#781: gott nytt år!!

Hej på er! Nu är det snabba ryck som gäller, ska snart halvspringa till bussen hehe. Nyår idag som ingen säkert har missat. Ska som sagt snart ta bussen till millan för att sedan ta bussen till Astrid där vi (några brudar) ska käka osv osv och sedan ska vi dra på partaj! Är ni snälla så slänger jag kanske in en liten årskrönika i veckan med massa bilder men tills dess så får ni ha en underbar nyår!!

#780: switch lanes

Har precis kommit in genom dörren, igen. Har varit och jobbat och innan dess har jag varit hos Millan. Som vanligt hade vi asskoj även då vi inte gjorde något speciellt. Om en liten stund ska jag ge mig av igen, till min syster, på middag. Känns så konstigt att innan har det varit VI som blivit bortbjudna till folk och nu helt plötsligt är middagen hos henne. Förstår ni vad jag menar? Ska klä på mig nu aight, hörs!

#779: myskatt

Har precis kommit ut från en lång och varm dusch och har nu slängt mig i sängen. Hade snart tänkt föna håret men har ingen ork till det. Har inte heller någon ork till att göra något att äta men jag känner hur magen ropar efter mat så jag får väl pallra mig upp ur sängen trots allt. Ikväll ska jag nog till Falsterbo och träffa Millan, long time no see eller hur är det?

#778: roses are red

Hittade denna lilla gobit inne på H&M plus ett armband inne på Gina så det fick följa med mig hem igår.

#777: Reload well

Goooood morgon sunshines! Har precis käkat frulle och är proppmätt nuuu! Hade snart tänkt göra något vettigt men vet icke vad hehe.. Ikväll ska jag gymma men innan dess ska jag till stan mit meiner schwester. Har ni förresten lagt märke till att jag nästan alltid skriver inlägg som är på två/tre rader? Haha åhh vad jag hoppar mellan ämnena. Säger hejdå nu!

#776: juldagen

Jaaahapp, då var julafton över. Alla dessa förberedelser man gör som tar flera dagar och så är det över på bara några timmar! Hade en jättebra julafton, den bästa på ett par år tillbaka faktiskt. Det var så kul att få fira jul med min pappas sida för en gångs skull. Fick jättebra julklappar, allting är dock inte med på bild men nästan. Och maten, oh god. Det var inte bara julskinka som stod på menyn utan även revben och buffalo wings, smarrigttttt! Hoppas ni också hade en bra julafton och att ni fick det ni önskat er. Nu återstår mellandagsrean, upp med armbågarna. Ha haaa. Laterrr!

#775: god jul

Julaftonsmorgon. En morgonjulklapp och lite tomtegröt till frukost, bra bra bra. Ska snart gå in i duschen och sedan vända upp och ner på garderoben. Ni får ha en bra julafton och god jul på er 

#774: lillejulafton

Holaaaa! Nu är det inte långt kvar till julafton, ahh är så taggad! Får träffa mina småkusiner som jag träffar en gång om året, om ens det.. och mina andra kusiner på pappas sida! Var hos min mormor och morfar i förmiddags och käkade lite julfrukost. Kom hem vid ett-tiden, packade in mina sista julklappar och sedan slängde jag mig i sängen! Snöstorm utomhus så jag kanske ska fortsätta se på mina julfilmer hehe. Hej så länge!

#773: ett päron till farsa

De senaste dagarna som jag har varit frånvarande från bloggen har varit bra bra bra! Har ju gått på jullov (ÄNTLIGEN) och så har jag umgåtts med sköna människorrr. Idag har jag bara chillat, har maximerat julkänslan med att titta på julfilmer hela dagen. Såå myyys!

#772: dress to impress

Klickade hem en klänning i torsdagskväll som jag hade tänk ha på mig på nyår. Fick hem den idag och är lite osäker på den.. Hmm får gå och tänka på det lite, inte så många dagar kvar till nyår ju!! Kanske slänge upp en bild på den senare så får ni hjälpa mig!

#771: snart så

Faaan vilken soft dag jag haft idag, bortsett från mitt matteprov. Slutade redan klockan tolv, behövde endast vara 30 minuter på religionslektionen och samhällslektionen behövde jag inte gå på! Börjar till och med tio i tio imorgon, hur najs är inte det?? Bakade knäck igår med mami, äntligen. Har tjatat om knäck i flera dagar nu, det är ju så jäkla gott! (receptet hittar ni HÄR) Och klätt granen har vi också gjort. Nu fattas bara lite julklappshandlande vilket jag tar tag med i veckan..

#770: tredje advent

Har spenderat min tredje advent framför datan med mitt jävla religionsarbete. Arg arg arg. Skolan förstör min julstämning totalt. Tycker jag har gjort mig förtjänt av en lussebulle och lite glögg nu hehe. Blir ingen skola för mig imorgon, tyvärr. Ska istället på begravning eftersom min farmor gick bort för någon vecka sedan. Känns som jag har en jobbig dag framför mig. 

#769: GUAP GUAP

 

#768: up up and away

Skulle klättra på sånhär klättervägg på idrotten idag. Var faktiskt kul men svårt. Och läskigt. Hhah klarade aldrig komma ända upp till toppen.. Slutade klockan tolv idag men valde att sitta kvar några i RC och plugga matte, drygt men braa. Har nämligen ett matteprov nästa vecka som jag är lite nojig över. Jullov om exakt en vecka, FINALLY. Fyfan vad jag ska softa då.

#767: damn cold night

Åhhh vad skönt att äntligen få slänga sig i sängen!! Har varit i full rulle hela dagen. Först skolan och sedan springa runt i iskalla Malmö för att hitta ett par vinterskor. Hatar att handla vinterskor, finns fan inget värre. Alla (nästan alla) är så fula, stora och klumpiga. Och man känner sig så jäkla osmidig i dem. Men att använda vans vid 13 minusgrade är ingen hitt. 

#766: winter white

Spenderade min lördagskväll i Höllviken igår, hos Jonatan. Drog sedan vidare till min syster i Trelleborg. Satt uppe till fyra och kollade på film, vilket resulterade i låååång sovmorgon och en slö och hängig Joanna idag. Kom hem vid halv två tiden idag och sedan dess har jag bara softat. Nu ska jag snart ha lite advetsmys med mami och papi hehe, vi hörs!

#765: this

Loggade på blogg.se idag och möttes av denna kommentaren: "Hej fantastiska du. Du är en jädrans underbar person, ville bara påpeka det & posta det till dig <3 Du sprider glädje genom att bara skriva ett litet hej och hejdå på bloggen, jag blir varm & det sprids glädje i hela min kropp. Jag avundas alltid över huur jädrans bra du skriver, okej visst du kanske inte bloggar jääättejätte ofta hela tiden men att bara se en bild & ett hej som sagt sprider glädje i hela kroppen. Visst har man en fritid också, right? Eller vad säger du.
 
Du är en stooooooooor förebild som jag diggar upp till 110 procent & ändå mer än så. Du har visat att man ska våga va sig själv, klä sig om man vill & så. Inte låtsas va nån annan för att få folk att gilla en. Och tack vare dig har jag blivit sån.
 
Jag har tagit små babysteps i början & det går frammåt, tack vare dig. Just dig. Jag vågar va mig själv mer & bryr mig inte om vad andra ska tycka och tänka om jag klipper mig kort, om jag köper en speciell tröja eller så.
 
Så ta åt dig av det rejält, du vet inte huur mycket du betyder för mig & din blogg är bara WOOOOOW"
 
 
Alltså, vad ska man säga? Blev så otroligt glad och rörd när jag läste detta. Verkligen. Att någon för det första tar sig tid till att skriva allt detta är underbart. Att jag kan ha sån påverkan på människor bara genom att skriva ett litet inlägg är så sjukt. Men gud så kul det är. Kan inte låta bli att få ett leende på läpparna när jag läser kommentaren om och om igen. Puss på dig!

#764: Miss america

  

#763: emporia

Sitter i köket och käkar frulle, ensam. Mys faktiskt. Älskar att vara ensam hemma, som ni kanske redan förstått heheIgår var jag på Emporia med Lina och Millan. Inte riktigt lika mycket folk nu som på invigningen kan jag ju säga.. Vilket var assssnajs! Köpte ett par Dr Denim jeans och en grön/blå (ser dock turkos ut på bilden) flanellskjorta, älskar skjortor, det bästa som finns!! Nä nu ska jag gå in i duschen, hörs!

#762: matkoma

Slutade en halvtimme tidigare idag, dvs halv tolv. Riktigt najs. Drog till gymmet och krigade där lite, kom hem, duschade och käkade jättegod pastasallad!! Perfekt efter ett pass på gymmet. Och nu sitter jag här, framför datan. Ni kanske undrar vad fan jag håller på med på min fritid eftersom jag aldrig bloggar?? Ha, jag har ingen fritid. Jag pluggar. Har jättemycket att göra innan jullovet så det ska bli så jäkla skönt med jullov!! Ahh can't wait.

#761: adventsmys

Har haft en så bra och mysig helg. I fredags hängde jag med Lina, Pernilla, Millan och Astrid. Vi hade det asball och trevligt. Lördagseftermiddagen/kvällen spenderade jag i Höllviken och sedan begav jag mig mot Falsterbo för att träffa Millan. Vaknade runt tio-tiden idag och fick den briljanta idéen att jag skulle pröva rida?? Käkade frulle och sedan gav vi oss av till stallet. Skojar inte när jag säger att jag var livrädd när jag satt uppe på hästen. För någon sekund såg jag mitt liv passera förbi. Men jag gjorde det!! Så nu har jag ridit for the first time! Nu ska jag snart dricka glögg, äta lussebullar och pepparkakor, ännu mer mys! Ha en bra kväll