#987: the black bag

Köpte en ny väska här om dagen när jag var i Malmö med Maja och Kimberly. Ser ungefär likadan ut som min förra väska jag hade haha men denna är såå mycket bättre i storlek och har fler fack osv. Svart och enkel. 
 

#986: batiste torrschampo

Måste bara tipsa er om detta torrschampo, Batiste! Det är så himla bra!! Det är en räddare i nöden de gånger man vaknar upp och inser att ens hår inte ser jättefräscht ut hehe. Försöker dessutom vänja mitt hår vid att inte tvättas så himla ofta eftersom det sliter mycket på håret när man tvättar det och denna unga dam gör allting för att få längre hår!! Finns dessutom i många olika dofter så det är bara att välja! Finns på Åhlens för under hundralappen.

#985: welcome home kitty

 
Hej på er! Hoppas allting är bra med er för det är det med mig och bet blev nyss ännu bättre! Vi fick precis ett samtal om att vi kunde hämta hem vår stackrs katt som varit på djursjukhuset i några dagar. Det känns inte alls bra när ens husdjur är där.. Men nu är han påväg hem, äntligen!! 

#984: macbook air

Kolla vad vi har fått av skolan! Lite ovant med Macbook så den känns lite klurig nu i början men det ska nog gå bra!
 

#983: fajitas night

Gjorde fajitas för första gången häromdagen och det var såå gott!! Med lite cashewnötter och hot holiday dip, yum yum!
 

#982: triangl

ÄNTLIGEN!! Kolla vad jag fick av Jonatan i födelsedagspresent. Åhhh har velat ha en Triangl bikini hur länge som helst och nu har jag en. Är såå glad!!

#981: american pancakes

Nu börjar sommarlovet lida mot sitt slut, tyvärr. Denna sommaren har verkligen flugit förbi. Mitt sista sommarlov någonsin, och det har jag avslutat på bästa möjliga sätt, stort födelsedagsfirande och mysida dagar med mina nära och kära. Jag fick jättefina presenter i tisdags när jag hade kalas med släkten. Fick blandannat en ny och välbehövlig plattång till min hästman, moroccanoil (äntligen!!) och lite annat smått och gott. Jusste, jag fick även tre nya remmar till min klocka. Stod och velade mellan vilken av de tre jag skulle önska mig och så fick jag alla tre, har man inte världens bästa syster?

#980: birthday party

Nu ska ni få se en hel drös med bilder! I lördags hade jag 18-årsfest (tre dagar för tidigt men what the heck), först var vi ett gäng och käkade middag hemma hos mig och sedan drog vi till lokalen där lite fler var. Hade en så fruktansvärt bra kväll!! Fick massor av fina presenter, tack igen! Och tack till alla som kom<3 Imorgon smäller det på riktigt,18 år. Yeey!
 
 

#979: all black everything

Spenderade mer eller mindre hela min lördag i Malmö, och inte var det för att gå på Big Slap utan för att svettas i butikerna på gågatan. Köpte ett par nya shorts och en tisha, allting i svart hehe, men svart är ju en bra färg så. Köpte även nya ringar och lösögonfransar som jag tänkte ge ett försök på lördag när jag ska ha min 18-årsfest! Blir 18 om exakt 10 dagar!!! Wohooo!