tho!! Gårkvällen spenderade jag tillsammans med Jonatan. Vi käkade kräftor och hade det mysigt. Jag hade även tagit mig tid till att göra en efterrätt!! En från Hallongården till och med hehe. Den blev faktiskt riktigt god och den var inte så svår att göra som man hade kunnat tro. Om ni känner er manade till att göra den så hittar ni receptet här!

#874: good morning gorgeous

God morgon! Började dagen med en supergod frukost som bestod av kesella och bär! Mums! Idag har jag en del att fixa så det är väl lika bra att jag sätter igång direkt. Ses, puss!

#873: thirteenth

Halloj!! Allt bra med er? Cuz im just fine! Fint väder = bra humör. Idag ska jag träffa Jontan men riktigt när vet jag inte än. Imorgon ska jag till Malmö med min syster och köpa lite sommarkläder (har typ inte gjort det på hela sommaren??) till Rhodos!!! Yeeey. Ska blir så kul att komma utomlands. :D:D

#872: It´s my birthdayyy

Detta har jag fått idag och igår! Plus en jättefin blå skinnjacka av Jonatan och ett presentkort av Jimmi. Och lite till pengar. Fick en resa av min syster, helt sjukt. Om 19 dagar sitter jag på ett plan till Rhodos. INSANE. Kan inte fatta det! Är så glad!!! Underbar födelsedag. 

#871: chokladdopp

Detta satt jag och pysslade med hela eftermiddagen igår. Och delade frukt till fruktsallad. Igår tjuvstartade jag mitt presentöppnande på mitt födelsedagskalas. Har fått jättefina saker, både av släkt och familj! Kan visa er lite senare i ett annat inlägg vad jag fick! Nu ska jag snart äta, hörs så länge!

#870: hallongården

Hej å hå. Idag jobbade jag min sista dag på Hallongården. Kommer kännas lite tomt utan det men några dagars sommarlov innan skolan börjar är inte helt fel! Tiden har gått så fort när jag jobbat där och oj vad kul jag haft! I början var det lite svårt att komma in i rutinerna att man helt plötsligt skulle upp och jobba men efter några dagar fick jag kläm på det. Har verkligen stormtrivts där och det har varit så mysigt att jobba där. Är så glad att jag fick möjligheten att jobba där och att de dessutom var nöjda med mig! Fick till och med ett litet paket av familjen Biärsjö! (Fyller år på måndag inte idag för er som tror det haha)

#869: dreamcatcher

Äntligen har jag skaffat mig en drömfångare. Passade perfekt på min tomma vägg. Sweet dreams. 
 

#868: i love u

Titta vad jag kom hem till igår!! Åh dem är så fina!! Tio vackra rosor och ett jättefint kort. Blev så överraskad. Tack hjärtis!! ♥ Och idag ska jag äntligen få träffa honom igen, även då jag ska lämna hemmer kvart över sju imorgon bitti för att jobba.