mirrors 2, dead silence, insidious


Har sett några av de läskigaste (och bästa) skräckfilmerna i mitt liv nu. Mirrors 2, brutal! Dead Silence, så jädrans bra. Vill se tvåan!! Var ni inte redan rädda för dockor innan ni såg den, är ni det nu. Fan vad läskig den var.
Och sist men inte minst, såg jag Insidious. Herre min gud. Finner inga ord för hur läskig den var. Inte nog med det, jag såg den själv. Varför utsätter jag mig för såna saker?! Var livrädd när jag såg den haha.. Tror visst att jag hade för mycket bas igång. Det är ljudet som gör en så hilma rädd. För vad vore en skräckfilm utan ljud? Inte ett dugg läskig. Men den var riktigt bra, ni måste se den!

happy b-day


Hann inte blogga igår. Vi hade gäster för att fira min syster som fyller år idag. Grattis vännen! Gick in till henne vid nio-tiden idag för att gratta henne. Sen käka vi frulle och nu sitter jag här och gör ingenting. Funderade på att gå och lägga mig igen men nä, bara så onödigt. Vill inte sova bort mitt lov.

dagens bloggvinnare

Hittar ni HÄR. Kanske blev det du?

yummi yummi

Klockan är nu fyra eller fem. Vet inte riktigt. Blir helt skitsofren på det dära med vintertid och sommartid. Anyway, Lina sover och jag har precis klämt ner en kebabrulle hehe. Var uppe tills nu endast för att få den (tjockisvarning!!) Aldrig varit med om något godare och trött är jag också. Men vad gör man inte för matens skull? Nä nu ska jag göra som Lina, sova. Godnatt!

all you gotta do is reach out and grab it


Hallå! Vaknade redan halv tio idag. It's too god damn early. Hade gärna sovit längre men jag skulle in till stan. Och just nu är jag väldigt hungrig. Försöker snabba på mamma lite med att göra maten men hon är upptagen med annat. Hade det inte varit för jag är så kass på matlagning hade jag kunnat var lite snäll och göra det. Men tror jag ska hålla mig undan och låta henne köra sitt race. Ikväll ska jag träffa Lina. WOHO. Och nu har jag slut på saker att skriva. Vi hörs. Kram!

ANMÄL ER NU

Släng in en kommentar om att du är med och du har chansen att ta del av mina läsare. Vinnare utses imorgon!

För ökad chans att vinna:
- Gilla min blogg på facebook (HÄR)
- Blogga om min tävling på din blogg
- Lägg till mig på Bloglovin' (HÄR)

Alla kommentarer som inte har med "Dagens Blogg" att göra skrivs i inlägget under. Tack!

SVAR PÅ LITE BLANDADE FRÅGOR

(FRÅGOR OM MITT HÅR)

Super snyggt verkligen!! Vad använde du för märke (A)? Skulle vara jätte gulligt om du ville säga det (:
Svar: L'oreal.

Jätte snygg färg! Vad heter färgen?

Svar: 3.66 Pure Plum.

Färgade du det hos frisör? Det blev jätte fint!
Svar: Nope, min kära syster gjorde det på mig!

Gud vad våglig du är! Hade aldrig vågat färga det rött, hade varit så rädd om vad andra skulle tycka :( Tona du det eller färga det? Kram!
Svar: Haha man tackar. Det var jag med, var livrädd när jag såg hur otroligt rött det var med färgen i. Men ibland måste man strunta i vad de andra tycket och köra sitt eget race. Jag färgade det! :)

Kan du inte säga vilket shampoo och balsam du använder? Ditt hår är SÅ underbart!! och du är skitsnygg! :)
Svar: Tack, tack och tack! Vad snäll du är! Helt ärligt så använder jag inget speciellt shampoo och balsam. Tar det jag hittar i duschen. Men jag använder alltid något slags shampoo och balsam för färgat hår!



(BLANDADE FRÅGOR)

Vad använder du för smink, kan du inte lägga upp bilder på det sminket du använder?

Svar: Jo självklart. Mascara: L'oreal telescopic (och en ögonfransböjare), Puder: Max Factor Creme Puff (och en puderborste till det) och så målar jag även mina ögonbryn lite lätt just för att jag tycket det ser så konstigt ut med väldigt ljusa ögonbryn (som jag har) till brunt/rött hår.


Sen har jag en jätte jobbig fråga!! Nu när det börjar bli vinter och halsduken är framme, har du håret över halsduken eller under? För mitt hår blir alltid krylligt! Tack i förhand.
Svar: Åh, jag har precis samma problem! Jag har mitt hår ovanför halsduken (oftast). Visst blir det lite lockigt men jag orkar inte bry mig om det men ett tips är att använd luva när du går till bussen eller vad du nu gör.

Kan du inte göra en ny gratis design? Tycker så mycket om den du har gjort men så många andra har den!! Visste du att den låg på mest nerladdade designer på bloggdesign.nu?
Svar: Vad kul att du gillade den! Jo självklart hade jag kunnat göra det men först vill jag fixa mig egen. Åh, vad kul att den gör det :D

Du hade "Dagens Blogg" en gång, kan du inte börja ha det igen?? :D
Svar: Visst kan jag det.

Vad använder du för kamera?
Svar: Nikon D3100, ibland min iPhone kamera.

Du skrev för ett tag sen att du skulle se Wiz Khalifa. När, var och med vem?
Svar: Helt rätt. Den 20 November i Malmö. Är överlycklig, längtar så mycket! Jag ska se han med min kompis (Pauline om det säger dig något), hennes pojkvän och några andra.

Tycker det är jätte kul att ni frågar mig så mycket. Hoppas ni fick svar på era frågor nu! Kanske ska dra igång en frågestund snart? Vad säger ni? Ni kan även fråga mig frågor över min mail [email protected] Har fått många mail av er, så nu ska jag skärpa mig och faktiskt svara på mailen jag får av er!

I LIKE HOW IT FEELS


Ätligen höstlov. Gud vad skönt! Har längtat efter det, det är så skönt att slippa skolan. Slippa gå upp en viss tid fem dagar i veckan, slippa gå till bussen kvart i åtta på morgonen när vädret inte är på topp. Åh, det är så skönt att slippa det. Har nästan precis slängt i mig mammas mumsiga pannkakor, det satt rätt fint ska jag säga er. Får se vad som händer ikväll. Kanske träffar några kompisar eller så hittar jag på något annat, får helt enkelt se. Ha en bra fredag.

GILLA FREDAG SKJORTDAG PÅ FACEBOOK


In och gilla Fredag Skjortdag på Facebook (just for fun, kul om randomt folk också gillar!) Killarna i nian på vår skola tyckte man skulle fira varje fredag genom att ha skjorta på sig. Stiliga och härliga grabbar. Klicka HÄR eller på bilden för att gilla!

THIS IS SO GOOD, JUST WATCH AND LEARN

Jag vet/har sett många som har dålig kroppshållning och att ha en bra hållning kan vara viktigare än vad du tror. Hittade denna perfekta text någonstans (alltså inte jag som skrivit den). Står dock skrivet på engelska men det är inget invecklat. Kan jag klara av att läsa det, kan ni det. Det är värta att läsa, faktiskt.

1. KEEP YOUR BACK STRAIGHT
Boys: If you don’t, you will look like a weak little bitch. A straight back signalize a confident man. A alpha male keeps his back straigh. Are you a pussy or a alpha male?

Chicks:
One of the most uncharming things a girl could do is having a wrong posture. Be sexy – keep your back straight. 

How: It’s really easy. Pump your chest up and you’ll have a straight back.


2. KEEP YOUR HEAD IN A NATURAL HIGH POSITION
Boys and chicks: Looking down is a sign of weakness. You aren’t weak. Keeping your head up signalize high status.

How:
There’s a position where you can’t feel the weight of your head. To achieve that you have to keep your chin up – Without looking like a retard. You can practise it with a book on the top of your head.


3. DON'T EXCUSE FOR YOUR PRESENCE - SIT BACK AND RELAX
This is for the boys:
It’s very important that you sit comfortably. Sit back and sit like you want to. Do it like a BAWZ.

How:
As long as you don’t signalize low status, you can sit as you want.


4. DON'T CROSS YOUR ARMS OR LEGS
It’s a sign of insecurity. A bawz ain’t insecure and you’re a bawz. Simple as that.


5. SPEAK LOUD AND CLEAR!
Mainly for the boys:
This is alpha and omega. If you don’t speak loud and clear you will be considered as an insecure bitch. A bawz ain’t a insecure bitch.

DEAD AND GONE, NAH, JUST GONE

                                 

JA! Precis så! (syftar på bilden) Nä men det var skönt att få bort det slitna från håret även då jag vägrade att gå dit från första början. Mamma har en tändens till att övertala mig. Det var skönt att träffa få träffa min frisör igen, faktiskt. Fick pratat lite med henne och så (låter som vi är gamla bästavänner men nej haha).
Nu har jag även slängt ut mina fiskar från hemmet, tyckte dom var mogna nog att skaffa egen villa. Ingen i familjen hade stake nog att döda dom så vi sjänkte dom till Bladin skolan. Helt ok deal.

VILL INTE


Hej, tja. En frusen och trött Joanna har vi sittandes framför datan. Väntar just nu på att klockan ska bli kvart över fyra så jag kan sticka till bussen. Ska klippa mig. Känner på mig att jag kommer bli missnöjd och att jag kommer vara sur resten av dagen pga det. Hatar att klippa mig, verkligen. Blir aldrig bra.
"Klipp bara topparna nu" "Ja okej, det fixar jag" *klipper en decimeter* "KALLAR DU DET ATT KLIPPA TOPPARNA?!" Bara jag som känner igen mig?

WITH JUST A DOLLAR AND A DREAM

BILD PÅ MITT RÖDA HÅR


Min hårfärg skiftar i så många olika färger så det är svårt att få en bra bild på det. I vissa ljus ser det riktigt rött ut eller lila eller vinrött (som på bilden). Sen emellanåt ser det bara brunt ut. Men såhär blev det! Och ja, det är okej att kalla mig ginger. Nu ska jag duscha! Får se om färgen sitter kvar när jag kommit ut från duschen..

LIFE CAN BE PRETTY HARD SOMETIMES

5>$\%|>&&@#%^{]¥$+•4:@##]*£@€753""2@ FUCK OFF. Har gått runt och svurit för mig själv i en timme nu. Idag är ingen bra dag. Ingen glad Joanna. Hejdå!

IT'S YOUR TURN


Happy. Outspoken. Sweet. Talented.

YEAH I DID IT AND I DON'T REGRET IT..


..Or do I? Jag färgade håret rött igår..

OCH NU: HANGOVER 2


Älskade kines <3<3<3<3

BACK IN BUSINESS


*Fem dagar senare*
Hej på er! Nu är jag hemma och det har jag varit sen igårkväll. Saknat mig? Det är inte ett dugg kul att vara hemma igen. Har haft fem underbara och roliga dagar i Gamleby! Kommer verkligen sakna att åka dit. Det är så mysigt där, alla är så snälla där uppe och man lär känna alla mycket bättre.

Hade slöjd och HK där upp. Maten blev helt underbart god (enligt mig). Fan vad gryma vi är tjejer. Ni ska få se sen vad vi lagade. Min slöjd gick väl sådär bra. Det var sliversmide. Vilket som var jädrans svårt, det var dessutom min första gång med silversmide. Min ring som jag skulle göra var inte så lätt att göra. Skulle lödra ihop tio bitar.. Och det var inte helt lätt kan jag säga er! Hade jag haft mer tid på mig hade jag kunnar göra den så mycket bättre. Nu ska jag försöka lägga in bilderna på datan och rensa dom lite. Har över hundra bilder på Barwe (bara för att jävlas) och sen ska jag packa upp.. Om jag orkar.

MISS ME WHEN I'M GONE


Godmorgon! Ser ni vad klockan är? Helt sjukt att jag ens orkar vara uppe nu. Huvet bara hänger. Usch vad jag är trött. Håller på att packa ner det sista nu innan vi kör. Tio i sex ska vi hämta upp Lina för att sedan köra mot skolan. Vi ska samlas sex på skolan (!!)
It's too god damn early. Ska sedan sitta på en buss med min kära klass och L's klass i 6 timmar (överdriver alltså inte). Men konstigt nog tycker jag om långa buss/tåg/flyg resor so I don't mind. Hejdå Trelleborg, hej Gamleby.

FÅR JAG REKOMMENDERA NÅGRA (27) APPAR

                              

1- Hitta.se - Ja, det säger väl sig själv vad man har den appen till. Kartor och annat som hjälper dig att hitta till den plats du vill.

2- Free App A Day - Du får man reda på vilka appar som är gratis just den dagen.

3- Facebook - Behöver jag ens förklara den..?

4- Kanal 5 Play - Har du missat något avsnitt av din favorit serie kan du se det här.

5- LOL YO Mama! - Helkul app, massa "din mamma är så fet.." skämt.

6- SF Bio - Du kan boka biljetter samt se vilka filmer som visas just i din stad.

7- Der Man Dar - Du kan ta skitfräcka bilder. Vet inte vad jag mer kan säga om den.

8- Google Translate - Tack gode gud för att du finns. Jätte bra app. Fast i bland blir det helt fel i översättningen.

9- Instagram - Har blivit helt beroende av den appen. Det är lite som Facebook egentligen. Du lägger upp bilder, du gillar/kommenterar bilder och följer folk. Tyvärr tror jag bara att det är folk med Apple märket som kan ha denna app.

10- Slam Dunk King - Svin roligt spel, no doubt. Det är ett slags basket spel, det låter inte så kul med det är det!

11- LOL Bucket - Haha herregud, vet inte hur länge jag har skrattat åt denna appen. Kan utan tvekan säga att detta är den bästa app jag någonsin prövat.

12- Skype - Dom flesta vet vad det är. Man pratar i telefon med sina kompisar gratis.

13- Spotify - Det vet ni vad det är.

14- Eniro.se - Sök personer och allt det dära.

15- KIK - Man skriver med folk från hela världens inklusive sitt eget land. Det är som att smsa förutom att man har ett användarnamn istället för nummer. Och det är gratis. Jätte bra om man då har kompisar i andra länder.

16- Wig It - Man gör om en bild, dvs man kan sätta på peruker och glasögon och mycket mer.

17- Sound Cloud - Här måste man vara medlem. Man kan följa olika personer som lägger upp musik man kan även lägga upp sin egen musik. Bra app om man inte vill ladda ner musik.

18- Viddy - Detta är precis som Instagram bortsett från att man lägger upp videor iställer för bilder.

19- Skånetrafiken - En tidtabell i mobilen.

20- Lucky Coins - Jätte roligt spel. Kunde inte sluta spela det så jag spelade slut det på en dag. Känner mig så ensam utan det.

21- TV 4 play - Precis som Kanal 5 Play.

22- Geek Free - Gör om dig eller dina vänner till en "geek". Man blir så himla söt! Haha.

23- Wordfeud - BEROENDEFRAMKALLANDE. Har du inte prövat det, gör det inte! Man blir beroende av det men efter några dagar är det inte kul längre. Som tur är.

24- CamWow - En underskattad app. Finns olika bildeffekter som gör att man ser sär ut.. typ.

25- Twitter - Twittra och håll koll på dina twitter vänner.

26- Trollolol - Här kan du sätta massa olika Trollfaces på dig själv eller andra.

27- I Bald - Undrat hur du ser ut utan hår? Då rekomenrerar jag denna appen.

Alla appar här är gratis!

PANIK PACKNING


Jag har en hel del att göra idag. Måste tex packa inför Gamleby. Började lite smått igår men har fortfarande mycket kvar. Har alltid samma problem. Jag vet aldrig vad jag ska ha för tröjor och jeans med mig. För övrigt hatar jag att packa, känns alltid som man glömmer något. Ni känner igen er va? Nä nu ska jag förtsätta med packingen. Ciao!

GAMLEBY PÅ MÅNDAG


Känner mig lite smått förvirrad just nu. Tänker inte på att det är lördag idag, för det känns inte som det är det. Och på måndag åker jag till Gamleby. För sista gången. Kommer sakna det!! Måste dessutom börja packa och så men det orkar jag inte göra idag. Tänkte bara förvarna er lite, på måndag och fyra dagar framåt kommer jag nog inte blogga så värst mycket (alltså blir det nästan som vanligt) just för att jag är i Gamleby. Har inte direkt någon tillgång till data men jag kan ju blogga från min mobil. Så vi får la se. Hehe. Kram!

NYTT SKAL (!!)


Stack till stan idag efter skolan, köpte detta snygga skal @Hemmakväll 99:- fynd! Och ja.. ni läste rätt. Jag var i skolan idag. En lördag. I vanlig tid dessutom. Varför? Skolan hade öppet hus och alla 9:or skulle vara på skolan och jobba. Eller låtsas jobba i alla fall. Fick gratis kanelbullar, det tackar man inte nej till, hehe.

AND YOU WALK AWAY

Fick en dålig start på dagen. No joke. Min jädrans katt välte ut min älskade Pucko. Och osmart nog hade jag inte satt på korken så all dricka åkte ut på golvet. Så kvart i sju väckte jag min mamma, som var sjuk (tur för mig) så hon fick torka upp det. Hehe that's ma bitch ♥ Annars har dagen varit bra. Speciellt eftersom mamma lagade supergod mat, jag som bad henne göra det (ma bitch igen). Har försökt skriva lite på mitt SO-arbete som ska vara klart på fredag. Nästan klar, och med det menar jag en tredjedels är klar.. tänker belöna mig med lite tv tittande nu eller något i den stilen.

GET 2 KNOW ME


Jag är rätt mycket anti smilysar nu för tiden, dvs jag hatar många smilysar (nästan alla haha) t.ex, xD :P ;) men värst än nog xP. Använder bara dom när jag är (väldigt) oseriös, för då är dom är rätt roliga att skriva faktiskt. ELLER?!??!?!:PP XD ;);) Åh herregud..

Jag stör mig så otroligt mycket på folk som pratar i telefon/smsar non-stop när man umgås med dom. Klart det är ok att smsa men kanske inte HELA tiden. Och självklart ska man få prata i telefon, det kan ju vara något viktigt! Men när man pratar med, t.ex sin pojkvän i en timme när man umgås med någon.. det är inte okej. Det kan man väl göra när man INTE umgås? You get me right?

Folk som smaskar kan go to hell enligt mig.

Jag älskar när folk kommer fram och säger hej till mig, det låter jätte konstigt men det gör jag. Speciellt när det är sånna personer man inte känner så jätte bra. Man blir så glad haha. Så gör det nästa gång ni ser mig, då har ni gjort min dag!

DÖDA MIG OM JAG INTE HAR RÄTT


Har legat vaken i sängen sen klockan nio, trots det stiger jag inte upp fråns nu. Lat. Men det är en härlig känsla att veta att man kan ligga kvar hur länge man vill medans andra måste sticka till skolan. Gotta love studiedagar eller vad säger ni? Nu ska jag snart käka frulle och sen göra mig iordning så smått. Har inga direkta planer för dagen.

ZzzZzZZzZzZz - THE SOUND OF ME RIGHT NOW


Jag är dö trött.. Hade historiens tråkigaste skoldag på länge idag! Kan bero på att vi blev medtvingande till världens tråkigaste museum (positiva greta här..). Handlade om.. Ja, jag vet inte? Psykets historia and so on tror jag. Hörde inte riktigt vad han sa. Och det tror jag inte det var så många som gjorde heller.
Fick i alla fall köp världens mysigaste halsduk idag efter skolan. Imorgon har vi studiedag. JAAAA! Underbart, precis vad jag behöver!
Nu ska jag ta ett varmt bad (badkaret är lite av min bästavän nu på hösten/vintern) och sen sätta på en bra film. Mys.
Ni får ha en bra kväll, hej svejs i lingonskogen :')

MOMMA TOLD ME NOT TO PLAY WITH GUNS


Känner att min blogg är oehört tråkig just nu. Väntar på att något stort ska hända som jag kan dela med mig om till er.. men inget intressant händer. Tänkte göra ett inlägg med en massa bilder från sommaren men jag vet inte? Blir tårögd av att veta att sommaren är helt borta nu. Inga varma dagar längre. Bara regn och massa löv på marken. Nä nu drar jag mig tillbaka och uppdaterar när jag faktiskt har något att berätta för er. Hejdå kompisar.

I'M EVERYWHERE THEY NOT


Hej på er! Jag är fortfarande sjuk. Sjuk = ingen skolan = sovmorgon = utvilad = glad. Och glada människor gillar vi. Dock har jag en väldigt tråkig fredag framför mig. Har inget att göra och jag har inte så mycket och välja på. Titta lite tv, gå till datan, titta till tv igen, gå till datan igen osv osv. Hatar att vara sjuk!! Oftast i alla fall. Orkar inte blogga, hehe.. SEE YA!

SICKNESS


Har fått en liten crush på svart och vita bilder.. som ni kanske märker om ni kollar igenom dom senaste inläggen. Tråkigt, jag vet. Can't help it.

Har precis tagit ett långt, varmt och avkopplande bad. Det behövdes. Mår så himla dåligt idag. Har väldigt jätte mycket ont i min rygg och nacke. Det är inte träningsvärk, det kan det inte vara. Känns mer som jag har blivit påkörd (inte för jag vet hur det känns..) Stack iallafall hem från skolan lite tidigare eftersom jag inte känner mig hel hundra. Och nu ska jag ta min varma kopp oboy och krypa ner i sängen och titta på en film i hopp om att jag blir bättre. Kram!

IF YOU DON'T KNOW, NOW YOU DO


Hemkommen från min träning nu, även nyduschad. Softish. Fick boxas i ring idag, jag gör framsteg. Och ni som har undrat vad jag tränar, nu har ni svaret. Jag boxas. Väntar nu ivrigt på att klockan ska bli nio. Sista säsongen av Desperate Housewives börjar då. SISTA. Kommer inte överleva utan det programet. There's no me without you. Trots det kan jag inte komma på hur det slutade, har svagt minne av att någon blev mördad? Ska föna mitt hår nu. Så där gick mitt löfte till mig själv att inte föna mitt hår på hela veckan åt skogen. Satan.

TA INTE ÄRAN FÖR DE SAKER JAG GJORT

Fick en kommentar: bara så du vet, de är en brud som använder en design du gjort och bytt ut länken mot sin egen till den här killens blogg... http://danielcarlviktoravero.blogg.se

och här är brudens länk: http://annmazing.blogg.se/  <----- GUILTY

VARFÖR GÖR MAN EN SÅN SAK?! Fult spel. Hon har dessutom failat med att göra det. Där man kommenterar står det att det är JAG som gjort den. Vet att jag antagligen inte borde skriva ut deras bloggar men.. Vafan, dom får lite fler läsare nu.
Tack Elin för du sa det, uppskattar det! Du förtjänar en länkning (klicka HÄR för att komma till änglens blogg)

tjejen bakom joannalicious

Joanna Hansson, född 1996, bor i Skåne tillsammans med min äldre syster, mamma och pappa. Jag går första året på Sundsgymnasiet i Vellinge och jag älskar det. Gymnasiet är så mycket roligare än högstadiet (bortsett från alla läxor). Det var även genom Sunds som jag träffade min älskade pojkvän Jonatan.
 
På min fritid tycker jag om att fotografera, lyssna på musik, umgås med mina vänner, shoppa (självklart) och gymma. Med andra ord, jag är precis som alla andra fast ändå inte.

Där har ni en tråkig och kort sammanfattning av mig. Hoppas ni diggar min blogg!

Gilla gärna min blogg på fejjan eller lägg till mig på bloglovin'

Kontakt: [email protected]

HEJ MYSPYS SKOR FRÅN HEAVEN


Ni må tycka dom är extremt fula men dom såg så mysiga ut i katalogen. En grå och tråkig dag som denna hade det inte suttit helt fel med dessa på fötterna här hemma. Beställda. Japp japp.

JOANNA SVARAR

Fråga: Heej, måste börja med att jag älskar din blogg! Kan du lägga upp ett videoinlägg eller liknande där du visar hur du sminkar dig? Jag AVGUDAR dina ögonfransar och vill gärna se hur du gör (aa) skulle betyda MEST om du kunde göra de! Så GRYMT snyygg osv! Puss!

Svar: Tack kära du, vad glad jag blir! Alltså det där med videoblogga.. Nja, det är tveksamt. Hade kännt mig så efterbliven om jag skulle gjort en sån video. Är du intresserad av vilken mascara jag använder så använder jag L'Oreal Telescopic, den svarta.

Kram!

HAHA ROLLING ON FLOOR LAUGHING


Fan vad jag älskar sånt hära.

THEY CALL ME SUPERFLY


Kvällen igår var trevlig. Träffade Lina och lite annat folk. Steg upp klockan åtta idag, bra kämpat om jag får säga det själv. Fattar inte hur jag orkade, sommnade dessutom någon gång efter två. Tog en stadspromenad sidådär kvart i nio i morse. Slå det om ni kan. Skulle hem från Lina. Ni kan ju gissa vad jag gjorde när jag kom hem. Slängde mig i sängen direkt MEN jag somnade inte om. Får känslan av att jag kommer somna rätt tidigt ikväll. Och nu ska jag plugga, försöka i alla fall!

BIG MOMMA BATA BILD


Ni får ursäkta min frånvaran här men jag hade en sån "jag-vill-inte-lämna-dig-underbara-säng-trots-att-det-är-så-fint-väder-ute" dag. Men tillslut tog jag mig upp. Kan fortfarande inte fatta att det är oktober OCH 22 grader varmt. Är i chocktillstånd just nu.

Det blev lite ändrade planer för kvällen. Skulle egentligen ut och äta (ja, ännu en gång, känns som min blogg är baserad på resturanghäng) med Lina och Lovis men sen kunde inte Lovis, så typiskt. Så vi skippar middagen, och hoppar direkt till godiset. Skulle egentligen tagit bussen sju men jag kom på att det inte går någon buss till stan klockan sju.. och det kommer jag på såhär lite för sent. 

Snabbt och kortfattat: Jag och Lina sticker till Hemmakväll och köper överdrivet mycket godis och bara softar och får skuldkänslor över hur onyttiga vi egentligen är.

Och nu: Ska störa mamma lite ihop om att min rastlöshet försvinner.

KVÄLLENS OUTFIT (ASBRA KVALITE!!)


Fint att jag har pimpat mitt rum med lite gosedjur här och där.. Hur många hittar ni? Jag ser ovanligt kort ut.

HOLY SH*T


22 grader i oktober månad.. HELT OKEJ!