#917: hasta luego

Nu är det inte mångar timmar kvar till avgång. Vi blir hämtade redan halv fem imorgon bitti så det gäller att jag lägger mig i tid ikväll haha. Har ytters lite kvar att packa sedan är allt klart. Jag kommer hem den 10:onde januari så uppdateringen kommer vara lite (mycket) slö. Mexico, here I come! God jul i efterskott och gott nytt år! Vi hörs när jag är hemma! 

#916: packing is always a nightmare

Det är fan inte lätt att packa till en semester alltså. Det var så mycket enklare förr. Det känns som jag inte har några kläder men ändå måste jag välja ut så det inte blir övervikt. Fastnar hela tiden i sängen gör jag också men nu har jag tagit mig i kragen och bestämt mig för att göra en spotifylist som jag kan lyssna på när jag är på resande fot. För musik måste jag ha! Ni kanske har några tips på bra låtar?
 

#915: 4 days left

Hej på er! Nu var det längesedan jag skrev men tro inte att jag glömt bort er! I fredags slutade även lilla jag skolan och det ska bli sååå skönt med lite lov nu, speciellt om man ska utomlands haha! På tal om utomlands, igår var jag och Jessica i stan och handlade det sista (hoppas jag i alla fall) inför vår resa. Köpte även ett par träningstights... Kunde inte motstå dem. Har velat ha dem jätte jätte länge och de har varit slutsålda i varje jäkla butik men nu hittade jag dem! LYCKA! Förresten, om ni drar musen över mina bilder och sedan klickar på länkarna kan ni se vart jag köper mina saker. En krona för varje klick, så klicka på hehe. 

#914: bodypump

Efter fem timmars sömn var jag vaken igen och redo för att dra till gymmet. Igår var jag med Lina, vi lagade mat, åt kladdkaka och kollade på film. Sååå mysigt! När jag kom till gymmet körde jag först en timmes Bodypump och sedan var jag tio min på löpbandet. Detta var första gången jag prövade på Bodypump och det var såå kul! Dock otroligt jobbigt men det är jättebra träning! I eftermiddags kom Jonatan till mig och planen var att JAG skulle ta en snabb powernap och han skulle kolla tv. Men självklart blir powernaps aldrig som planerat så vi båda vaknade för drygt en halvtimme sedan... Haha alltid samma visa!

#913: christmas time

 
Christmas
 
Har helt snöat (ha ha) in på jul för tillfället. Vill ha snö mer än allt annat just nu! Det är ju så himla mysigt med jul, alla julmarknader och pynt. Åh längtar tills jag ska på julmarkad i Danmark. Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån. 

#912: windy weather

Har blivit så lat och slö när det gäller bloggande. Jag har bilder redo till inlägg och jag vet precis vad jag ska skriva om men jag ORKAR inte skriva ihop det. Slumrar hellre till en stund. Jag orkar inte ens svara på era kommentarer direkt när jag får dem och då är det illa?? Men men, det är väl sånt som händer haha. Just nu ligger jag i sängen med datorn i knäet och kollar på Bergs bärbara talkshow och hör hur vinden surrar där ute. Blåser ju så fruktansvärt mycket nu, hoppas det är bättre imorgon! Men lite snö skulle inte skada. Nu ska jag återgå till mitt tv-tittande, ha en bra kväll! 

#911: 21 days

Snart så!! Om 21 dagar befinner jag mig nere i Mexiko i Puerto Morelos. Helt sjukt vad det har gått snabbt! Är sååå taggad nu!

#910: thaiviken

Kom hem till ett julpyntat hem idag, såå mysigt! Älskar julen! Vaknade redan vid halv nio imorse och insåg att idag börjar julkalendern så den kollade jag på. Igår var jag med Jonatan, vi köpte hem mat från Thaiviken i Höllviken. Nummer 26 på menyn, finns inget godare!! Åhh blev sugen nu igen :( Är så hungrig men hittar inget gott att äta i kylen.. Såg precis att Ensam Hemma går på trean, nu blev dagen lite bättre i alla fall! Ha det bra! 

#909: Gone but never forgotten

Det är så overkligt att han är borta. Man har sett honom i så många bilkrascher i filmer och helt plötsligt är han med om en i verkligheten. Fast and Furious filmerna kommer aldrig vara densamma utan dig. Vila i frid Paul