#956: grattis mitt hjärta

I onsdags fyllde Jonatan 18 år. Jag bjöd på lunch på Märtas och kvällen spenderades tillsammans med honom och hans familj. Idag har jag varit i Malmö hela dagen. Jonatan köpte kläder för sina födelsedagspengar medan jag kollade på... Livet som student. Men snart är det min tur att fylla år! BARA 74 dagar kvar haha!

#955: monday morning, jumped out of bed

Hej på er! Så här har jag sett ut idag (försök bortse från min stenhårda min), plus ett par halvbaggy medelslitna jeans. Försöker gå i jeans så länge som möjligt eftersom jag inte riktigt trivs i shorts men börjar nu inse att det har blivit lite i varmaste laget för jeans. Idag hade jag mitt sista nationella för denna gång och om allting går vägen behöver jag inte aldrig mer läsa varken matte eller spanska. HUR SKÖNT?? Men det ena utesluter inte det andra, jag har fortfarande mer plugg att hanskas med så hej så länge!

#954: den perfekta skon

Kärlek!! Bara kolla på dem, så perfekta. Åh. Lagom höga och inte så dyra. 500 :- på Bianco. Idag har jag varit ledig. Har egentligen två lektioner på fredagar men båda blev inställda, high score! Jag och Jessica åkte in till Emporia. Vi käkade inne på Jensen's och gick i massvis med butiker. Vi kom hem med lite väl många påsar... Men men!

#953: cornflower

Införskaffade denna klänning från H&M här om veckan. Älskar färgen, blå är en av mina favvisfärger! Den är betydligt snyggare i verkligheten, vet inte varför den inte ville fasta på bild. ELLER så är det jag som är en dålig modell...

#952: be a fruit loop in a world full of cheerios

God morgon på er! Nu har jag precis ätit frukost och förbereder mig för en lång dag bestånde av massor av skolarbete. Har så mycket att göra att jag inte ens vet vart jag ska börja. Nästa vecka kommer bli helvetets vecka men när den är över kan jag, förhoppningsvis, luta mig tillbaka och bara ta det lugnt. Det ska bli såå skönt när skolan är över! Hej så länge!

#951: every summer has a story

Every summer has a story
 
Nu är det inte långt kvar till sommarlovet, drygt 30 dagar. Det blir mitt sista sommarlov faktiskt. Helt galet vad tiden går fort! De två senaste dagarna har jag spenderat sängliggandes och kollat på film. Har åkt på världens förkylning och har ingen aptit heller :(
 
Har förresten kodat ihop en ny design som ni kan se. Den är lite mer "stilren" än den andra då det mesta innehåll är gömt i menyn. Har även skaffat mig en "back to top"-knapp så nu kan ni scrolla riktigt långt ner och sedan ångra er haha. Vad tycker ni? Gillar ni den?

#950: bacon och pesto pasta

Hej på er! Jag hoppas alla hade en bra valborg igår med massor av skratt! Själv var jag hemma hos Pernilla med ett gäng tjejer och grillade. På kvällen drog vi vidare till en fest i Höllviken. Idag har jag inte gjort något speciellt, har sovit massor fast i omgångar haha. Finns inget skönare än att sova!
 
Förresten, måste tipsa er om denna superenkla maträtt! Gjorde den för första i somras med Lina och ända sedan dess har jag haft cravings på det haha. Allt du behöver är: pasta, pesto, soltorkade tomater och bacon. Koka pasta, blanda i pesto och tomater. Stek baconen så hårt du vill ha den (jag tycker om när den är riktigt knaprig) och klipp sedan ner den i pastan. Vóila! Man kan även blada ner lite kyckling och andra grönsaker men då blir den inte lika enkel haha.