#760: cold day of light

Haaallå! Har precis kommit hem från skolan och ska ge mig av om några timmar igen. Ska hem till Lina och träffa några babes, laga mat och mysa till det. Och äntligen har snön kommit, lite av den i alla fall. Första advent på söndag. Åh är så taggad på jul.

#759: last chance

Ha okej bortsett från min värdelös uppdatering så tänkte jag mest påminna er om min lilla frågestund som jag hade tänkt avsluta imorgon. Så har ni några sista frågor så ställ dem här! Puss!

#758: kitty cat

Passade min systers och hennes pojkväns två kattungar igår tillsammans med Emma. Åhh så söta dem var och så mysigt vi hade! Var hemma halv två och somnade inte förens lite över tre?? Vilket resulterade i att jag vaknade tolv idag... Vet inte ens vad jag gjorde i de 90 minuterna i natt som var så viktigt att jag inte gick och la mig??
 
Såg att det var någon som ville ha receptet till pannkakorna och HÄR hittar ni det!

#757: american pancakes

Morning sunshines! Har sovit tio timmar i natt och gissa hur bra jag mår nu?? Mådde till och med så bra att jag tog mig tid att göra american pancakes med lite spirap och frukt på, så gott!!

#756: long days, longer nights

Lyckades ta mig igenom en helvetets vecka och fy fan vad skönt det är att den är över!! Har haft plugg, prov och redovisning nonstop. Har inte ens fått sova ut så gissa vad jag ska göra inatt?? Ska sova i MINST tio timmar. Gött.

#755: fake sushi

Har äntligen fixat ett laptopfodral till min data! @ T-shirtstore

#754: tired shit

Oh god vad jag har varit r det fortfarande) trött och hängig idag. Har bara fått 3,5 timmes sömn i natt. Icke bra. Började dessutom dagen med ett naturkunskapsprov klockan åtta på morgonen (!!!) som gick rent åt helvetet. Har prov i spanskan imorgon, får hoppas att det går LITE bättre. God natt så länge!

#753: ted

Tittade på Ted igår, igen. Har sett början flera gången men jag har aldrig sett klart den. Fy fasiken vad bra och rolig den var! Så ifall ni inte har sett den, do it. Idag har jag massor av plugg framför mig så I better get started. Hej så länge!

#752: Fiftyyy




Så. Jävla. Sköna.

#751: friday night

Hade en asball fredag igår :)) Käkade som sagt på Jensen's Böfhus men mina homies och like always var maten asgod!! Vaknade upp hos Lina. Käkade frukost, chillade och sedan drog jag hem. Har pluggat hela eftermiddagen, fukkin' good job Joanna!! Har så mycket som händer nästa vecka i skolan att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ser inte fram emot nästa vecka. Inte alls.  

#750: reload

Hallå! Har precis kommit hem från skolan och ska snart ta någonting att käka. Ikväll ska jag ut och äta med mina fina vänner, Millan, Lina och Astrid. Bokat bord på Jensen's, mmmhh gotte. Ni får ha en bra fredag för det ska jag! Kram.

#749: better bodies

Har haft två assofta dagar i skolan och en till är på väg! Slutade elva igår istället för halv fyra, hur gött är inte det?? Drog till Malmö mit meine schwester för att köpa ett par träningstights. Ett par Better Bodies tights blev det, gud så sköna de är!! Skojar inte, känns inte som man har några byxor på sig. Inveg de redan några timmar senare. Idag slutade jag tolv, drog till gymmet, sedan hem och duschade, käkade och nu sitter jag här. Har plugg upp över öronen så det är bara att börja deal with it nu.  

#748: Frågestund

Har haft ännu en tänkar-kväll och har kommit fram till att jag ska köra på en frågestund där jag svarar i en videoblogg (hhahha om jag törs). Så go ahead, fråga mig vilken fråga du vill. "Finns inga dumma frågor". Avslutar den någon gång nästa vecka tror jag visst. 

#747: high for this

Haha alltså åhh vilken träningsvärk jag har. Kan knappt röra mig. Fast det är bra, träningsvärk är bra, det är något av det bästa som finns (enligt mig) även då det kan göra så fruktansvärt ont. Har precis slängt i mig lite kvällmat, hamburgare blev det. Lyckades övertala mamma till att inte ha falukorv idag, thank god. Falukorv är ingen hit alltså. Är så trött att det känns som jag ska somna vilken minut som helst, men klockan är inte ens halv åtta. Håll ut lite till Joanna.

#746: I framtiden ser jag mig själv som...

... En psykolog! Yepp, that's right. Den såg ni inte komma ha? Har två olika planer efter att jag tagit studenten som jag förhoppningsvis kommer kunna leva upp till. Plan ett: ta studenten, vara au pair i USA (självfallet) i ett år, köpa en gul hummer hehe och sedan plugga vidare till psykolog, vart jag gör det vet jag inte än. Ska även gifta mig med en svart/mulatt man och få två söta barn. Och så lever vi lyckliga i alla våra dagar. Plan två: ta studenten, åka till USA och plugga till psykolog och återigen köpa en gul hummer och gifta mig med en svart/mulatt man och skaffa kids. Självklart har jag inte uteslutit vita män men man kan ju drömma aight :)) Har även varit inne på att bli fotograf eftersom jag älskar att fotografera men det känns som att jag inte riktigt hade kunnat försörja mig som fotograf. Vill inte bli fotograf hos tex Trelleborgs Allehanda utan jag vill ut i världen och fotografera människor mm. Det är så jag vill att mitt liv ska se ut om några år, just nu vill jag det i alla fall. Om två år kanske jag vill annat.  

#745: så mycket bättre

Åh alltså den känslar man får när man kastar sig i sängen efter en hel dag utan vilan, den är underbar. Gissa vem som nyss fick uppleva den? That's right, MOI. Slutade så sent som halv fyra idag, nästan helt dött i den byggnade vi hölt hus i. Drog till gymmet efter skolan och sedan drog jag hem till min syster (undrar när jag ska få min egen nyckel till lägenheten???). Fick efterlängtade tacos till middag, SÅ GOTT. Nä om man kanske skulle ta att göra sig redo för en kort natts sömn (börjar åtta imorgon, suck), NIGHTY.
 
Obs osb har äntligen fixat så mina inlägg uppdateras på bloglovin' så nu är det faktiskt till någon nytta! Uppskattar att ni säger till när något är fel.

#744: Q/A

Comment: Åh, kan du snälla snälla berätta var du har köpt ditt halsband? Eller du kanske fick det när du föddes haha. Men har verkligen letat efter ett sådant med egen graverad text i flera veckor! :/
 
Answer: Jag fick faktiskt inte det när jag föddes hehe, fick en annan id-bricka då, en lite större. Detta är köpt på Guldfrynd om jag inte minns helt fel! 

#743: salsa

Tacochips, salsa och vindruvor, vilken bra kombo när man ser på film såhär en lördags eftermiddag.

#742: weekend

Då var ännu en skolvecka över. Har varit jätte stressad denna veckan. Men nu är det helg! Får se where I end up ikväll, kanske i falsberbo, kanske inte. Får se. Ni får i alla fall ha en bra fredag!

#741: GOOD MORNING

#740: ridestore

Beställde en tisha från Ridestore igår och jag fick den idag, hur bra är inte deras leveranstid?? Fri frakt dessutom hehe. Helt vanlig vit tisha med svart Adidas tryck, cuz Adidas är det bästa märket.

#739: sweating bullets

Heyyy, har haft två hektiska dagar därav ingen bloggning. Har haft utvecklingssamtal, gymmat, pluggat och allt det dära. Har dock mer pluggning framför mig, usch inte kul. Har förrseten färgat håret också, samma färg fast i annan nyans, typ. Hej så länge!

#738: from where i stand

Kan lovet bara sakta ner lite?? Detta lov har gått så fort (precis som alla andra lov hehe) och det är redan november, nästa månad är det julafton, kan ni fatta det?! Cuz I can't. Minns när jag satt, samma dag som det var nyår, och summerade året som gått. Snart är det dax för det igen. Nä nu ska jag ha näsan i min svenskbok resten av kvällen eller ja, tills jag ska käka middag i alla fall. 

#737: hello november

Det är röd dag idag. Det vet jag för att: jag krigade för att komma upp ur sängen halv nio på morgonen, kämpade för att hålla ögonen öppna och kämpade (satte mig i bilden bara..) för att komma till gymmet. MEN SÅ ÄR DET EN RÖD JÄVLA DAG. Vilket jag självklart inte tänkte på. Gymmet öppnar klockan ett då.. God damnit. Idag kommer hela släkten hit för att fira Jessica. Känns som jag har jättemycket att göra idag så det är kanske bäst att jag sätter igång. Auf Wiedersehen.
 
Och för dig som undrade heter jag joannaahansson på instagram! 

#736: BJ's

Ni anar inte hur tidigt jag gick upp idag. Vaknade halv sju och tänker "ja jag drar till gymmet". Mmh på med kläderna och sen var jag borta. Så nu är det avklarat, skönt! Eftersom jag inte kan vara för hälsosam så har jag precis kränkt i mig lite Ben and Jerry's glass :)) sämst på att vara nyttig.  

#735: "mitt hår genom tiderna"

Mitt hår genom tiderna.. hmm.. detta kan bli många bilder! Först var jag blond (vilket är min naturlig hårfärg), i början av 2011 blev jag brunett, hade både ljust och mörk hår då. I november färgade jag det plommonrött, hade det i ca en månad, och efter det blev jag rödhårig. Alltså riktigt rödhårig. Tyvärr så tvättades färgen ut så snabbt och jag fick orange hår. Efter någon månad (början av 2012) färgade jag tillbaka (försökte i alla fall) mitt bruna hår och det blev då lite lila-aktigt. Sedan fortsatte jag färga det chokladbrunt och i slutet av maj (?) gjorde jag ombre. That's the story of my hair. Har ni inte fattat det än så ska ni klicka på den fetstilta texten/hårfärgen så kommer där  en bild. Bilderna är kanske inte de bästa men jag gjorde så gott jag kunde! Fick även en kommentar om att jag skulle skriva "hårfärgen jag rekommenderar" och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva där, men jag vet en sak jag INTE rekommenderar i alla fall, och det är att färga sitt hår rihanna-rött, det slutar inte bra.

#734: birthday girl

Oh god vad jag är trött. Känns som att jag har härjat hela dagen, vilket jag inte har.. Gick ut och åt på Jensen's Böfhus för att fira min syster som fyller 20 (!!!) år idag. Så fruktansvärt gott! Ännu en gång, GRATTIS bästa du. Hoppas du hade en bra födelsedag! Nä nu ska jag stänga av datan och sedan lägga mig, god natt med er.