#647: Q/A

Comment: Vart har du köpt dina ursnygga långa strumpor ? Din blogg är sjukt inspirerande, älskar den och du fotar helt sjukt bra. Kram :)
 
Answer: Åh tusen tack du, det värmer! Mina älskade strumporna kommer ifrån American Apparel!
 
Comment: Revyn är en höjdar tidning! Krya på dig, ska få Andreas som lärare efter att Katta slutat, hurdan är han? Kram.
 
Answer: Han är asbra, du kommer bli såå nöjd! Ska jag vara ärlig så kommer jag sakna honom lite när jag börjar på Sunds. Man kan liksom driva med honom, vara sarkastisk och han förstår det samtidigt som han kan vara väldigt allvarlig osv osv. Bästa läraren på Kunskap enligt mig. Kram! 
 
Comment: Jag undrar vart du redigerar dina bilder & gör collage osv, tack på förhand! :)
 
Answer: Jag redigerar mina bilder i PhotoScape (gratis program, sök på google för att ladda ner det) och mina collage gör jag på PicMonkey.com! 
 
Comment: Hur fick du datumet och tiden brevid din rubrik? skulle bli asglad ifall du svara, har letat överallt men har inte hittat någontint :( gör en design till en kompis och hon ville ha det så! :)
 
Answer: Kommer inte riktigt ihåg (kommer kanppt ihåg hur man bytar header numera) minns att det var bra invecklat! 
 
Comment: Hej skulle du kunna länka din spotify lista? Älskar nämligen din musik som du lägger upp! Funkar inte heller att trycka på kategorin music & stuff så jag frågar istället hehe
 
Answer: Vad kul att någon gör det..... *All eyes on Lina* Självklart kan jag göra det, HÄR har du den! Och det där med att det inte funkar att klicka på kategorierna, det ska jag fixa, så fort jag orkar. 
 
Comment: Hur fick du så många läsare på din blogg?
 
Answer: Många vet jag väl inte om det är, beror på vad man tycket är mycket. Men helt ärligt så vet jag inte riktigt, är inget fan av att länka den på Facebook så genom Facebook är det nog inte. Tror nog att instagram har hjälp mig lite och att jag har mycket bilder i bloggen eftersom det är det folk gillar.
 

Finns det någon foto app du använder/rekommenderar på AppStore? Både effekter/redigering och collage appar sökes. Have a great day finis!

fin blogg!
× NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR