känner mig lite som på bilderna just nu


Pendlar just nu mellan arbetsrummet och toan för att snyta mig. Kan förjösse namn knappt andas. I hate to admit it men den där jogging rundan jag tog i torsdags gjorde bara allting värre. VARFÖR ÄR JAG SÅ DUM?!? Död åt förkylningsbaciller.

världens finaste löparskor eller?!??!


1229 spänn hos Stadium. Ruskigt dyra men snuskigt snygga! *Vill ha*

cheers to the freakin weekend


Det här med att jag endast skulle köpa ett par löparskor sket sig redan efter tio minuter i Malmö. Kände för att fräscha upp min iPhone så jag bytade ut mitt skrik orangea skal mot ett limegrönt (det på bilden). 79 spänn på Teknikmagasinet! Supadupa nöjd. Köpte även ett par shorts, vattenflaska, strumpor och självklart ett par löparskor! Så nu kan jag springa flera mil (precis som det kommer hända) utan att få ont i fötterna! Shoppade även loss i Levi's butiken, allting var dock till min pappa. Tyvärr. Men en födelsedagspresent förtjänar han! Kan även slänga in att jag hatar mig själv för att jag har gjort precis som resten av sveriges befolkning, köpt ett par svarta "läder" jeans med blixtlås på Ginatricot. Men det var 20% rabatt, kunde inte motstå det. 

Jag lovar att jag ska förklara och visa för er hur man gör ett sånt här bildspel i veckan!

flashy lights


Dammade av min gamla skateboard igår och drog ut och skejtade lite. Eller försökte i alla fall. Drygt fyra år sedan jag senast stod på den. Insåg då att jag så jäkla gärna vill ha en longboard! Men tusen spänn för en longboard.. Tror ni jag är gjord av pengar ellor?! Hehe. Hoppas på att fynda någon på en rea inom en snar framtid. Har jag några läsare som åker longboard? Värt pengarna?

mot malmöstad

God morgon från en morgontrött Joanna. Var uppe med tuppen idag och just nu sitter jag på 146:an påväg in till Malmö. Ska shoppa losss. Nä skoja det ska jag inte. Ska spara pengar nu (mmh, ellerhur Joanna, hur många gånger har du inte dragit den?). Ska BARA inhandla ett par löparskor så jag slipper att tjuva min systers varje gång jag ska ut och springa! Hörs när jag kommit hem!

illest motherf**ker alive


Avslutade min skolvecka med att skriva prov, ni vet det jag prata om. Gick faktiskt bra eller det kändes bra i alla fall (åh självsäker tjej hehe). Och nu har jag en hel veckas ledighet framför mig. Fy fasiken vad skönt! Får se vad denna fredag har att erbjuda. Ha en bra dag, kramizz kåmpizar (hälsning till Lina).

missbrukar gina kläder

harmony ceasarsallad


Kom hem till en nybäddad säng igår, as najs! Var som sagt med min syster och åt på resturang igår. Gud vad vi skrattade! Beställde en ceasarsallad och en cola.. Har inte drukigt läsk på hur länge som helst. Fick dock lite små ångest över att jag inte drack vatten så när jag kom hem stack jag ut på en joggingtur. Ja, jag vet att man inte ska "träna" när man är sjuk/inte mår helt bra, men tänkte "Äh, what the heck? Det blir säkert inte värre". Efter 10 minuter ville jag lägga mig ner på marken och dö. Kom hem mer anfådd än någonsin, och med en förkylning som bara blivit värre. Kanske dags för mig att testa på en sån där näskanna?

my other half


Ph: Ser ut att ha himlans roligt med min syster :))) Syskonkärlek och små ögon.

Ska snart möta upp min syster i stan. Vi ska ut och äta och efter det drar vi ner på stan och kollar runt i butikerna. Mys! Och efter det ska jag hem och.. gissa vad? PLUGGA. OH MY GOD, får man aldirg lite lugn och ro?! Gick förresten till skolan idag, mådde sisådär men orkade inte ligga hemma en dag till! Orkar inte ens bry mig om vad jag skriver just nu så jag säger hejsvej i lingonskogen :))<3<3

R03B

drömvästen


Min syster kom hem med denna drömliknande sak idag. Och den är min. Bara min. Tror tyvärr att jag måste lämna tillbaka den, mot min vilja. Den satt inte helt bra på mig. Men den satt där emot superfint på min syster. Avundsjuk? Nä. Inte. Alls. Finns på Ginatricot för 499 riksdaler!

rastlöshet och allt det dära


Jag är typ såhär ----------------------------------------------------> uttråkad och rastlös. Verkligen. Försöker att plugga men kan inte fokusera (classic). Har dessutom ett sånt enormt sötsug men det enda vi har hemma är frukt, mackor och det gamla vanliga. Åh jag får toss!
Ge. Mig. Något. Onyttigt. NU. Hejdå från en sötsugen Joanna.

Sjukling

Vaknade för 20 minuter sen. Ligger och drar mig i sängen och vill inte lämna den. Känner hur min mage ropar efter mat så jag tror visst att jag måste. Ännu en dag då jag är sjuk. Det känns som det går på fel håll, dvs jag mår bara sämre och sämre. Och nä, jag tänker inte ta Alvedon eller liknande. Får livsångest när jag ser hur fint väder det är när jag inte kan ut och springa i de. Åh gud, låt mig blir frisk. God morgon by the way.

sjukt vilken pepp-bild jag valde..


Mitt pluggande har väl gått sådär bra. När man inte mår något vidare ingen direkt lust för att sitta och läsa en massa tråkiga NO papper. But I do what I have to do. Kanske asar ut mitt täcke och lite kuddar och sitter ut och pluggar. Det är helt underbart väder ju. Får spring i benen och jag vill bada i havet.

made in america


God morgon! Stannade hemma idag pga hur jag mår. Usch vill inte vara sjuk, blir jätte rastlös och jag vill träna! Hade i alla fall tänkt syselsätta mig själv genom att plugga lite (försöka i alla fall) till vårt NO-prov som är på fredag. Inte ens när man är sjuk kan man få vila.. Åh vad är det för värld vi lever i?! Hehe. "Krya på dig Joanna" Taaaaaack! :')

colorful fruits


Mmmmh, njuter!

home sweet home


Tog mig till skolan endast för att göra den jäkla labben i nationella, which by the way gick bra.. tills man skulle skiva slutreflektionen. Hmm.. Där blev det lite klurigt. När det var gjort stack jag hem och nu ska jag snart slänga mig i sängen och försöka bli frisk. Ska även ta något att äta!

få smalare ben

Comment: Har du så smala ben eller blir dom smala för att du springer/joggar så mycket? Ge hemskt gärna ett svar!

Anwser: Jag är redo för att krama dig nu!! "Smala ben" awwww :') Tack! ♥ Jag skulle nog vilja säga att jag har så "smala" ben i mig själv, jag ser ingen skillnad på mina ben efter att jag börjat jogga så mycket. Men det ryktas ju om att jogging ska vara bra för benen så om någon månad kanske jag ser skillnad. Något annat jag också hört ska hjälpa en att få smalare ben är pilates, om det hjälper vet jag inte (vet inte ens vad det är) och sen gäller det också att man äter rätt!

Xoxo träningscoachen Joanna! (Oseriöst hejdå för er som inte förstod hehe!)

lite iphonepics


Vaknade upp mer förvirrad än någonsin (nej det gjorde jag inte men det lät bra). Det är ju sommartid nu! Asnice!! Visste dock inte vilka klockor jag skulle rätta mig efter men efter någon timme fick jag kläm på det hela. Ikväll bjuds det grillat, ska bli så himla gott! Längtar till alla de sommardagar då vi grillar konstant och sitter ute och käkar. Efter det ska jag (som vanligt) dra till jobbet. Mamma och pappa förbjuder mig från jogga dit eftersom jag inte mår bra. Så får väl rulla dit istället eftersom det är tråkigt att gå.

This sucks :):):)

Idag har jag en jäkligt stressig dag. Har så mycket att plugga inför nästa vecka. På måndag har jag np i NO, tisdag har jag prov i musik och matte. På onsdag ska jag redovisa min bild och tyska (har inte ens börjat på den) och slutligen fredag, då har vi ett jävla NO prov. Är redo att dö nu. Är även redo för att äta min frukost nu. Hejdå från en väldigt arg och stressad Joanna.

i woke up this morning not feeling great


Intog fosterställning så fort jag kom h
em från Lina. Fick till och med mina föräldrar att tycka synd om mig. Mår inget vidare alltså. Har så jädrans ont i halsen och magen. Ska tillbringa min kväll med min katt, som desperat inte kan sluta följa efter mig, nerbäddad i min säng och massa filmtittande.

magnum x2


Äntligen fredag. Kommer få en helvetets vecka nästa vecka, massa prov och så. Men det tänker vi inte på nu. Nu är det helg och det är fint väder. Dock inte så fint väder att man kan gå runt i bara shorts (enligt mig då) som vissa gör. Ikväll är det umgänge som står på menyn. Med Lina, Oliver och Erik till och med. Ni får ha en bra fredag. Kram!

black crowns


Åh vilken seg morgon jag fick idag. Vaknade en halvtimme senare än vanligt och dessutom cyklade jag och Lina till skolan. På morgonen var det jävligt segt men på eftermiddagen gick det betydligt fortare att ta sig hem. Sitter just nu med Isabel i ena handen (vi pratar i telefon för er som inte förstod) och en macka i andra. Hade tänkt att jag snart skulle ut och springa. Eller rulla kanske. Ja det hade varit kul. Eller kanske spela lite baseboll...

todays


Skjorta - JC (lånad av min syster hehe) // Jeans - Gina Tricot // Linne - Gina Tricot // Backpack - Spartoo.se

Njuter

Kan börja med att besvara anonyms kommentar i inlägget under. Hmm ja alltså, vi har faktiskt inte studiedag så himla ofta haha! Hela min studiendag har jag spenderat med en kompis och efter det stack jag och tränade. Sitter nyduschad i sängen och ska snart äta min fruktsallad som min älskade syster har fixat åt mig! Livet leker :') Back 2 school imorgon, ja vad skoj.. Helt plötsligt leker inte livet längre. Kram!

mat och träning


Har precis kommit in genom dörren och slängt av mig jackan. Ska snart ta något att äta och någon timme efter det ska jag träna. Och vet ni vad? Imorgon har vi studiedag! FUCK YES. Åh vad skönt. Sovmorgon och hela köret. Fint ska det va! Hehe kram ♥

not good, not good at all


Tog mig tid att baka hallonmuffins idag. Men.. alltså.. Things went wrong. Eller "wrong" är väl egentligen en underdrift. Fick tag på ett helt galet recept. Och att där skulle vara 7,5 ägg och typ 83853 dl mjöl var inget jag reagerade på.. Muffinens utsida var torr och smakade bulle och insidan vad degig as hell. Kastade ca 20 muffins... Det kändes i hjärtat alltså. Får trösta mig med att mamma bjöd på en jätte god middag! Om drygt en timme ska jag jogga bort till jobbet. Och för er som har undrat, jag jobbar i Gislövs Hamn!

Förresten.. Om ni, trots min förklaring till hur muffinsen smakade, vill ha receptet är det bara att hojta till!..

MOVIE TIME


Drog igång min morgon med att se film. Såg min efterlängtade Cowboys & Aliens. Men hmm.. Den var inget vidare bra, tyvärr. Hade det inte varit för att Daniel Craig var med i den hade jag inte fortsatt att se den. Har även sett Attack The Block, vilket var en superbra film, enligt mig men inte enligt min syster. Där var även med en jätte snygg/söt/gullig/charmig kille. Hehe. Bara en film kvar nu. Men det tänker jag inte se idag... Eller..?

lördagsmorgon


Lördag lördag lördga.. Hmm, vad har du att erbjuda? Ett 19-års kalas för min kära kusin. Congratulations! Nästan varenda kotte jag känner ska till strandbaden ikväll men inte jag. Varför? Hmm, jag har varken pass eller ID-kort. Känner mig som en flytking varje gång jag säger det men ID-kortet är snart fixat! Thank god for that!

helg & umgänge


Ännu en skolvecka som är över. Superskönt! Avslutade dagen med ett boxningspass på idrotten. Fick till och med slutat en timme tidigare! Tog vara på vädret och gick hem istället för att ta bussen och när jag kom hem ställde jag mig i duschen. Nu ska snart platta håret och strosa runt lite, sedan ska jag sticka in till stan och träffa en kompis. Thats pretty much hur min fredag kommer se ut.

... Och tusen tack till alla er som skrev så fina texter om/till mig. Blev jätte glad av att läsa dom, ni är guld värda!

frusna hallon


Okej, så jag blev sjukt sugen på att göra något med hallon! Men frågan är vad? Hallonsmoothie är redan stucket från listan. Kanske hallonmuffins? Hmm.. Har ni något bra förslag?!

cant stop laughing


Omggg, härligaste killen någonsin. Fan vad söt!!

roc me out


Kickade igång min dag med ett matteprov, kängruprov hette det till och med. Jätte tradigt. I alla fall.. kom på att vi har en labb som ska vara inlämnad imorgon så det är väl dags för mig att börja på den. En dag kvar och sen är det helg. Fy fasiken vad skönt. Hoppas på sol och plusgrader.

1819


Haha alltså det där med att jag ska skriva np i no och få ett bra betyg kan jag ju fetglömma! Fy fasiken vad det var svårt! Och som tur är var jag inte den enda som tyckte det. Som plåster på såret fick vi sluta halv 12 istället för två. But naah, it's not worth it. Har precis slängt i mig mat och funderar på om jag ska dra ut och vara lite aktiv eller sitta inne och dega... HMMM

running's a pain in the ass


Hade väldigt svårt för att komma upp imorse, vilket märktes när jag kom en kvart försent till skolan. Watch out, we got a badass over here.. Fick i alla fall reda på mitt np-resultat i min tyska idag. Vet inte om jag ska skratta eller gråta över att jag fick bättre betyg i min tyska än i min svenska. Jag är svensk, märks det? Om drygt en timme drar jag till träningen och fightas lite där. Och imorgon ska vi ha np i NO.. Det lär gå helt åt skogen.

sarahs key


Måste tipsa er om en jätte bra film: Sarahs Key. Såg den igår kväll och gud vad jag bölade. Brukar inte tycka om denna typ av film (brukar inte heller gråta till filmer) men den var verkligen superbra! Trailern får filmen att framstå som en oehört tråkig film, men icke.

i need all of you now


En sak jag ofta går och funderar över är: vilken uppfattning får ni egentligen av mig genom att läsa min blogg? Alltså tycker ni jag verkar sur, glad, snäll, trevlig, otrevlig..? Ja ni föstår. Skulle bli jätte glad om ni tog er tid och skrev vad ni fått för bild av mig. Tell me the truth. Tack på förhand!

Q/A

Comment: KAAAAAN du lägga ut din spotifylista? din swag e så fly.. har du tumblr?

Answer: Självklart, här (länk) är den! Taack eller vad ska man säga? Hehe. Nej, jag har tyvär inte det. Har dock funderat på att skaffa det men, hmm.. Jag förstår mig inte på det.

doing my thing


Med en liter mindre blod i kroppen kom jag innanför dörren halv fem. Överdrev kanske lite, det var väl inte direkt en liter.. men ännu en gång fick jag tagit ett blodprov. Skillnaden denna gången var att dom rotade inte runt med nålen i armen vilket glädjer mig. Nu ska jag slöläsa lite i min engelskbok!

ballerina fylld cookie


Okey, så dessa, ballerina fylld cookie kakorna är banne mig dom godaste kakorna jag någonsin ätit. Alltså, guuud vad goda!!

play, repeat, play


cash is king


Har precis slängt i mig lite mat och ska snart dra iväg till jobbet (låter som värsta business bruden). Tänkte att jag skulle jogga bort till jobbet istället för att gå. Har då joggat twice a day, good job Joanna! Hehe tack :') Och imorgon är det måndag vilket innebär att jag ska till doktorn.. innebär även att jag slutar tidigare än halv fyra. Åh, ibland är doktorn bra.

pimp my shirt


Tog pappas gamla skjorta och dekorerade med lite nitar. Där nitarna sitter var egentligen en vit text som gjorde att skjortan aldrig blev använd. Men nu så, nu kommer jag använda den. Och för er som undrar, nitarna kommer från Panduro Hobby. What ya think?

solig morgon


Vaknade halv 11 idag. Solens strålar letade sig igenom mina persienner. Steg upp en halvtimme senare, drog på mig mina träningskläder och drog ut och sprang en runda. Rundan blev inte så lång, bara 45 minuter. Kände att jag hade alla odds mot mig, det var så jäkla mycket motvind, mina skorsnören bara knöt upp sig hela tiden och jag var allmänt trött. Mamma bjöd på en stor saftig frukost när jag kom hem och nu ska jag ställa mig i duschen.

kunde inte låta bli att köpa dom

new in


Gårdagen/natten spenderade jag med underbara Isabel. Hon stack redan vid tio-tiden imorse och en timme efter det stack jag till Malmö. Lovade mig själv att jag inte skulle köpa något eftersom jag redan gjort av med en jävla massa pengar på onödigt skit. Men nej, inte det. Tio min efter vi hoppat av bussen stod jag vid kassan och var beredd på att slösa mina pengar igen. VARFÖR ÄR JAG SÅ DÅLIG PÅ ATT SPARA?! Fick i alla fall en fin väska med mig hem. And now I'm poor.

efterlängtade helg


Måste sluta lägga upp massa bilder på mat... Har precis kommit hem från terminens (än så länge) onödigaste dag. Har verkligen inte gjort något vettigt idag förutom att haft några hetsiga diskussion. Det var "tema-dag" på vår skola så ALLA på hela skolan gjorde något slags tittskåp med någon uppfinning. Man får inte ens betyg på det, varför ska man då slösa sin tid på någon onödig uppfinning när man redan har så mycket annat att göra?!
Lite senare ska jag nog träffa Isabel, får se vad vi hittar på med. Och sen ska jag visa mina underbara skor jag köpte igår för er.. Åh vad jag älskar dom. Även om jag inte vet när jag ska använda dom.. Men det är en annan femma.

hallon smoothie


Okej, jag tänker såhär "Var det tvunget att komma mer snö?!?!?" Tydligen så var det det. Har som sagt studiedag idag! Ska spendera min dag i Malmö med att gå in och ut i massa butiker. Så det är väl dags för mig att börja göra mig iordning nu. Kram!

Q/A om byggda ögonfransar

Hur gör man?
Man limmar på fakefransar på sina riktiga fransar.

Vart kan man köpa det?
Vart man kan köpa det vet jag inte. Vet inte ens om man kan göra det där hemma men det borde man kunna. Kanske på Åhlens eller liknande. Rekomenderar dig till att gå till en salong istället för att göra det där hemma. Jag gör det på en frisörsalong.

Är det komplicerat?
Nope, du ligger stilla och blundar i någon timme.

Gör det ont?
Verkligen inte!

Är det stor chans att ögonfransarna "går av"? Kram!
Det beror helt och hållet på hur bra du tar hand om dom. Man får tex inte gnugga sig när man har dom och de två första dagarna får man inte blöta dom. Men efter hand så trillar dom av. Jag tappar extra många eftersom jag boxas och är lite brutla där.. Men jag bygger mina var tredje eller fjärde vecka.

Hur mycket kostar det?
Det varierar nog från salong till salong. Där jag gör det kostar påfyllningen 300kr/timme (tror jag) och det brukar ta en eller 1,5 halvtimme att fylla på beroende på hur många fransar man tappat. Och när man gör det första gången kostar det kanske runt 600 och uppåt och tar kanske 2 - 3 timmar.

Var gör du det?
Studio Extreme i Trelleborg!

Hur långa är dina?

Längden kan man själv bestämma, jag vet inte riktigt hur långa mina är (se bilden ovan).

Mina ögonfransar är raka och går alltså inte uppåt eller vad man ska säga. Kan man ändå bygga på det så man får "formen" att böjar uppåt? Tacksam för svar!!
Ja, det är nog inga problem!

KONY 2012


Kan sätta en hundring på att vissa av er redan har sett detta klippet. Om inte, gör det. Det är verkligen värt 30 minuter av ert liv.

tittar fram bakom halsduken


Tror visst det är dags för mig att fylla på mina ögonfransar så jag ska göra det redan idag, klockan 16:40. Det är trots allt fem veckor sen jag byggde dom så det kan behövas! För övrigt så har dagen varit bra. Vi har studiedag imorgon vilket är underbart!! Och nu ska jag slänga i mig lite mat. Hörs!

Får jätte många frågor om mina byggda ögonfransar, vilket är kul, så har ni några frågor som rör det kan ni slänga in en kommentar i detta inlägget så svarar jag på era frågor i ett nytt inlägg.

let's be active


Okej, så nu är alla delar i tyska nationella prov avklarade. Jävlar vad flummigt mitt skriftliga blev.. Och svårt var det också. Får se fördelarna med det, jag fick sluta en timme tidigare och det är skönt att det är över! Ska snart ta något att äta och sedan bege mig mot min träning. Let's be brutal, let's kick some ass.

kornblå


Kavaj - H&M // Tisha - Unknown // Jeans - Vero Moda

no bad stuff


Sitter och småsneglar lite på min tyska just nu. Kan höra hur den ropar mitt namn. Och jag kan lova att den hör hur jag ropar "fuck off". Revbensspjäll står på menyn ikväll, åh vad det ska bli gott! Glömmer dock aldrig dom jag fick på Horisont. Dom tar alla priser, går inte att besrkiva med ord hur goda dom var. Och ännu senare ikväll drar jag och jobbar! #cash is king.

fint väder = ut och röra sig


Är hemkommen från min joggingtur nu. Sprang 3.7 kilometer.. I motvind. Det var inte att leka med kan jag säga er. Ska gå in i duschen nu och sen får jag se vad dagen har att erbjuda!

Ut å springa


Ph: en av mina lite charmigare bilder..

Jaaag är vaken! Ligger och degar i sängen och det har jag gjort sedan halv elva. Funderar på om jag ska stiga upp nu och ta en sprungtur i det fina vädret. Mmh, så blir det.

this is like


Idag har varit en bra dag. Har fått redovisat tre steg i svenskan. IM ON FIRE. Fy fasiken vad skönt. Har dessutom lämnat in min bilduppgift så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Efter skolan stack jag till min systers jobb och höll henne lite sällskap i cafeet. Fick i mig lite mat där. Och med lite mat menar jag: en räkmacka, blåbärspaj, en bulle, en liten fruktsallad och en pepsi. Får ångest bara jag tänker på det, hur fan lyckas jag få i mig så mycket mat?! Jag var inte ens hungrig.. Men det var så gott. Bestämmde mig för att vara lite hälsosam och gå hem från stan, tog runt 40-50 min och efter det stack jag ut och sprang i en trekvart. Så himla härligt väder, blir helt glad!

light dreams


Har helt tappat inspirationen till att sätta mig framför datan och skriva ett inlägg. Har varken något kul eller intressant att dela med mig av längre. Därav alla tråkiga inlägg. Dessutom går nästan all min fritid åt till att plugga. Though life? Hell yeah. Ska snart sätta mig och börja panikskriva på två bildanalyser som ska vara inne imorgon. Wish me good luck.