#571: Q/A

Comment: När du köper kläder, oftast tshirts och kepsar, köper du då från herr/killavdelningen?
 
Answer: Haha alltså... Nej.. Eller nu ska jag inte ljuga, det händer. Eller det mer än händer. Tishan från hollywood var från "herravdelningen" och de flesta kepsar är unisex, tror jag... Mina finaste ägodelar kommer faktiskt från herravdelningen.

 
Comment: Hej joanna, jag älskar din blogg! Jag har bara några frågor. Har du någon kille på g? Vilken linje ska du gå? Hur är du som person? Drömkille?
 
Answer: Tack så hemskt mycket! Nej, jag har ingen kille på g, längre. Jag ska (förhoppningsvis) gå samhälle, media på Sundsgymnasiet. Hur jag är som person? Hmm.. Svårt för mig att svara på, jag är en väldigt sarkastisk människa har jag fått höra i alla fall. Drömkille? Utseendemässigt eller hela köret? Han skulle haft en halvmörk hy, gröna ögon och ett brunt hår. Fina armar och rumpa, och en fin personlighet (självklart) och en amerikansk dialekt. Han ska vara rolig och förstå mig och bla bla bla, ja allt det dära. Självklart är det inga krav jag har på min kommande kille men man kan väl drömma :)) Jag dras till killar som är brunetter eller mörkhyade, thats one thing for sure!

#570: grillning på stranden

Bestämmde mig för att dra ner till stranden och grilla igår i alla fall. Mysigt. Börjde dock regna, åska och blixtra på kvällen, aint that fun. Ska käka om någon timme och sedan ska jag träffa Lina. Har förresten solat lite idag, första gången på sommarlovet.. Och det är juli månad om 7 timmar.. Låt det vara sol nu några dagar framöver :))  

#569: the hundreds and red wings

Fick min beställning från Hollywood.se igår, åh vad jag blev glad! Tänk vad lite kläder kan få en på bra humör.

#568: jack daniels no.7

Alltså... Detta vädret gör mig galen. Allvar, det är sommar och regnet vräker ner OCH åskar?! Jag hade tänkt spedera min fredagskväll nere på stranden vid en grill tillsammans med mina kära kompisar men jag känner mig inte jätte sugen på det just nu.. Har precis kommit hem från tandläkaren och på måndag är det dags igen. Hade tydligen en djup tand som behövdes fyllas igen MEN den var inte tillräckligt djup för att fyllas igen så dom ska först göra hålet lite djupare. God damn I hate my life :)) Är dock glad över att jag aldrig har haft hål i mina tänder.

#567: Q/A, mina hårfärger genom åren

Comment: Förlåt för att jag kommer fram så "direkt". Men kan du inte skriva vilka hårfärger du haft genom åren & vilka märken du använde på själva hårfärgen?, om du minns då haha. Skulle vara till mycket hjälp & så slipper folk fråga 24/7 haha (:
 
Answer: Haha frågan är vilka hårfärger har jag INTE haft. Har haft det mesta, med dom flesta frisyrerna. Börjar från sexan: i sexan var jag blond, ljus blond vilket även är min naturliga hårfärg, didn't see that one coming huh? Och det var i början av 2011 som jag bestämde mig för att färga det brunt. Färgen blev chokladbrun (H&Ms egna) och det hade jag väl i ca ett år? I nian vågade jag färga det rött, mörk rött/brunlila (bild), plommonröd hette färgen (så här ser den ut). Efter någon månad vågade jag färga det ÄNNU rödare. Rihanna rött, typ. Vet inte vad färgen hette eftersom jag bara gick in til friösren och sa "jag vil ha Rihannas hårfärg". Och såhär blev det (bild), jag ska inte ljuga, trots den extrema färgen så var det faktiskt den hårfärgen jag trivdes bäst med. Eftersom jag aldrig ska få vara glad så tvättades självklart hårfärgen ur efter fåtal tvättar, nej jag tonade det inte. Resultatet efter två veckors duschning blev detta (bild). Orangehårig. Fuck my life kände jag då. Gjorde ett andra försök med den extrema hårfärgen men det blev inte bättre. Fick färga tillbaka min chokladbruna hårfärg och någon månad efter det kände jag för att göra ombre. Det var pretty much min hårhistorik kortfattat. Blond, brunett, rödhårig, orangehårig och nu fifty fifty. Enjoy reading my bible.

#566: black n white nails

#565: those yellow eyes

"Är det strålade solsken och badväder kan Malmötrippen dra åt helvete :))" YEAH right. Tro man åker till Malmö ändå?? Kommer fan vara blekare än blekast när alla andra är går runt och är svarta som natten. Kan det inte snälla bli bad/solväder imorgon? Jo vad bra! Spenderade som sagt min dag inne i Malmö tillsammans med Johanna. Självklart skulle jag tvunget köpa ett linne så jag är fan pank nu :(( Ikväll ska jag träffa Lina och imorgon ska jag till tandläkaren. Usch och pi. I ain't looking forward to that.

#564: here comes the sun

Har fan inte gjort en enda vettig sak idag förutom att jobbat. Det är ju inte direkt något fint väder heller, solen tittar fram lite då och då men annars är det ju svinkallt! Tog årets första "dopp" i min egen pool idag (har lånat Linas innan....) eller dopp och dopp.. Badade bara underdelen hehe. Imorgon ska jag spedera min dag inne i Malmö, är det strålade solsken och badväder kan Malmötrippen dra åt helvete :))

#563: before she said hi

Har varit uppe sedan klockan sex imorse. Tog bussen fem i sju in till stan endast för att få en god frukost, vad gör man inte för lite god mat?? Var hemma igen runt halv nio-tiden och ni kan ju gissa vad jag gjorde då. Somnade om, i någon timme. Tog bussen ut till beddinge vid halv ett-tiden och där spenderade jag min eftermiddag. Var tillbaka i Trelleborg vid sex-tiden och en halvtimme efter det sket sig hela dagen men what ever :)):):) YOLO motherfuckers!!! Skoja.

#562: strawberries and the 50th law

Minns ni den boken jag skrev om för ett år sedan, The 50th Law? Haha blir ni förvånade om jag säger att jag fortfarande inte läst klart den?? Har läst typ 20 sidor och jag kommer inte ihåg något av den så det är väl lika bra att jag börjar om. Försöka i alla fall.. Ska änga lite tid åt den ikväll tror jag visst.

21 jump street

21 Jump Street. Fan ballaste och roligaste filmen jag sett på länge. Skrattar aldrig högt när jag ser filmer själv, speciellt inte när folk kan höra mig.... Men åt denna gjorde jag. Just play it and repeat it.

it's not that i need it, i want it

Tröja från modekungen, shorts från runwaydreams och skor från vans

four days

Torsdag: Spenderade kvällen med Hanna tillsammans med Lina. Drog hem till Lina vid halv tolv och badade i hennes pool och en halvtimme efter det drog jag och Hanna ner till stranden för att ta ett nattdopp.
 
Fredag: Midsommarafton. Vaknade av en stirrande blick. Det var Hanna som satt, åtta på morgonen, och stirrade ihjäl mig, istället för att väcka mig. Firade min midsommar hemma hos Emma tillsammans med masviss med andra människor. Hade med andra ord en asnajs midsommar.
 
Lördag: Vaknade upp mer sliten än någonsin hemma hos Emma. Träffade Lina på kvällen, hängde på Hemmakväll i någon halvtimme (svårt att välja filmer). Lina lämnade mig vid ett-tiden och jag var inte ett dugg trött. Två och en halv timme senare var jag fortfarande inte trött. Drog på mig mina löparskor och shorts och stack ut för en löparrunda. Halv fyra på morgonen. Typ get a life Joanna :))
 
Söndag: Idag ska jag till min mormor och fira henne eftersom hon fyllde år igår. God mat och trevligt sällskap. Efter det ska jag jobba.

playing with the sun

All taken by me. Elnas blogg hittar ni här.

scars on my back

Spenderade halva gårdagen med Elna, fick knäppt några bilder på henne som lär komma upp i bloggen inom snarast. Vaknade runt elva idag, stack till stan och träffade Hanna. Någon timme efter det drog vi ner till Dala (strand för er som inte bor här) tillsammans med Oliver. Det var inte jätte varmt i vattnet kan jag meddela er. Nu sitter jag här, ensam och övergiven och väntar på att Hanna ska komma tillbaka. Hehe. Adjö.

summertime

 
Loggar in på blogg.se och ba "DAFUQ?" Dom har ändrat på allt.. Måste nu mera rota runt för att hitta mina senaste kommenterade inlägg.. tror jag?! Haha och hur fan infogar man videoklipp?! Åh så förvirrad.. Verkar dessutom som att nästan alla mina kategorier har slutat fungera?? Tack Blogg.se :')) Anyway, har precis kommit hem från min 4,5 kilometers långa runda längs stranden. Jättte härligt väder att springa i! Ska slänga i mig något att äta nu och hoppas på att det blir sol.

Early morning

Löparskorna är på, håret är uppsatt och jag har musik i öronen. Någon ska bränna kalorier hehe. Ska ut och springa en snabbis och sedan jobba! Godmorgon förresten!

monday morning


Känns jätte konstigt att inte vara på skolan i vanlig tid och träffa sin klass. Och om två månader börjar jag på gymnasiet. Mitt liv kommer ju helt förändras. Det känns förresten inte som det är sommarlov, än, men den känslan kommer väl så småningom. Vid halv fem idag ska jag klippa mig, hos min kompis som går frisörlinje..  Får se hur det slutar.. Joking! Blir säkert jättebra!

T.I och trey



Pallar ej så snygga.

i turn my head to the west


Jävlar vad många bilder ni fått se dom senaste dagarna, enjoy typ! Fick reda på idag att jag ska jobba varje onsdag klockan halv åtta på morgonen. Vilket innebär att jag måste stiga upp typ... kvart i sju. OH LORD. Hur fan ska jag orka gå upp så tidigt?! Jobbar dock sju på kvällen om söndagarna så det jämnar väl ut sig där.. När jag jobbat klart idag ska jag träffa min älskade kompis Lina.

we like to keep it classy


Har glömt visa våra balla skoltröjor vi fick förra veckan. Stiliga va? Och så är där en kaffekopp på baksida där det står "los cojones" och alla våra namn.

viktor och joakims student

Blue dress


Vid fem-tiden ska jag lämna hemmet och bege mig mot Söderslättsskolan där alla studenter kommer befinna sig. Är aningens avundsjuk på alla som tar studeten, jag vill också ta den nu! Endast tre år kvar.. Efter det ska jag på studentfest och så ser min fredag ut! Ha det bra!

månagens spex

nio år i skolan


Titta vem som sitter vid datan? JAG. Jag lyckades fixa datan, who's da man? I AM. Haha nej skoja..... Igår slutade jag nian. Fy fan vad hemskt det kändes (yes, I said it), går fan inte att beskriva med ord hur mycket jag kommer sakna er. De flesta niorna samlades på dala efteråt och grillade och hade sig. Nu har jag sommarlov och det drog igång bra. Sommaren 2012, come at me bro.

Mobilblogg

Okej så min data har valt att inte sammarbeta med mig. Dör den, dör jag. Jag har alla mina bilder på den osv osv, snälla bli bra igen :(( Imorgon är min sista dag på kunskapsskolan och den spenderar jag inte ens på kunskap. Hela skolan ska till södan på kvällen och så ska vi ha vår årliga sommaravslutning. Får även mina betyg då...... Haha nä men lite pirrigt är de. Vet inte hur många gånger jag sagt/skrivit det men FY FAN vad jag kommer sakna min klass, lärare och människorna på kunskap. Kan inte lova att jag inte fäller en eller två tårar på scen.

48 jäkla bilder


Underbara människor, kommer sakna er <3<3

strawberries banana


Hade no time for the computer igår. Var på Köpingeskolan igår mellan 11 och 13.30, tittade på Öresundsturneringen och när Hanna spelade. Vid två-tiden drog jag till Lina som skulle sluta jobbet och så handlade vi med oss lite jordgubbar och choklad hem. Ni kan ju gissa vad vi gjorde? ;);) Stack till jobbet vid sju-tiden och sedan slöade jag. Idag var det spex för alla nior, och.. Hmm.. Jag har aldrig känt mig så dum när jag gått på stan. Kan lägga upp lite bilder senare :))

fridaynight


Pic: Haha ser ur som jag ska på bal :)))

Halloj! Kan börja med att säga att lärarmiddagen var så jäkla skoj, faktiskt. Och alla var så fina. Har några hundratals bilder som jag måste rensa bland och sedan skicka vidare till massa andra *pust*. Stack hem till Oliver tillsammans med Lina och några killkompisar. Vaknade upp hos Lina, åt frukost och bakade kladdkak och nu sitter jag här. Nyduschad och lat. Ikväll ska jag träffa Marko och imorgon ska jag antagligen titta på Hannas rugbymatch. Så nu vet ni. Ska så småningom lägga upp bilderna här från lärarmiddagen. Kram!

lärarmiddag


Kort skoldag idag, slutade redan halv tolv. Lovelyyy. Hade tänkt att jag snart skulle slänga mig i sängen och ta mig en liten powernap innan jag ger mig av till Lina. Ikväll är det nämligen lärarmiddag. Ska faktiskt bli kul men samtidigt lite sorligt. Hoppas på god mat hehe. Och här är bild på min klänning (bild ovan), jag vet att svart är tråkigt men hittade fan ingen annan klänning :((

old vs new


Se där ja, en ny design! Kände att det ännu en gång var dags att förnya sig. Kan hända att jag bytar ut bilderna i headern efter hand. Skaffade även mig en drop down meny som följer med när man scrollar ner. Ser designen konstig ut så klicka F5. Vad tycker ni?

sjukling


Hola chicas! Allt bra? Jag spenderar min sista torsdag på Kunskapsskolan hemma pga att jag inte mår bra. Har legat och degat i sängen och tittat på tv och nu ska jag snart ta något att äta. Känner mig lite rastlös men ska inte klaga nu när jag äntligen är fri från pluggandet! Krya på dig Joanna, awwww tack :')

desperate housewives


Bad mamma spela in det sista avsnittet av Desperate Housewives till mig i tisdags eftersom jag var i Danmark då. Såg precis avsnittet och maaan, har aldrig gråtit såhär mycket till en serie. Jätte sorligt att det aldrig någonsin kommer visas nya avsnitt. Vad ska jag nu göra på tisdagarna klockan nio!? Åh kära älskade och bästa serie, tack för du har existerat och gjort mina tisdagar till bättre dagar<3

danmark med goa klassen


Alla bilder är tagna med min iPhone därav den dåliga kvalitén. Haha alltså vilka huven man får med fisheye lins men what the heck. 9A♥

deeeenmark

Måndag: Skola som vanligt. Stack sedan in till Malmö med min syster och hängde där. Mitt tredje Malmöbesök på fyra dagar, va händer?? Igår: Danmark med min underbara klass!! Hade en underbar och jätte rolig dag på Tivolit i Danmark. Insåg då hur otroligt mycket jag kommer sakna människorna i min klass till och med min lärare. Kommer sakna våra högljudda samlingar, våra dryga skämt och att skratta tillsammans. Kommer sakna allt! Nu vill jag faktikst inte sluta nian. Vill inte skiljas från mina vänner, inte ens dom man bara pratar lite lätt med i skolan och sedan inget mer. Idag: Älskade lediga dag hur ska jag spendera dig på bästa möjliga sätt? Jo jag ska träffa Lina! Är medveten om att jag låter sarkastiskt men ikke. Hehe!

Q/A

Comment: Hej jag undrar om ditt hår blev jätte slitet av blekningen till ombre. Är jätte sugen på att fixa detsamma imorn nämligen och vet inte om det är värt det. Blir det svårt att styla det eftersom det är slitet isåfall? Tacksam för svar. :)

Answer: Halloj! Mitt hår är slitet men inte JÄTTE slitet. Det är skillnad från hår till hår hur mycket det sliter eftersom alla har olika hårtyper. Jag har alltid haft grova och tjocka hårstrå medan tex min syster har tunna och rätt "lena". Mitt hår är inte alls svårt att styla efter blekningen/färgningen. Dock använder jag ALLTID något form av värmeskydd innan jag fönar och plattar det! Lycka till!

Goldie


Har fått en liten crush på guldiga armband. Har alltid föredragit silver framför guld men inte nu mera. Eller jo, när det gäller halsband och ringar. Detta armband kommer från Bikbok!

Maraboukaka, fruktsallad och glass


Mhhh okej kände för att vara lite onyttig. Maraboukaka, fruktsallad och glass. MUMS. Och nu kommer ångesten över vad man stoppat i sig.

sunday morning


Spenderade halva gårdagen i Malmö (igen). Har äntligen hittat något att ha på mig på fredag och på skolavslutningen! Vilken lättnad. Idag ska jag träffa Lina, vi ska fixa och dona lite inför lärrarmiddagen och sedan ska jag jobba. Två veckor kvar sedan slutar jag på Kunskap. Kommer kännas.. Konstigt men så jävla skönt.

ny plånka


Looks huge.

kanye west


Det blev en heldag i Malmö med min fina Lina. Vände upp och ner på varenda butik i Malmö i hopp om att hitta något som jag kan ha på mig på skolavslutningen och lärarmiddagen. Hittade jag något? Nej, självklart inte. Hittade däremot en jädrans massa snygga shorts och t-shirtar bla den på Kanye West. Är dock lite osäker på om den verkligen är så snygg. Ikväll ska jag träffa Lina igen och vad vi hittar på med vet jag ej. Ha en bra fredag för det ska jag!

första juni


Första juni idag. Hade velat säga att det är sommar på riktigt nu men det känns inte så. Det är kallt och fult väder. Men idag är jag ledig!!! Ska dra in till Malmö med Lina och Hanna om någon timme. Går dock som en efterbliven elefant, jag har kind of fått den sjukaste träningsvärkens någonsin :') Men men, ska käka nu och sedan göra mig iordning! Kram!