från en läsare i norge

Fick en jätte söt kommentar på min blogg här om dagen, från en Norsk läsare. Det gjorde min dag, verkligen! Är bara tvungen att lägga upp den här.

"Kult! :D Jeg er fra Norge og følger deg på instagram, og der fant jeg link til bloggen din ^^, Du har kjempe fin blogg, og du er utrolig pen! Du har fått ny fast leser, hihi :D"

Åh så himla gullig!! Fick såklart översätta det haha. Sånt hära gillar jag! Ni utan blogg tycker nog jag är jätte löjlig just nu men hade ni haft blogg hade ni också förstått!

im still alive but im barely breathing

Har inte bloggat på några dagar men jag har mina anledningar. Jag har varit jätte sjuk och är fortfarande fast det börjar bli bättre nu. Har haft mer än 40 graders feber i 4 dagar, är jätte yr, trillade ihop när jag skulle gå till toan för någon dag sen. Kan bara gå små sträckor utan att det blir helt svart för ögonen. Har inte någon direkt aptit heller, har ätit 2 mackor på 5 dagar. Men jag har däremot druckit en hel del. Har även sett i syner, helt snurrigt. Och nu de senaste dagarna har jag även fått hosta. Livet går bra för mig. Och ja, jag har varit hos doktorn. Hoppas allt är bra med er i alla fall.

önska design

Eftersom det är NI som ska använda mina designer är det rätt klokt om ni berättar för mig hur ni hade vill ha dom. Vilka färger det ska va, blommor eller ej, kors och dödskallar osv osv. Så i detta inlägget vill jag ha ALLA era förslag på dom kommande gratisdesignerna. Låt fantasin flöda. Kommentera på!

pimped nails

jag hatar att det faktiskt är så

I feel like crap

Helvetets satans mög skit 8:€20£*{+]•~$$[+•!! Har gått och blivit sjuk, har feber, jätte ont i huvet, ont i halsen och ont i hela kroppen. Går inte och beskriva hur dåligt jag mår. För övrigt så är det bra. Igår var jag hos doktorn i Lund pretty much hela dagen. Gick hemifrån kvart över sju och var hemma halv fyra. La mig direkt i sängen när jag kom hem och försökte sova lite men det gick inget vidare. Och nu är jag sjuk. Tyck synd om mig hehe. Har jätte mycket att gör med skolan men vem fan orkar göra något när man är sjuk?! *Krya på dig Joanna*

magiskt

(Varning för rörigt inlägg)

Okej.. Söndag, konserten, Wiz.. Det var sjukt. Helt obeskrivligt, verkligen. Det kändes så overkligt att se han. Och damn vad han var grym och snygg.. Han killed it. Och han var så mycket bättre live! (enligt mig då) Hade kunnat betala biljettens pris gånger fyra bara för att få se han igen. Och vilket ös det var, även då det var folk som rökte på mitt i klungan. 

Fick en jätte bra plats, lagom långt fram, fast lite längre fram hade väl inte skadat men jag klagar inte! Och jävlar vad lökigt det var, alla svettades. Har nog aldrig druckit så mycket vatten i hela mitt liv. Kvällen blev helbra, lyckad och underbar. Fick till och med köpt en ny tisha som ni kan se i något inlägg under, "Taylor Gang or die" står det. Va väl hemma vid halv tolv, somnade sisådär två timmar efter det. Vaknade upp med världens fetaste huvudvärk men det var det värt.

Nu blir det massa bilder. Jappjapp. Kvaliteten är i en klass för själv, Iphonekamera, vad kan man förvänta sig? Har även tagit någon bild från videorna jag filmade så då blir det ännu sämre. Och jag varnar er, sänk ljudet om ni ska lyssna på videosarna.. Basen var sjuk därav så konstigt ljud. Och dessutom hölt jag för ljudet lite då och då.. Tänkte inte på det. Hehe. Mitt fel.


2:25 och framåt ♥ Hehe..

 




hej anonym, I think I love u


AWWWWWWWWWWWWWW :') Vad glad jag blev nu! Ärligt talat tycker jag det är jätte tråkigt att läsa bloggar som nästan bara innehåller bilder på sig själv. Men är det det enda ni begär så.. Fler tips?!

Badass day

Trodde inte dagen igår kunde bli värre men guess what? Det kunde den, och det blev den. Märkte att det var mer än jag som var på lite dåligt humör igår. Nu har jag precis kommit hem från doktorn, ligger nerbäddad i sängen och försöker öppna min satans påse med mandlar, älskar mandlar!! Hehe. Får dock inte upp påsen och jag orkar inte röra mig. Tänk vad bra det hade varit om man kunde flytta saker genom att stirra på dom. Äh jag gör ett försök, det kanske fungerar denna gången..

#taylor gang or die


Vilken jävla mög dag det har varit idag. Inte ett skit har gått som jag vill idag känns det som. Är så fruktansvärt irriterad så jag känner för att slå första bästa människa i min omgivning. Så akta er. Inte nog med det, jag är så sjukt stressad, med andra ord är allting som vanligt. Har en teknikuppgift som ska vara inlämnad på onsdag som dessutom är jätte svår (ska alltid vara ute i sista minuten). Hade kommit en bra bit på vägen men oturligt nog så laggade datan och jag var tvungen att kryssa det. Och dum som jag är så hade jag inte sparat skiten. Årh 4=!(#)7#"%)"/#¤ suck my dick (ursäkta mitt ordval men what the heck).

Hade även tänkt lägga in lite bilder och möjligtvis videos från konserten men det hinner jag inte. Men imorgon, ja då jävlar ska ni få höra om hur underbart det var! Ska även till doktorn imorgon.. är såhär (----------------------------------------->) nervös!!

@ wiz khalifa


För en gångs skull är söndag inte veckans sämsta och tråkigaste dag.
Håller på att göra mig iordning just nu och vid tre-tiden ska jag ta bussen in till Malmö. Någon timme efter det.. Ja, då kan ni själva lista ut vad som händer. Hehe. Kram.

gotta just keep on rolling


Det blev en lugn fredag för mig igår. Stack ut vid åtta-tiden och träffade en kompis, var hemma igen efter någon timme. Idag stack jag in till stan med min syster, tog en fika och så. Och imorgon ska jag ÄNTLIGEN se Wiz Khalifa. Åh ni anar inte hur mycket jag längtar!! Kommer börja storböla om han ställer in konserten så som Rihanna gjorde. Honestly. Får inte hända. Fast just nu oroar jag mig mest över hur jag ska klara av det, får lite smått panik när folk ska hålla på och knuffa och putta på en. I need my space.

bara några sådär helt ok låtar (underdrift)



Wiz Khalifa - Dessert

Mac Miller - Man In The Hat

Rihanna Feat Drake - Take Care

Coldplay Feat Rihanna - Princess Of China

Mac Miller - Smile Back

J. Cole - Daddy's Little Girl

Lloyd Feat. R.Kelly, Keri Hilson & K'naan - World Cry

Lil Wayne Feat Drake - The Motto

Bow Wow - Heaven

Drake Feat The Weeknd - Crew Love

Lil Wayne - Talk 2 Me

Mac Miller - Willie Dynamite

Gym Class Heroes - Ass Back Home

T-Pain Feat Wiz Khalifa, Lily Allen - 5 O'Clock


gymnasiemässa osv osv


Helt ok utsikt från min busshållplats eller vad säger ni? Kvaliten är väl sådär bra, tagen med min Iphone kamera så ja, ni hajar. Är hemkommen från skolan nu. Ska sticka om en stund igen, jag ska på gymnasiemässa. Får ångest bara av att tänka det. Har 8146851 kilo böcker om massa olika gymnasien som bara väntar på att bli lästa *suck*. Nu ska jag ta något att äta, svälter lite här borta. SES.

viftar lite med fossingarna

lite viktig information mitt i lite oviktig


Har slitet som ett djur med min läxa nu i två timmar. Först tyskan och sen svenskan. Är ÄNTLIGEN klar med min jädrans tidning i svenskan, så jag ska redovisa det på fredag. Fan vad skönt! Har så himla mycket med skolan nu, där av min frånvaran från bloggen. Yep.

Tyckte förresten att det var kul att så många tig sig tid till att kommentera massa bloggar när jag bad om det. Det var en hel del fina, bra och inspererande bloggar.

En sak till, har fått några kommentarer om att min gratisdesign inte går att ladda ner just nu (?) Vet inte riktigt varför. Bloggdesign.nu håller på och göra om sin sida eller vad dom nu håller på med. Men jag mailade koderna till er som ville ha dom.
Och till dig "anonym/Sanne" Nä, jag gör tyvärr inte personliga designer. Det tar för mycket tid om jag skulle göra det till alla som frågade mig. Det är inte så svårt att göra en egen, egentligen. Trixet är hur den ska se ut.

Kram på er fina människor.

vill du göre ett länkbyte med mig?

Självklart gör jag länkbyten med andra bloggare. Släng in en kommentar om hur många bloggläsare du har dagligen (minst 300) så hör jag av mig!

:') :') :') = glädjetårar


Herrejissus vad taggad jag är tills på söndag. Längtar så himla mycket!! ÅH VAD DET SKA BLI SKOJ!

and thats why I'll be workin my ass of


Har precis kränkt i mig en halv bakelse. Inte vidare god eller så, utan bara för att. Men på måndagar är det ok att vara onyttig. Tisdagar också. Onsdag och torsdag för den delen med. Och fredag och lördag är ju självklart. Sen är det ju söndagsdepressionen, då är det också okej. Med andra ord, det är okej att alltid vara onyttig.. Får känslan av att jag måste jobba extra hårt på träningen imorgon.. *Skåmt o sido*

kompis, skriv din blogg

Gissar att några som läser min blogg har själv en blogg, inte sant? Känner mig aningen uttråkad och rastlös så varför inte kolla runt på lite nya bloggar? Så, skriv er blogg i kommentarsfältet, eller kanske någon annans som ni tycker är värd att läsa. Kanske skaffar en ny favoritblogg nu?

farsdag

Det slutade med att jag och Lina stack hem till Erik igår där även Oliver var. Tittade på film, softade osv osv. Vid ett-tiden stack vi hem till Lina igen. Snackade, käkade lite och så. Steg upp nio idag (!!) sen gick jag hem (från Vannhög till Dalabadet). Klockan nio på morgonen. Helt off. Ville lägga mig ner och sova. Tog lite mer än en timme att gå men med bra musik i öronen klarar man det mesta. Nu har jag nästan precis kommit hem från min mormor och morfar. Var där ock käkade god mat och firade farsdag. Mys.
Orkar inte sätta mig vid datan, därav ingen bild. Ciao.

young, wild and free

Tja, wazzaa? Tog mig i kragen och bestämde mig för att plugga lite idag, så det är ungefär det jag har gjort från tolv fram tills nu. Har skrivit en krönika, notiser, artikel och en insändare. Jag har även börjat på mitt reportage. Känns som jag har kommit en bra bit på vägen nu. Hoppas på att jag kan redovisa det nästa vecka, det hade varit så skönt att få undan skiten!

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning och så småning om käka. Vid sju tiden kör min pappa mig in till stan där jag även blir under natten. Ni får ha en bra kväll, för det ska jag. Kram!

är det fredag? fuck yeah


Det märks att lovet är över och skolan är igång igen. Hinner inte blogga lika mycket. Skrev faktiskt ett par inlägg om dagen när det var lov. Good job Joanna *klapp på axeln*. Och nu skriver jag typ ett om dagen.. Hehe. Blir faktiskt glad när folk ber mig blogga mer! Hur töntigt det än låter. 

Lyckades övertala min kära syster till att fixa käk till mig innan idag. Har jag bästa systern eller vadå? (Fjäskar inte.. Men jag älskar dig syster<3333 hoppas det händer fler gånger..) Ikväll drar jag in till stan en stund. Yep, thats pretty much hur min fredag kommer se ut.

got a crush on you


Har fått en liten crush på Vans skor. Dom är så himla snygga, i alla färger!! Måste skaffa såna till våren/sommaren. I massa olika färger. Hehe. Visst är dom snygga?!

hänghuve


"Bara en minut till.. Nä två, eller kanske tre.. Äh fuck it, somnar om i 15 min" lite så lät jag imorse. Snoozade säkert 7 gånger innan jag kom upp. Herregud vad jag var trött. Ögonen bara hängde och sved. Är fortfarande trött men denna gången ska jag INTE somna. Får se hur det går. Jorå, det ska jag väl klara. Heja heja. Fredag imorgon, helt ok. Veckan har gått rätt snabbt faktiskt. Skönt.

min kamera

Vad använder jag för kamera?
Jag fotar med Nikon D3100. Finns att köpa på bla. Elgiganten, Siba osv osv.

Vilka redigeringsprogram använder jag?
BeFunky, PicMonkey och Photoscape. Tre väldigt enkla men samtidigt super bra redigeringsprogram. Båda är gratis!

Var hittar jag fisheye till mobilen?
Jag fick mitt ifrån teknikmagasinet och är supernöjd med det! Tyvärr så finns det nog bara till iPhone. Men googla annars tex fisheye lens och vad din mobil heter.

Ta er gärna en titt bland mina fototips

ingen big deal..


Idag är en bra dag. Det ska bli en av favis maträtterna till middag. GOTT. Dessutom har jag fått reda på vad jag fick för betyg i min slöjd, alltså ringen jag gjorde i Gamleby. *Trumvirvel* dumdumdum.. MVG. Tjohej vad glad jag blev! Fick även MVG på hk:n. Det flyter på nu, no, not really.. Tittar just nu på MADE, smälter lite. Made coachen är såå satans snygg!! OCH jätte gullig (till sättet) åh, jag tror jag är kär.

Kan även berätta att jag skämde ut mig lite för min tandläkare idag. Telefonen ringde och jag var nästan helt hundra på att det var Mammi som ringde så jag svarade lite flummigt "hallå i örat". Men det visade sig att det inte var Mammi. Oj vad jag skämdes.

today, I ain't doing a shit


Hej, tja. Jag är lat. Orkar knappt stiga upp från sängen (skulle aldrig lagt mig där från första början), inte ens för att äta. Fryser så himla mycket. Och trött är jag också. Annars mår jag bra. Första dagen i skolan efter lovet nurå.. Inte jätte efterlängtat. Har mycket och göra just nu. Tänker dock inte dra upp vad, för det finns inte en ändå kotte som bryr sig. Och nu har mina högtalare slutat fungera också. Far åt pipsvängen. Hejdå. (Hoppas inte mitt aggressiva beteende smittar av sig på er)

crap, it's sunday.. and I'm bored


Min söndag har till mesta dels gått åt att plugga (eftersom jag har varit för lat för att röra något papper som har med skolan att göra under lovet). Har äntligen kommit igång med min krönika. Har börjat om på den säkert 8 gånger nu. Och det var olika ämnen hela tiden. En krönika var svårare att skriva än vad jag trodde, bara att komma på vad den ska handla om tar sju svåra år.

lite smålyx i vardagen


Det slutade med att vi gick ut och åt i alla fall, fast utan Lovis. Sen stack vi hem till Lina. Och gjorde.. absolut ingenting. Tittade på lite gamla/nya bilder som hon skulle sätta upp på sin vägg. Vilken galen fredag jag fick alltså.. Det var inte så tråkigt som det låter.

ut med det gamla och in med det nya


Håller just nu på att rensa bland mina kläder. Ångrar att jag ens började med det. Har så mycket kläder som bara ligger i min byrå och väntar på att bli använda. Tyvärr så kommer det inte att hända. Har delat upp allt i tre högar nu.. En hög med kläder som ska skänkas bort, en annan med kläder som ska slängas och en hög med kläder som jag inte orkar bry mig om. Som antagligen kommer tryckas ner i den byrån som jag nästan aldrig öppnar... Sjukt vad mycket kläder man kan samla på sig genom åren.

jag älskar 118 800, truly


I brist på annat att göra om dagarna slängde jag iväg ett mms med en bild på mig själv med texten "vilken kändis är jag lik" till 118 800. Ja.. Ni ser ju själv vad jag fick till svar. *Rodnar*

forever alone


Skämt å sido

eleven a.m in the morning


Guten Morgon (lite tyska såhär på morgonkvisten) Sista dagen på lovet idag *snyft* det har gått så himlans snabbt. Tur det snart är jullov. Och julafton. Vet redan vad jag önskar mig! Åter igen, det har gått så himlans snabbt. Känns som jag precis har fyllt år.

Anyway, min sista lovdag spenderar jag med Lina. Egentligen så var det tänkt att jag, Lovis och Lina skulle ut och äta men fick precis reda på att Lovis inte kunde (igen.. haha). Så vi får se vad jag och Lina hittar på med.

honey, I'm home


Är hemma från kalla Malmö nu (precis som det är mycket varmare i Trelleborg). Hade god mat som väntade på mig när jag kom hem. Lovely! Fick äntligen köpt ett par jeans, som dessutom INTE var mörka. Eller lite mörka var dom väl. Medium säger vi. Har nästan bara mörka jeans, seriously. 11 av 13 är mörka. Och då kan ni snabbt räkna ut att jag bara har två par ljusa jeans. Lite matte såhär på lovet. Hade min mattelärare sett detta hade hon varit glad.

lite höstbilder (fantasifull rubrik..)

BRB, i'm just feeding my unicorn

Är lite stressad just nu, måste hinna äta frukost, sminka mig, fixa håret och hitta något och har på mig på typ en timme. Så det blir ett snabbt inlägg. Idag ska jag dra till Malmö, shoppa lite och bara gå runt, mys. Inte jätte fint väder med det får duga. Nu måste jag käka frukost. Hörs.

lite nytt och fräscht


Så där ja. Då var den nya designen på plats. Tycker denna är mycket bättre än den förra. Vad tycker ni? Bättre/sämre än innan. Ser det konstigt ut så uppdatera sidan.

håll hårt i din goda vän


Godmorgon på er! Jag har precis käkat frukost och ska snart börja göra mig iordning för att sedan träffa Elna. Det var jätte länge sen vi sågs trots att vi bor 10 min ifrån varandra, så det ska bli kul att få träffa henne igen. Ikväll ska jag se Joe Labero. Någon som vet vem han är? Jag hade ingen aning om vem det var först haha. Hoppas att det bli kul i alla fall. 

Ps. under dagen eller imorgon kommer antagligen en HELT ny design läggas in. Ny header, ny meny, ny bakgrund, ja hela köret. Upptäckte precis att jag hade stavat fel till Joanna i min header.. Sånt får ju inte händ en. Man måste ju kunna stava till sitt eget namn.

it's all about drake


Har ingen ork till att slänga ihop ett inlägg idag så jag länkar er lite musik istället (alla länkar är till Spotify) Ni hittar även min Spotify lista HÄR. Enjoy.

Drake - Find Your Love

Drake feat Nicki Manaj - Make Me Proud

Drake feat The Dream - Shut It Down

Drake feat Alicia Keys - Fireworks

Drake - Over

Drake - 9AM In Dallas

Drake - Best I Ever Had

Drake - Marvnis Room

Drake - Headlines