#733: marathon

Morning! Har äntligen fått sova ut i natt, skönt! Var tänkt att jag skulle plugga idag men fastnade framför MTV's Awkward marathon. Får försöka slita mig loss och börja plugga. Ska ut och fira min syster ikväll som fyller 20 år idag! Tiden går fort..

#732: paranormal activity

Nu är jag hemkommen från biografen! Hur var filmen? Hmmm.. Helt ok. Tycker inte de filmerna är vidare bra egentligen utan gick mest för att det var kul att se andras reaktioner i salongen haha. Den var dryg i början och när den väl kom igång var den slut. Hade hellre sett Ted eller Skyfall..

#731: morgongym

Det blev ännu en tidig morgon för mig., varför ta vara på den sovmorgon man har liksom? Drog till gymmet vid halv nio-tiden och efter det stack jag hem till min syster och käkade frulle. Jätte mysigt. Har precis kommit ut från en varm dusch och ska alldeles strax börja göra mig iordning. Ska på bio ikväll med Ola. Det är Paranormal Activity som står på menyn!

#730: blått

Har precis kommit hem från min syster och ska snart ställa mig och skala potatis. Får göra en insats nu när mamma kommer hem så sent om dagarna. Var ju hos frisören tidigare idag, klippte bort allt det slitna och som vanligt känns det som mitt hår är jättekort! Beställde även tid till färgning av håret nästa vecka! Svängde in en snabb sväng på Åhlens och köpte mig en blå hårmascara, har alltså inte färgat topparna blåa för er som tror det hehe. 

#729: rise and shine sunshine

Morning sunshines! Ska snart ta bussen in till stan, ska till frisören och fixa till håret. Hörs senare, puss!

#728: summertime

Nu saknar man sommaren lite till.

#727: cold morning

Hej på er! Har varit vaken sedan halv nio idag vilket är ovanligt tidigt för att vara jag hehe. Har försökt mig på att redigera en film från i somras, satt i flera timmar och när jag äntligen var klar och skulle spara den gick det åt skogen. Förstår ni min frustration?? Får se om jag kan rädda den på något vis. Har precis slängt i mig en god middag och nu ska jag snart jobba. Hej så länge!

#726: black tip nails

Hola kompisar! Har haft mycket att göra dessa dagarna innan höstlovet därav ingen bloggning. Kom hem för  ca en timme sedan, har varit i Falsterbo hos Millan. Vi drog på fest igår kväll så idag är man väl inte jättepigg. Hade tänkt se ett avsnitt av den här serien alla pratar om "Torka aldrig tårar utan handskar", det är lagom ansträngande för mig just nu. Har fått höra att den är jättebra så tänkte ge den en chans nu.

#725: önskerubrik

Jag har tänkt på en sak. Det här med "önskerubriker" verkar inte vara en dum idé. Det verkar ju vara så roligt! Så jag har bestämt mig för att jag också ska pröva på det. Alltså, ni kommenterar en rubrik, ex "min barndom" (intressantare förslag uppskattas!!) så gör jag ett inlägg där jag skriver lite om den. Man får skriva hur många man vill, så ska jag försöka hinna med så många som möjligt! Låter det som en bra idé? Kom med massor av roliga rubriker nu!

#724: ärlighet

Ursäkta alla dessa matbilder men har fan inget annat att fota?? Idag är jag hemma från skolan, mår inte riktigt bra. Ligger nerbäddad i soffan och tittar på film samtidigt som min syster öser ner sina kläder i små påsar. Hon flyttar snart, kommer kännas så tomt utan henne. Men jag får se det från den ljusa sidan, jag får ett extra stort rum!

#723: autumn

#722: nutella pancakes

Kände för att mysa ner mig i ett varmt bad, så jag tappade upp ett sådant. Blev sugen på pannkakor med nutella på, så jag gjorde några sådana. Vilken lirare jag är. Kanske ska ta tag i lirandet och göra något vettigt istället. Typ kolla på lite CSI.. Man lär sig alltid något nytt där!

#721: pluggdag

Oh god vad jag har mycket att plugga idag. Söndag är den ultimata pluggdagen. Har en engelskbok som ska vara utläst tills på fredag, jag är på sida 57 av 271, knappt stressad. Har även en naturkunskap redovisning imorgon. Yeyyy. Så det är bara till att börja plugga!

#720: havregrynsgröt och hallon

Morning sunshines! Vaknade av att mamma försiktigt smög in till mig för att hämta plattången, självklart misslyckades hon och tappade den i golvet och väckte mig. Bra början på dagen. Håller på att lära mig att äta havregrynsgröt numera, bara för det är nyttigt. Inte pecis en favorit men det duger. 

719: guess where

Har känt mig som en riktig turist när jag tagit dessa bilder. Tyvärr dog min kamera efter dag ett (smart som jag är tog jag inte med mig någon laddare) och tur är väl det för annas skulle där väl varit dubbel så många bilder.

#718: lights please

Gooood kväll läsare! Har hängt med Isabel hela eftermiddagen fram tills nu. Vi har inte precis gjort något speciellt vill jag påstå. Kollat på film, käkat godis och myst. Länge sedan sist! Håller just nu på att ladda upp alla stockholmsbilder så snart får ni se dom (precis som att ni har tjatat om det...) Hej så länge!

#717: home sweet home

Nu har denna skåningen hittat hem igen! Kom faktiskt hem igår kväll vid elva-tiden. Ni kan ju gissa om jag kände mig risig och hängig i skolan idag. Hade dessutom prov idag. Somnade direkt när jag kom hem efter skolan och vaknade först nu. Har någa bilder från Stockholm som jag hade tänkt lägga upp när jag har ork till det! Hehe. Insåg nyss att mina meningar i detta inlägg inte alla hänger ihop haha men whatevaa. 

#716: by dr.dre

#715: long days, longer nights

Skola, äta, sova, äta, packa, sova. That's my day. Skulle ta en kort liten powernap efter skolan men det visade sig att den blev längre än väntat.. Håller just nu på att packa lite smått. Åker till Stockholm imorgon med klassen! Så räkna inte med någon uppdatering hehe. Lämnar hemmet runt halv sju-tiden imorgon, jag tror vi alla kan lista ut vad jag känner för det.. *gäsp* Kommer hem på onsdagskväll så det är ingen långvarig resa. Men det ska bli skoj! 

#714: today i don't feel like doing anything

Idag har jag inte gjort något vettigt at all. Har bara softat mig igenom dagen. Har läst två sidor i en urtradig bok, sedan har jag stört min mamma när hon gjort sitt här i hemmet. Är till och med för lat för att leta upp en bild som kan sprida lite intresse över detta inlägg. Nä nu ska jag stänga ner datorn, god natt med er!

#713: fikamys i malmö

Hola chicas! Har myst runt i Malmö hela dagen. Som vanligt kommer jag hem med allt annat än vad jag behöver.. Vem köper ens shorts såhär års?? I do. Bara åtta månader tills jag kan använda dom. Hmm. Får se where I end up ikväll, funderade på strandbaden ett tag fast det blir nog inte så. Förresten, min syster kommer hem i natt, finally! 

#712: like a dream come true

Åhh vet ni vad?! JAG SKA SE BIG SEAN! Om mindre än en månad står jag inne på Babel i Malmö och väntar på att Big Sean ska uppträda. Det är så sjukt, it's like a dream come true! Fy fasiken vad glad jag är, ni anar inte!!

#711: apple bottom jeans boots with the fur

Good morning fellas! Har alla sovit gott? Well, I have! Sitter i sängen och samlar ork till att göra frukost men det går väl sådär bra. Om någon timme ska jag ta bussen in till Malmö för att möta Millan. Måste inhandla lite nya kläder eftersom jag inte alls har något att ta på mig längre?? Sucksss. Nä nu ska jag göra frukost till mig, hej så länge!

#710: hot cocoa

Fyyy vad kallt det var imorse när jag skulle till skolan. Inte lite höst-kallt utan istids-kallt. Trodde det skulle bli varmare pga den globala uppvärmningen?? Men icke. Ikväll ska jag in till stan och hänga med Lina. Ska äntligen få mitt hemmakvällsgodis som jag längtat efter!! Hehe. Ni får ha en bra fredag gott folk!

#709: I love it

Har precis myst ner mig i sängen med en skål pistagenötter. Har fastnat i någon ont cirkel av pistagenötter. Först käkar jag en, sen är jag fast. Eller ond är den väl inte, nötter är ju nyttiga. Säger godnatt for so long!

#708: peace

#707: so much more

Kom på mig själv med att bloggningen, har ju inte bloggat sedan söndags. Hmm, das ist nicht gut. Har haft mycket att göra i veckan men nu är jag fri! Eller snart i alla fall. Har precis kommit in genom dörren. Har bara haft en lektion idag, sååå najs. Nä nu ska jag ta och svara på era kommentarer som jag har varit för lat för att svara på innan och sedan ska jag ta något att äta. Seee yah!

#706: paus från plugget

Tog en paus från plugget och gjorde detta, en hallonmilkshake. Men nu är det back to busniess. Ska jobba ikväll så jag har inte hela livet på mig att plugga.

#705: söndagsmorgon

Valde att "kickstarta" min morgon som dom säger på tv:n. Sprang fem km och sedan var det dax för frulle. Hade tänkt ta en dusch nu snart och sedan måste jag plugga. Har massor att göra i skolan denna veckan *suck* men men, hörs senare! 

#704: in the morning

Gooood morning! Har varit vaken sedan halv tio idag. Har legat och lyssnat på när min syster springer från rum till rum för att packa resväskan. Hon åker utomlands idag, igen. Ännu en gång är man avundsjuk. Gick upp och gjorde frukost, vaniljyoghurt med flingor, hallon och pistagenötter. Yummi! Nu ska jag väl snart ta farväl av min syster.

#703: jag igår

#702: blue velvet

Klockan var precis halv två?! Gud vad denna dag har gått fort. Rättelse: hela denna veckan har gått fort! Fredag imorgonnnn, yey skönt. Hur morgondagen ser ut vet jag inte än, tror jag ska träffa Lina. Och nu då? Nu ska jag se Men In Black 3 (ifall jag kan få det till att fungera) så arrivederci! 

#700 NO.2: competition

Kommer ni ihåg det här med att ha en tävling vart hundrade inlägg? Här kommer den tävlingen! Kan redan nu säga att det kommer nog bli vart tvåhundrade inlägg istället!
 
Ni har nu chansen att välja ett smycke hos Josign (här) till ett värdet av 100 kronor. Asnajs va?
 
Här är reglerna: 
Skriv att du är med i en kommentar samt länka till det smycke du skulle vilja vinna. Glöm inte skriva ditt namn samt hotmail/e-post (den visas bara för mig) när du kommenterar. Enkelt va? Du behöver INTE ha blogg för att vara med och tävla.

För ökad chans att vinna:
- Gilla min blogg på Facebook (HÄR)

- Lägg till mig på Bloglovin (HÄR)
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg.
 
Tävlingen avslutas den 14 oktober och vinnaren får ett mail. Lycka till!

Alla kommentarer som inte har med tävlingen att göra skrivs i inlägget under. Tack!
 

#701: work hard

Det luktar soppa i hela huset, åh vad det ska bli gott. Kan behövas för att få upp värmen en kall dag som denna. Har lite pluggande att ta tag med ikväll, läsa lite böcker, svara på lite instuderingsfrågor och skriva lite texter, för sånt ska ju också göras. 

#700: unnecessary

Åh vad jag är stressad just nu. Känns som att jag har jätte mycket att plugga i veckan, vilket jag har så jag fattar inte varför jag sitter här och kämpar med att få ihop ett inlägg?? Ska käka nu! Ha en icke stressig dag homies, för det ska inte jag. Hehe.

#699: hello october, be good

Så, då var det återigen en ny månad. Höstens månad. Kallt och ruggigt. Ställde hela tre alarm imorse, har fått börja göra det så jag kan vara hundra på att jag inte försover mig och behöver stressa ihjäl mig för att hinna med bussen. Har liksom börjat få det lite kämpigt att lämna sängen om morgnarna men vem har inte det?