mitt 2011


Då var ännu ett år snart slut. Det är så sjukt att tiden kan gå så snabbt. Alla dessa underbara dagar jag har fått uppleva med mina underbara vänner och familj. När jag tittar på alla dessa bilder blir jag tårögd (ja, fo real, ursäkta min geekness). Vissa dagar vill jag bara ha tillbaka, tex när jag såg Wiz Khalifa, det var helt obeskrivligt. Eller när jag och Lina tog tåget till Göteborg och var där en heldag, vilka minnen! Eller när jag var i Gamleby och hade det så jäkla kul, det kommer jag aldrig mer få uppleva. Och det är något jag verkligen kommer sakna.
 
Jag har varit med om några av dom sjukaste sakerna i mitt liv (går inte in på detaljer). Jag har fått massor av nya vänner, jag har kommit andra närmare men även förlorat vissa. Numera vet jag vem som är värd att lägga sin tid på. Min fina vän Vendela flyttade långt upp i landet och jag saknar dig så himla mycket! Och jag hoppas verkligen att vi ses snart. 

Tänker inte babbla på mer nu så jag ska ta det kortfattat: Lina, klasskamrater, kompisar, främlingar, bloggläsare, min syster och restan av min familj, tack så hemskt mycket för ni finns i mitt liv. 2011 har inte varit det bästa året men det har ändå varit otroligt bra, tack vare er.

Fake friends, go fuck yourself. Och blogg.se för den delen med. Varför? FÖR ATT NI SABBAR BILDERNA MED ER URKASSA KVALITE.

I got nothing to say

Har totalt tappat inspirationen för att blogga. Precis som rubriken säger så har jag inget att säga, nada, nothing, noll. Anyway, ni får ha ett gott nytt år om vi inte hörs innan dess!

all eyes on this girl!


Nu är det så att min supersöta vän har skaffat blogg. MelissasPlace heter den! Så klicka på bilden eller länken (här är den) och följ följ följ!

josign


Kolla vad jag hittade i min brevlåda idag. Ett presentkort på Josign laddat med 250kr! Tack Sofia och Josign.

nyfikna på vilken hårfärg jag har nu?


Det blev självklart rött! Kunde inte motstå att bli rödhårig igen. Hoppas bara att det inte tvättas ur lika mycket och snabbt denna gången. Är mest rädd för att det ska bli orange igen (det är det jag fruktar mest i livet just nu..). Bilden är väl inte helt rättvis, min hårfärg ser inte riktigt ut så. Den är lite mörkare i verkligeheten. Det skiftar rätt mycket i alla olika ljus! Ska bara ha denna hårfärgen till den 11 Januari sen ska jag få Rihannas igen, längtar såå! Denna är i alla fall så jävla mycket bättre än den orange/röd/blond/rosa jag hade innan. Sjukaste hårfärgen. Konstigt nog fick jag många kommentarer om att den hårfärgen också var snygg. Förlåt, men hur fan tänker ni?! Hehe KRAM

era frågor, mina svar

Comment: Vad använder du för program som självutlösare, eller hur tar du annars dom bilderna där du inte trycker på knappen med fingret ;)

Answer: Haha det är faktiskt många som har frågat mig det. Vissa tycker det är mindfuck. När man har den nya uppdateringen (iOS 5) till Iphone 4 kan man ta bilder med plusknappen. Så det är så jag tar dom, annars så kan man säkert ladda ner någon självutlösareapp.


Comment: hihi guuud din blogg är så himla bra !
hihi älskar din klädstil, kan du inte lägga upp mer bilder på outfit, osv ?
du är så himla snygg med ! Perfekt kropp, Du borde verkligen va helt nöjd med dig själv ;))

Answer: Tusen tack! Jo självklart kan jag det, saken är den att de outfit bilder jag tar blir inte helt bra.. Oj, tack du, vad glad jag blir!


Comment: kan du göra mer gratisdesigner:)?

Answer: Absolut! Det hjälper lite om ni själva skriver hur ni hade velat ha den. Tex om den ska va lite sådär rosa och söt eller mer stilren osv osv.


Comment: Gör du gratis designer/headers till andra?

Answer: Nej! Får den frågan dagligen och tyvärr är svaret nej, hade jag gjort det till alla som frågat mig hade jag inte haft någon fritid. Det finns dock vissa undantag då jag faktiskt gör det. Men googla er runt och pröva er fram när ni gör en design. Ett tips är att först göra en ny blogg med tex namnet "pöagj.blogg.se" och göra sin design där och sedan klistra in den i sin riktigta blogg.


Comment: hjälper du till med designer osv?

Answer: Det ska jag nog kunna göra ja, dvs om det inte är för mycket att hjälpa till med.


Comment: hvilket redigeringsprogram bruger du? :)

Answer:
 Photoscape och picnik.


Comment: hur sminkar du dig? och vad använder du då? :)

Answer: Haha alltså jag förstår inte varför jag fått så många kommentarer om hur jag sminkar mig på sistonde? Kan någon förklara det för mig? Men vad jag använder för smink kan du läsa här!


Comment: Vart kan man köpa det fisheye saken till mobilen, har letat överallt efter de!

Answer: Har fått tusentals frågor om var min fisheye lins till mobilen är köpt. Svara på det en gång för alla nu, det är köpt på Teknikmagasinet! :)


Comment: Din stil är underbar! Nu undrar jag vad Dina favoritaffärer heter.

Answer: Många tack! Själv tycker jag inte att den är någon höjdare precis. The athlete's foot, Junkyard, Stadium och lite såna!


Comment: Har du haft tandställning?

Answer: Japp! Tvekade först på om jag skulle ha det eller inte, vilket jag inte förstår varför jag gjorde nu. Ångrar verkligen inte att jag hade tandställning, så ett tips till er som har chansen att få tandställning, ta den!


Comment: Är jag cool? :'(
nää, ska vara seriös snygging, hur kommer det sig att du inte har en pojkvän.. ska vi bli ihop? Big Sean is mine, just so u know.. <3

Answer: Nä, verkligen inte. Du är så ocool man kan bli! Skoja, du är en mycket tuff brud dock inte i lyxförpackning.. Hoho. Back off bitch, Sean är min.


Comment: Hur många unika ska man ha för att göra länkbyte med dig? :)

Answer: Minst 270! :)


Comment: Det måste verkligen va kul och få så många positiva kommentarer. Jag själv får många negativa och knappt några positiva, jätte tråkigt. Blir så ledsen. Vill också ha en blogg som din, harru några tips om hur man behåller läsare och får många kommentarer??

Answer: Oh ja, nog är det det! Blir alltid lika glad när jag läser kommentarer från er. Hmm, några tips.. Uppdatera mycket, undvik att skriva inlägg utan bilder och skriv om intressanta saker. Det är nog dom enda tipsen jag har.

Comment: Hur lång är du? :D

Answer: Runt 1,70 kanske lite kortare :)

få svar på din fråga

Tänkte svara på lite kommentarer lite senare idag så är det något ni undrar över så släng in en kommentar i detta inlägget!

kolla vad vi släppte iväg igårkväll


Sånhär rislampa. Jätte fint va de.

running through my mind

Kan uppdatera er lite smått nu på kvällen. Det gick bra hos tandläkaren, va där ca 5 min. Det va bara in och ut. Och för en gångsskull va dom inte försenade! Creds till er folktandvården!
Imorgon ska jag till frissan och bli rödhårig igen, kanske. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Har massa funderingar. Vet inte om jag ska bli blond igen, även om jag inte trivdes som blondin men jag slipper all utväxt. Eller om jag ska bli brunett, såg någon bild på mig häromdagen som brunett.. Fyfan vad tråkig jag såg ut i det. Helt färglöst. Sen har vi ju den rödahårfärgen.. Som det finns risk för att den försvinner efter en vecka igen. Och att färga håret en gång i veckan är inte direkt något som lockar mig. Funderar på att pröva den "färgbomben" som mina läsare tipsade om (tack för alla tips om hur jag ska behålla min rödahårfärg btw). Gud vad ska jag göra.
Börja aldrig färga ert hår, ni fastnar i någon slags ond cirkel.

that's the motherfucking recipe


Jag umgicks med Lina igår, vi kollade film, käkade godis och skrattade så vi fick ont i magen. Gick upp sisådär 42738 kilo igår av allt godis vi käkade. Vi kollade på filmen Flood, inget att rekommendera. Makes no sense.
Lite senare idag ska jag till tandläkaren. OHSNAP. Vill inte. But I have to. Och efter det, någon gång vid fem-tiden får vi gäster. Vilket som innebär extra god och smaskig mat med efterrätt så jag är glad även om jag ska till tandläkaren om någon timme.

några av mina julklappar


Blå trasperant skorta - vit stickad tröja - Bruno Banani parfym - Fisheye lins till iPonen - bergskristall halsband i vapenhylsa

Så, där har ni mina julklappar. Eller ja, några av dom. Fick en tisha, örhänge, strumpor och två presentkort laddat med 200 och 250 kronor också, plus 1500 i kontanter. Har tyvärr redan gjort av med 950 av dom.. Men jag är så glad och nöjd med mina julklappar!!

crush on you


Är hemma från stan nu. Mellandagsrea.. vem kan motså det? Fick köpt min älskade höst/vår jacka som jag dregglat efter i en vecka (ser ut som en tjock vinterjacka på bilden men den är inte så tjock), fick ge 900 kronor för den och den hade kostat 1800 innan så det är väl vad man kalla fynd?! Köpte även en annan jacka/tröja/vafan-det-nu-är på Gina, halva priset så det blev 250 kronor. Är dock lite osäker på den, känner mig som en punkar i den. Nitar och Joanna funkar inte riktigt ihop. Åh mellandagsrea, jag är dig förevigt trogen ♥

home alone ♥


Varför va inte jag så cool när jag va liten?! Och kolla vad söt/gullig/ful/charmig han är.

hoppas alla hade en bra julafton


Då var julafton över. Det känns.. Tomt. Inga klappar under granen längre. Vad ska man nu se fram emot? Sin födelsedag? Bara 8 månader kvar! JA YES! Fick jätte fina julklappar och självklart spelade vi julklappsspelet. Kammade hem hela tre paket som bestod av, tusentals pennor, en fin skrivbok och lite små anteckningsblock. Bytade till mig lite godis med mormor eftersom hon tyckte skrivblocket var så fint. Nu ska jag slänga mig i sängen och mysa framför tvn. Tror visst att dom visar Ensam Hemma på fyran. Mysigaste filmen som gjorts. Älskar dom och har alltid gjort. Slänger in ett inlägg på mina julklappar sen (tror jag). Och förresten, bra kvalite på bilden va? Iphonekamera och mörker går inte riktigt ihop.

god jul underbara ni!


Juligare bild får ni inte, detta va den juligaste jag hittade. Men GOD JUL FINA NI!! Om en halvtimme åker vi till min farmor för att fira lite jul med henne eftersom hon inte kan fira med oss andra. Efter det sticker vi till min moster där min mormor och morfar osv osv är! Julmat och julklappar. JA. Ha en bra julafton! ♥

don't "what the fuck?!" me after this


Har precis klämt i mig två mackor. Har ätit.. hmm.. 10 mackor idag (brukar i vanliga fall äta två). Kanske tar någon till lite senare bara för att kunna skryta om att jag åt ett helt bröd på en dag. Skoja. Igen. Hoppas ni uppskattar mina skämt. När jag ändå är igång kan jag lika bra dra ett till men jag måste ta det på engelska annars funkar det inte. What did the two oceans say to each other? Nothing. They just waved. HA! Helkul om ni frågar mig!

Mamma håller just nu på att laga tomtegröt som vi ska äta lite senare ikväll. Ska bli så himla gott! Julmat är underskattat likså julmust och twitter, hur det nu kom in i bilden? Sen något som är överskattat är facebook. Så, då vet ni hur jag känner inför julmust, twitter och facebook. Annars då? Jodå, jag är glad. Det är ju lov och hela köret. Förvånansvärt nog är jag inte ett dugg nyfiken på vad jag ska få i julklapp, inte ens lite. Har inte tagit mig en endå titt under julgranen.

för er som inte kan få nog

Nu kan ni följa mig på twitter, klicka här. Ni kan även gilla min "fanpage" här eller varför inte subscriba min playlist på Spotify här?

Ni jätte gärna skirva er twitter så kanske jag följer er!

6 tips för att få ett långt och välmående hår


Ät rätt
Slitet och torrt hår beror oftast på att du sover och äter dåligt. Därför bör du tänka på vad du stoppar i dig och hur lång skönhetssömnen faktiskt är. B-vitamin är bra för håret, de hjälper till att producera nytt och friskt hår.

Inpacking
Det räcker inte bara med att använda schampo och balsam för slitet hår. Inpackning behövs också. Gör en inpackning när du sitter framför tv:n eller kanske en söndagsmorgon när du pluggar. Du kommer känna stor skillnad. Glöm inte att köpa en inpackning som passar din hårtyp!

Använd produkter för just ditt hår
Det är också viktigt att använda bra produkter för just ditt hår. Tex, slitet hår mår inte bra av balsam för fett hår.

Klipp dig regelbundet
Många som vill spara till långt hår undviker att gå till frisören, exempelvis jag. Mamma tjatar alltid på mig att jag måste klippa mig oftare. Faktum är att om man klipper sig regelbundet, dvs man klipper bort alla kluvna hårstrån, växer håret snabbare. Och håret kommer dessutom må mycket bättre.

Borsta aldrig blött hår
När du borstar ditt hår när det är blött finns det risk för att hårstråna kan gå av, vilket ingen vill ska hända. Om du verkligen måste borsta det när det är blött så använd en bredtandad kam!

Skydda ditt hår
Du ska ALLTID använda något slags värmeskydd innan du plattar, lockar, fönar ditt hår hår. Se även till att skydda håret när det utsätts för solljus och värme. Du kan tex använd en solskyddsspray när du solar på sommaren eller så kan du använda en hatt/keps.  

simple as..


Klockan är bara halv tolv och jag har redan hunnit ta en sväng i stan. Jag är effektiv, här slösas ingen tid. Haha. Vet inte vad jag hittar på med idag. Kanske bara tar det lugnt och har lite julmys här hemma. Och jag kan ju säga som så, att imorgon lär inte uppdateringen ligga på topp!

funderar på att dra igång en tävling

Ja, vad säger ni?

har ingen julkänsla överhuvudtaget


Fick bli en bild från Gamleby eftersom jag inte har några andra bilder.

Har sovit i över tolv timmar inatt.. Oj. Har precis kommit hem från Lina, sov där igår. Kvällen igår var trevlig och rolig. Fick dock ge med mig om vart vi skulle käka vilket jag inte skulle gjort eftersom maten där inte var speciellt god. Hade snart tänkt börja slå in mina sista julklappar för i år. Julafton om bara två dagar! Så jädrans skönt med jullov, kan sova precis hur länge jag vill och inte behöva göra ett skit. Även då jag faktiskt kommer göra något och inte sova så värst länge.

såhär såg jag ut igår


Blå kajav - H&M
Linne - H&M
Halsband - Veromoda
Jeans - Veromoda

welcome to zombie land


Fint va? Säg inte att det är fult, I might kill you.. Mitt första pepparkakshus jag någonsin har byggt. Och det byggde jag i skolan. Det va "pepparkakshustävling" och min grupp valde att göra ett lite mer brutalt hus. Döden är så faschinerande! .. SKOJAR! Vem som vann vet vi inte än, tror inte precis att vår grupp kommer vinna. Än har jag inte fått jullov, får det klockan fem i kväll (om man nu kan kalla det kväll). Ska alltså till skolan igen klockan fyra och slutar vid fem. Efter det ska jag dra ner till stan och käkar på restaurang med Lina, Oliver oh Andy. Låter som det är en dubbeldejt men inte.

får det lov att vara ett leende till det?


Alla 9:or hade tydligen sovmorgon idag vilket halva vår klass inte visste om. Så vi var på skolan i vanligt tid, halv nio. När vi hade kunnat vara där en timme och en kvart senare. Så jävla irriterande. Vi har aldrig sovmorgon och då menar jag verkligen aldrig, och när vi väl har det, får vi inte reda på det. Imorgon slutar vi äntligen skolan! YES! Fan vad skönt!

look so good, i might die




Åh jag pallar inte.. fan vad snygga dom är!! Helt sjukt! Francisco Lachowski och Marlon Teixeira ♥

ajöss fina hårfärg


Ser ni så urtvättat det har blivit?! Är redo för att lägga mig ner på golvet och börja gråta. Har en hemsk färg just nu. Var så satans nöjd med den färgen jag hade precis när det var nyfärgat. Och efter en veckas tvättning vill jag helst inte att det ska se ut såhär. Tappar jätte mycket färg när jag duschar och ni ska se min handduk haha. Gick ner till frissan och klagade lite, kände mig jätte taskig och dum som klagade men jag kände att jag var tvungen. Jag betalade ändå 850 kronor för en permanent färg. Men när man färgar det rött så är det rätt mycket färg som ska i och jag antar att det finns risk för att färgen åker ur då. Anyway, hon var så snäll och sa att hon kunde färga om det på onsdag nästa vecka, får hoppas det blir bra och att det håller då. Känner även för att smälla till varje person som frågar om jag har färgat om mitt hår igen eftersom jag inte har det och jag vet hur ful färgen är. Så snälla, fråga inte. Nu vet ni.

min dubbelgångare är dead and gone


Det där med min fake Facebook som jag nämnde igår. Jag slängde iväg ett medelande till henne på Facebook, var rätt irriterad då. Det var inte bara det att hon hade tagit bilder på mig utan hon hade även skapat ett album "Sommar 2011" och tagit visa av mina sommarbilder. I mean come on?! Varför?

Förstod att hon läste min blogg med tankte på att hon hade tagit många bilder därifrån. Frågade henne varför hon gjorde det. "För att driva med en kille i Stockholm". Jaha, ja okej. Varför sa du inte det från början, nu är det ju en helt annan sak. Det förklarar inte dina hundratals andra vänner du hade på Facebooken. Inte nog med det, "låtsasjag" gillade Justin Bieber.. Maaaan, varför?! Av alla artister det finns att välja på. Frågade om hon hade prata med många killar och det hade hon, skrev till henne att jag hoppas dom var snygga (skämt o sido), och mjodå, det var dom. Hon fixar bättre ragg än vad jag gör.. Kul. Haha.

Bad hennes normala Facebook (eller om den också är fake vet jag inte) lägga till mig på Facebook och skriva något så att jag visste att det var hon. And she did. Och min dubbelgångare existerar inte längre. Hjälpte att dra till med en polisanmälan. Joanna kickar ass.

kornblå kavaj


Är hemkommen från Malmö nu. Gud vad vi har skrattat! Och shoppat, speciellt Lina.. Köpte sista julkappen till min syster idag. Var så himla svårt att hitta något bra till henne. Och så köpte jag en kavaj (som ni kan se på bilden) till mig själv. Den är så himla snygg. Älskar blått! Den ser rätt bred ut på bilden men den är snyggare i verkligheten. Köpte även ett linne som inte ville fastna på bild. Och nu då? Ja nu händer inte mycket. Funderar på om jag ska slänga i mig en pannkaka.

thestylewhore


Tänkte hjälpa den här killen lite på traven. En modeintresserad kille från Stockholm som inte är rädd för att vara sig själv. Tycker det är sjukt ballt och vågligt med killar som bloggar och faktiskt tar det på allvar. Så klicka er in på Haruns blogg, thestylewhore.

Jag vet att det har blivit lite mycket länkningar till andra bloggar på senaste. Vill inte att bloggen ska gå ut på att jag länkar massa andra bloggar! Men jag känner mig så taskig om jag säger nej till någon som frågar om jag skulle vilja göra länkbyte eller länka dom.

mot malmö


Ännu en måndag då man är ledig. Mmmh, life is good. Hade tänkt dra till Malmö med Lina idag. Handla lite kläder och så. Ska käka frulle nu och fortsätta göra mig iordning. Ni får ha en bra dag så hörs vi sen. Och ja, jag vet att jag ser lite smått skelögd ut på bilden.

Och Julie E, jag kan tyvärr inte svara på din kommentar i din blogg så jag skriver det här: Haha nä då, du är inte den ända. Jag älskar dom! Tack så hemskt mycket söta du! Måste bara fråga.. Förstår du vad jag skriver eller du översätter? Haha. Kram.

blir ju helt smickrad


Va i helvete?! Räknas jag som kändis nu? *skoja* Visste inte heller vad jag skulle svara han. Haha. Vad ska jag nu göra, anmäla/blockera eller vafan?! Hjälp.

YMCMB

återigen, jag har så fina läsare!

Comment: Älskar din blogg, den är så mycket bättre än Kenzas! Kan du inte göra fler videoinlägg, du var så himla söt och jag älskar din dialekt. Så himla charmig! Och en sista sak, fy fasiken vad snyggt ditt hår blev när du färgade det som Rihanna!!

Answer: Tack tack och tack! Wow vad glad jag blir! Jo självklart kan jag göra det, tror jag. Känner mig så himla töntig och fånig när jag sitter och pratar med en kamera.



Comment:
tycker att du är en jättevacker tjej med grym klädstil så skulle du kunna tipsa om några av dina favoritaffärer vore awsome, hihi

Answer: Har inga direkta favoritaffärer faktiskt. Har en, "The athlete's foot" supercoola och fina kläder! Och tack du!


Comment:
accar du dina bloggläsare på fb??

Answer: Vet oftast inte vem som läser min blogg utan får reda på det efterhand när dom skriver till en. Så ja, det gör jag väl.


Comment: tycker du verkar vara så himla cool o härlig, du verkar alltid vara sig själv och verkar inte ha några problem med det som många andra har. ser upp till dig, faktiskt

Answer: Oj, blev ju nästan lite rörd nu "ser upp till dig" Tack söta du!

Comment:
kan
du inte göra ett inlägg då du visar runt i ditt rum eller så?:)
och mer bilder på dig, så jävla snygG!!!!!!!!

Answer: Jo, det ska jag väl nog kunna ordna. Kanske slänger ett inlägg i veckan, dvs om jag lyckas fånga mitt rum på bild. Men förvänta er inget stort lyxigt rum!


Vad har jag gjort för att förtjäna så himla fina kommentarer?! Blir verkligen jätte glad av era kommentarer, det ska ni veta så bara fortsätt kommentera. Tack! ♥

Spana i den här bruden

Klicka er in på Olivias blogg! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes fina blogg!

I came from the bottom







so much trouble on my mind


Har degat i sängen dom tre senaste timmarna. Känns skönt att inte behöva stiga upp tidigt bara för att plugga. Fick sånt otroligt sug efter cupcakes sådär från ingenstans. Och att googla det gjorde inte saken mycket bättre. Tänkte vara lite olat och baka det men nä, det hade vi inte saker till.

check it out


Ta er en titt på denna snyggingens blogg, elnagronberg.blogg.se

kom till joanna mr. handsome

Åh satan vad snygg han i röd/svart/limegrön keps är. Gud. Mums. Och fan vad duktiga dom är på att dansa! Helcool video.

åh jag har så fina läsare

Comment: vad heter frägen du använde?
Answer: Jag vet tyvärr inte eftersom jag färgade det hos frisör.


Comment: dösnygg hårfärg, vilken använder du? :-)
Answer: Den färgen heter 3.66 Pure Plum (det var min gamla röda hårfärg).


Comment: Älskar dina bakgrunder på din blogg, vart kan man hitta sånna? c:
ETT TIPS: LÄGG UT MER BILDER PÅ DIG, DU ÄR SÅ VACKER !!!! Kan dö för din skönhet ! Seriöst .
Answer: Jag tar oftast mina bakgrunder här ifrån. Oj shit, fan vad glad jag blir! Tack så hemskt mycket! Kram.


Comment: Hej! Du har en jättttefin blogg och söt är du också! En fråga, vad använder du för kamera? Tacksam för svar, kram

Answer: Tusen tack! Jag använder Nikon D3100 eller min iPhone kamera. Kram.

lite fix med designen


Kände att jag behövde fräscha upp min design lite, med lite färger och ny header osv osv. Bättre/sämre?

i'm only in the company of kings


Så, då var dom första julklapparna inhandlade och alla är till min syster. Helt sjukt att det bara är en vecka kvar till julafton. Har ingen julkänsla alls. Även då snö är drygt att ha en längre tid så är det mysigt och det fixar lite julkänsla. Så det får mer än gärna börja snöa nu snart, helst innan julafton.

Försökte även hitta lite kläder till mig själv, något att ha på mig på julafton/skolavslutningen. Men det gick inget vidare, hittade ingenting. Alla kläder är så fula i butikerna just nu, enligt mig då. Eller så är jag blind och inte ser något fint. Eller jo, jag hittade ett par supersnygga shorts men jag hade behövt en storlek mindre vilket inte fanns. Suck.

it took me all day to find some inspiration


Hemmalagad pizza, nom nom.

Har varit hemma tolv dom två senaste dagarna. Skönt att få sluta tidigare för en gångs skull. Händer aldrig annars. Kan äntligen sluta plugga till alla prov nu, skrev det sista idag. High score.

I onsdags såg jag film med klassen och efter det gick vi ut och käkade. Det var kul och trevligt! Igår hände inget speciellt, gjorde ett försök med att plugga till SO provet som jag hade idag. Och idag ska jag gör ett försök med att städa mitt rum, mamma tvingar mig att göra det. Vilket jag förstår eftersom det är kaos i mitt rum. Hittar inte mina saker längre. Men så är det när man precis har varit sjuk en längre tid (skyller allt som jag inte har en bra bortförklaring till på att jag varit sjuk). Efter de ska jag träffa en kompis. Yepp, thats pretty much hur min fredag kommer se ut.

jajemän, så sant så

romantiskt middag för två, sen tre


Middagen blev lyckad och god. Inte så värst avancerad. Taco och lite tillbehör, ser dock lite klent ut på bilden, allt hade inte kommit på plats. Men det gjorde vi bra! Eller vi och vi, ska inte ta åt mig all ära. Det ända jag gjorde var att skära tomat. Easy going. Tomaterna var perfekt skurna i alla fall.

det hade varit så underbart




heja los cojones


Det vart Luciatåg i skolan imorse. Efter det skrev jag mitt No prov. Det kändes bra faktiskt och jag hoppas det gick bra. Efter det tog jag mitt pick och pack och stack till södan där alla nior och åttor var. Det var lussebandy. Vår klass vann tyvärr inte det hela men bra kämpat Los Cojones, det var det vårt lag hette. Ni som är duktiga på spanska kan nog lista ut vad det betyder. Och just nu väntar jag på att min syster ska komma hem från sitt möte (vilken business woman) så att vi kan laga mat.

Och glad Lucia på er, om man ens kan säga så. Men ni fattar vad jag menar.

just sit back and relax, read and laugh


Ja, jag var tvungen att välja så överdrivet många posts. Dom passar prefekt ju! Teenagerposts ♥

kära aggressiva anonymous

Comment: asså ursäkta mig men vrf svarar du aldrig på kommentarer? ja undrar fortfarande varrt ditt iphone skal är ifrån

Answer:
Jag gör så gott jag kan (nä, jag påstår inte att jag är som kissie eller kenza som får 651635 kommentarer dagligen) Jag vet inte riktigt var mitt iPhoneskal (det med superman loggan) kommer ifrån, beställde det av en kompis! Sorry.

rihanna redhead


Yes, I did it! I fucking did it!! Jag var visst vågligare än vad jag trodde. Tycker färgen är svincool! Helt klart värt 850 kr! Färgade det hos Hanna på Studio Extreme. Hon va så duktigt, fick till och med massage samtidigt som hon tvättade ur färgen. Helt okej eller vad säger ni? Är dock väldigt ovan vid att se mig i denna ortoligt röda färg, så det lär ta ett tag för mig (och för alla andra) att vänja mig. Undra vad dom kommer säga i skolan..

blir lite fräsch i håret

Att vara ledig innebär sovmorgon.. Det är vad man tror. Själv fick man bara en och en halvtimmes extra sömn(kan dock gotta mig åt att de andra går i skolan). Ska spendera min dag hos frissan. Så om en kvart ska jag gå till bussen. Hoppas mitt hår blir bra, annars.. vet jag inte vad jag gör. Får coacha mig själv "det är bara hår.." Hörs senare.

och så var det tredje advent


Har klätt granen med mamma och gjort lite annat idag (bland annat försökt plugga). Granen är lite.. vad ska man säga.. tjock, smal, hög och det ser ut som att den har tappat lite grenar här och där. Men den är faktiskt fin. Min pluggning gick tyvärr inte som väntat. Det är inte så lätt att plugga när man har en iPhone i sin närhet.
Håller på med massa annat, CamWow, Instagram, Facebook.. Ja ni hajar. 

not only do they say they feel it, they say it hurts


Har precis käkat frulle och mamma och pappa har kört iväg för att hugga gran. Får se om jag godkänner den när dom kommit hem.. Älskar julgranar, det bästa med julen! (bortsett från all god mat och julklappar, hehe) Kom på att jag har två prov nästa vecka, i NO och SO. Kill me, tack. Så jag undrar lite vad jag gör här framför datan när jag borde plugga i massor! Btw, jag är ledig imorgon. FUCKING LOVELY.

I'm on ya like a tattoo


Sov bort min fredag. Det tar på en att sticka till skolan när man inte mår helt hundra. Har äntligen redovisat min tyska, ja den som jag har skrivit att jag ska ha redovisat i två månader nu. Efter skolan drog jag ner till stan med Hanna. Gick till frissan för att prata med henne och boka tid till färgning. På måndag, klockan tio, då ska jag färga det. Är typ väldigt jätte nervös! Ni vet fortfarande inte vilken färg jag ska färga.. ha, känn på den kompisar! Nä nu måste jag kila iväg och börja göra mig iordning, får gäster om två timmar!
Update: jag köpte tröjan på Wiz Khalifas konsert!

hjälp en liten stackars kvinna i nöd


Yes, Im back, sisådär efter två veckor. Saknat mig?! *Snälla säg ja..* Fortfarande inte helt frisk men tillräckligt frisk för att gå i skolan, tror jag. Nu vill jag ha lite förslag från er, vad vill ni läsa om i min blogg? Jag är öppen för förslag så bara kom med era galna idéer nu!

er önskan är min lag


Well.. This was.. Awkward! Denna är till dig Olivia! Tror inte ni hör vad jag säger egentligen, låter som jag mest mummlar och jag är lite förkyld osv osv. Ursäkta för alla fula miner jag gör lite då och då haha!

smile back


Har inte suttit vid datan på ett par dagar nu, sjukt befriande. Är fortfarande sjuk. Börjar sakna mina vänner nu. Tror jag ska göra ett försök och dra till skolan imorgon eller på fredag. Känns som jag har missat en hel del nu när jag varit sjuk, har bland annat missat dom två första adventerna (eller vafan det heter?!). Ingen glögg och inget julmys. Det börjar dra ihop sig till julafton nu. Måste slänga ihop en lista över saker jag önskar mig till mamma och pappa. Bara att börja goggla.

så himla fint




Gissar att ni redan har sett dessa och har ni inte det, gör det. Det är värt att spendera dessa få minuterna av ert liv till detta. Bryr mig inte om det är fake eller vad det är, det får folk att tänka till. Tycker detta är så fint och hemskt, får tårar i ögonen, faktiskt.

kämpa på, hej o hå

Detta blir det sista inlägget tills jag är frisk igen. Jag är fortfarande väldigt sjuk, har haft hög feber hela veckan men igår var den äntligen borta. Tyvärr var den tillbaka imorse igen. Natten till torsdagen svimmade jag och slog i mitt bakhuvud och fick åka till akuten. Så just nu har jag rätt ont i huvudet, har en stor bula. Förstår att ni tycker min blogg är dödstråkig just nu men håll ut. Det finns inte mycket jag kan göra. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Kram.