#798: Take time while time is there, for time will run away

Så mycket ha ha över denna dagen. Igår bokade jag och Millan biljetter till permiären av Texas Chainsaw 3D och tydligen så är man tvungen att hämta ut dem en dag innan permiären (alltså idag). Så efter skolan åkte jag in SJÄLV till Malmö (Millan kunde ej följa med pga för lat hahaa skoja) för att hämta ut dem. När jag väl kommer fram till Entré så öppnar SF inte förrens klockan fem?? Och där står jag kvart över tre och rycker i dörrarna. Efter många om och men bestämde jag mig för att åka till Centralen och plugga lite aka knappa lite på datan och låtsas vara djupt koncentrerad på vad jag gjode så jag inte skulle se dum ut. Och thank god för det, för på Centralen stötte jag på kära Emmy! JA min dag var räddad, vilken lycka. Så kul att få träffa henne igen eftersom det var så länge sedan sist. 
 
Käraste farmor, grattis på födelsedagen. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag hoppas du har det bra. I love u.

#797: Billion dollar dreams And hundred dollar nightmares

Hålloj! Nu är nästan all is som blev kvar av snön borta. Så nu kan jag springa till bussen igen utan att vara rädd för att halka. Hoppas faktiskt inte på mer snö för detta halvåret. Även om snö är mysigt så är det mysigare med varmare klimat, don't ya think? Annars då? Jo det är bra med mig. Jag väntar just nu på att få maten serverad så jag kan sticka till Julia lite senare MEN förstås, innan det måste jag plugga. Blä. Orkar inte.

#796: it's so fluffy im gonna die

Mamma och pappa var på IKEA igår och köpte nytt täcke och kuddar (plus påslaka/örongott) till mig. Gissa om jag har sovit gott i natt? Rätt svar: JÄTTEgott. Det är så fluffigt och mysigt!! Imorgon börjar jag, liksom idag, klockan halv tio (YES!!), medan andra halvan av klassen börjar kvart över åtta. DET är najs. Nä nu ska jag ta och göra något vettigt. KRAM.

#795: NIKE LUNARBASE TR

@ Stadium, 799 :-

#794: juicy fruit

Fyyy vad kallt det är idag, riktigt sån här "bitande kyla" haha. Har varit i Malmö hela dagen. Letade efter ett par nya träningsskor eftersom jag fick skoskav av de andra jag hade. Så nu ska jag förhoppningsvis slippa det i framtiden. Köpte även ett träningslinne och ett par jeans! Nu väntar jag hungrigt på middagen och efter det ska jag träffa Elna och Amanda. Ha det så bra!

#793: fresh wind and smokey air

Har nog aldrig älskat min säng så mycket som jag gör just nu. Kom hem från gymmet för drygt en timme sedan. Slängde i mig lite mat och sedan gick jag in i duschen. Var så hungrig och det är jag fortfarande men orkar inte gå ut i köket och göra något att äta :(( #thuglife. Kommer i alla fall sova gott i natt, vilket kan behövas eftersom jag börjar halv nio imorgon när andra delen av klassen börjar kvart i elva, rättvist? Nä, men som sagt jag lever ett thug life. God natt med er!

#792: laughing so hard no noise coming out so you just sit there clapping like a retarded seal

Fredagen var bra, jättebra. Vi lagade jättegod mat och hade det allmänt mysigt. Skrattade i massor gjorde vi också.

#791: embrace messy hair

Äntligen fredag! Hmm vad har denna fredag att bjuda på då? Har varit i skolan från halv nio till klockan ett. Fick reda på vårt nya schema och FY I HELVETE vad det suger. Blev självmordsbenägen. Långa håltimmar, tidigare morgonar och senare dagar till viss del. Why god WHY?? Ikväll ska jagi alla fall hem till Millan med Lina och Astrid, ska laga mat och sådant. Ska bli så gott! Hoppas ni får en bra dag! PUSS.

#790: baby i told u, i'm ice cold

Hej på er! Jag ligger just nu mätt och belåten i sängen och samlar kraft inför kvällen. Ska dra till gymmet om en timmes-tid. Brr vill inte ge mig ut i kylan.. Var förresten i skolan idag och det var.. uppfriskande? Har två korta dagar framför mig nu, så jäkla najs. Hörs senare!

#789: pink drink

Har varit hemma från skolan både igår och idag. Mår inget vidare men jag måste försöka plugga lite ändå :(( Fick i alla fall ätit en god stor frukost! Alltid något. Hoppas ni mår lite bättre än vad jag gör!

#788: nails done

Byggde mina naglar hos Julia igårkväll och jag är såå nöjd!! Känns så fräscht och snyggt är det också. Var inne på att ha svarta tippar istället för helt vanliga vita men jag ballade ur...Nästa gång kanske!

#787: sunday

Kladdkaka, grädde och hallon. Mhh bra kombination när man ska plugga. Har haft fullt upp idag, har varit inne i stan och hämtat min data, jobbat och pluggat lite nätt. Ska även bygga mina naglar ikväll, får passa på nu när jag inte lägre går på boxning!

#786: dinner for two and a movie night

Ååh vilken bra fredag jag hade igår. Jag och Elna käkade på TGI Friday's inne i Malmö. Första gången jag var där så jag var excited (ja jag blir taggad när jag ska gå ut och äta haha). Beställde en saftig köttbit till varmrätt och sedan beställde vi en underbart god efterrätt!! MUMMAA. Vid tio-tiden låg jag i Elnas säng och väntade på att filmen vi skulle se skulle bli klar. Vi såg Sinister och OH MY vad jag var rädd!! Har nog aldrig varit så rädd när jag sett på skräck hahah låg fan och svettades. Men bra var den, så se Sinister ifall ni törs!

#785: happy day

Idag är en bra dag. Det har gått bra i skolan, det var god mat, solen skiner, min syster serverar mig lunch här hemma och ikväll ska jag ut och äta med Elna. Åhh är så taggad på god mat!! Måste kila nu, hörs kanske senare annars får ni ha en bra fredag! PUSS.

#784: movietime

  
Jag har under lovet sett hundratals (lite att ta i kanske) filmer. Tycker det är så mys att bara krypa ner i sängen en kväll/natt och bara ligga och glo film. Kan tipsa er om två filmer som var bra, Prometheus och Limitless. Speciellt Limitless, den var asssbra!!

#783: lazy blogger

Alltså ha ha jag är så slö i bloggandet. Men när man bara har tradiga bilder så blir det lätt att man skiter i det helt.. De första dagarna på året har jag spenderat med min syster, Jonatan och Lina. Jag har haft gäster, käkat pizza i massor, sovit över och kollat på filmer. På tisdags är det back to school igen, en veckas ledighet eller två till hade inte skadat. Not. At. All.  

#782: new years eve

Jahapp, då var det nytt år. Igen. Hade en jättebra nyår tillsammans med trevligt folk! Var hemma runt halv fem och somnade nog ganska så snabbt efter det. Spenderade hela för och eftermiddagen tillsammans med Astid och var hemma runt halv sju. Kände mig pretty ofräsch då, all rök från raketerna osv så gissa vad jag gjorde så fort jag kom hem?? Duschade! Hoppas ni också hade en bra nyår kompisar!