#661: smile, it look good on you


08:45 till klockan tolv, lagom lång skoldag. Kom hem och gjorde pannkakor (med nutella på;))) tillsammans med min syster. Nu ska jag snart äta, igen. Hemmagjorda hamburgare står på menyn. Efter det ska jag ta tag i min engelskläxa som ska vara inne imorgon..   

#660: lana del rey


Föredrar när killar sjunger men denna kvinnan är så grym! Hon har en otrolig röst.

#659: mr. blue sky

Tänker inleda detta inlägg på samma sätt som förgående: HELVETE vad jag är trött. Känner mig så hängig och sliten numera. Och tanken på att vi går mot mörkare tider gör inte precis saken bättre. Har fått en massa småläxor de senaste dagarna. Har dock en läxa mindre nu, skulle läsa några sidor historieboken, inte jätte avancerat precis.

#658: speedin'

HELVETE vad jag är trött idag. Har känt mig off hela dagen. Sitter med ögonen wide open nu. Ska lägga mig tidigt idag hade jag tänkt, redan klockan tio. Kommer aldrig hända men man kan väl hoppas. Har haft min första spanska lektion någonsin idag, så hola allesammans! Ska ta tag i mitt liv nu och tvätta av mig sminket och ta något att äta. God natt på er i förtid.

#657: sunset

Har genomgått en av världens onödigaste dag idag. Ni anar inte. Har legat och kollat på Punk'd marathon hela dagen och när jag tröttnade på det såg jag några avsnitt av Ghost Whisperer (får ta vad tv:n har att erbjuda). Så tråkigt. Vet inte varför jag inte gjorde något roligare som tex träffa en polare?? Och nu då? Har precis kommit hem från en sväng med min käraste longboard. Longboard i en fin solnedgång, det är grejer det. Börjar halv tio imorgon, det är också grejer det.

#656: rise and shine sunshine!

God morgon! Har precis slängt i mig lite frukost och nu sitter jag här. Hade tänkt gå in i duschen och hoppas på att jag blir lite piggare. Känns som att jag inte har jobbat på evigheter nu när jag bara jobbar på söndagarna men ikväll är det dags.

#655: Highway man

Fy fasiken vad bra kväll jag hade igår! Blev nya planer för kvällen. Jag och Lina drog till Höllviken istället för att titta/lyssna på Albin. Vid halv tolv-tiden drog vi och ett gäng killar in till Malmö för att se Hoffmaestro. Är inget dirket fan av dom om jag ska vara ärlig, gjorde det mest FÖR ATT och för att träffa folk. Var hemma vid tre-tiden, tröttare än någonsin. Drog en sväng till sjukhuset idag och hälsade på min syster (nothing serious, hon jobbar där) Stannade där i någon timme och sedan drog jag hem. Ikväll ska jag förmodligen på kräftskiva. Ni får ha en bra kväll!

#654: mysfaktor

Dippa, grönsaker och Hunger Games, bra avslut på en bra torsdag. Filmen var bättre än vad jag trodde, den var faktiskt riktigt bra! Idag ska jag till Malmöfestivalen med båda Amanda och Lina. Strosa runt och titta på Albin Gromer ska vi göra.

#653: kicking it old skool

Kan ju konstatera att torsdagarna kommer bli mina favoritdagar framöver. Börjar kvart i nio och slutar fem över tolv. Hur skönt?? Superskönt. Fick dock slutat en halvtimme tidigare idag. Drog till gymmet efter skolan och när jag kom hem intog jag sängen. Slumrade till för någon timme och blir väckt av mamma med ett paket. Mina vans hade kommit, åh vilken lycka!! Körde på old skool (ja skool inte school) istället för authentic. Nu står en filmkväll med min käraste syster på schemat.

#652: blått är flott

Äntligen mitt.

#651: this

Detta innan träning, i hängmattan. Så bra.

#650: ball so hard

Så hur gick gymmandet igår Joanna? Ha ja alltså.. Kände mig aningens vilsen där, hade ingen aning om hur några maskiner fungerade men som tur var visade min syster hur dom fungerade. Kände mig dock jävligt obekväm och uttittad (kanske var lite VÄL färgglad också...) men det är väl bara nu i början. Hoppas jag.. Ska pröva på kangoojump och zumba senare idag! Ska bli skoj.

#649: new chapter

Såja, då var första dagen på gymnasiet avklarad. Har fått träffa min klass, fått mitt schema som förövrigt är jätte bra! Börjar halv tio på måndagar och det längsta vi går till är fem i halv fyra (vilket bara är två dagar i veckan) Så jag är nöjd. Tror nästan jag är mer nervös över morgondagen än vad jag var idag, imorgon är där 2.or och 3:or på skolan också. Hmm.. Ska ta bussen till träningen om någon timme, ska ge mig på gymmet (finally) Wish me good luck.

#648: small town girl

Åh vilken dag. Underbart väder därav ingen bloggning. Måste ta vara på det lilla vi får! Gick in till grannen och tog ett litet dopp (45 minuter någon sånt....) i deras underbara pool. Jag vill också ha en nedgrävd pool. Myste runt på Malmöfestivalen igår, åt nachtallrik och tittade i olika stånd. Så himla mysigt! Älskar marknader! Nu börjar det dra ihop sig till gymnasiet, måste hitta något att ha på mig men vet fan inte vad?? Need to look good u know, det krävs endast några få sekunder för någon att skapa sig ett första intyck om någon. Fjärilarna i magen kommer väl snart.

#647: Q/A

Comment: Vart har du köpt dina ursnygga långa strumpor ? Din blogg är sjukt inspirerande, älskar den och du fotar helt sjukt bra. Kram :)
 
Answer: Åh tusen tack du, det värmer! Mina älskade strumporna kommer ifrån American Apparel!
 
Comment: Revyn är en höjdar tidning! Krya på dig, ska få Andreas som lärare efter att Katta slutat, hurdan är han? Kram.
 
Answer: Han är asbra, du kommer bli såå nöjd! Ska jag vara ärlig så kommer jag sakna honom lite när jag börjar på Sunds. Man kan liksom driva med honom, vara sarkastisk och han förstår det samtidigt som han kan vara väldigt allvarlig osv osv. Bästa läraren på Kunskap enligt mig. Kram! 
 
Comment: Jag undrar vart du redigerar dina bilder & gör collage osv, tack på förhand! :)
 
Answer: Jag redigerar mina bilder i PhotoScape (gratis program, sök på google för att ladda ner det) och mina collage gör jag på PicMonkey.com! 
 
Comment: Hur fick du datumet och tiden brevid din rubrik? skulle bli asglad ifall du svara, har letat överallt men har inte hittat någontint :( gör en design till en kompis och hon ville ha det så! :)
 
Answer: Kommer inte riktigt ihåg (kommer kanppt ihåg hur man bytar header numera) minns att det var bra invecklat! 
 
Comment: Hej skulle du kunna länka din spotify lista? Älskar nämligen din musik som du lägger upp! Funkar inte heller att trycka på kategorin music & stuff så jag frågar istället hehe
 
Answer: Vad kul att någon gör det..... *All eyes on Lina* Självklart kan jag göra det, HÄR har du den! Och det där med att det inte funkar att klicka på kategorierna, det ska jag fixa, så fort jag orkar. 
 
Comment: Hur fick du så många läsare på din blogg?
 
Answer: Många vet jag väl inte om det är, beror på vad man tycket är mycket. Men helt ärligt så vet jag inte riktigt, är inget fan av att länka den på Facebook så genom Facebook är det nog inte. Tror nog att instagram har hjälp mig lite och att jag har mycket bilder i bloggen eftersom det är det folk gillar.
 

#646: carry on

Då var sommarlovet över, och det är nu det fina vädret kommer. Passande. Fick i alla fall en sista vecka med fint väder. Usch på måndag börjar skolan, måste sticka hemifrån extra tidigt bara för att jag ska pendla. Ska både bli kul att börja skolan och inte, blir liksom lite spännande att börja gymnasiet. U know what I mean. Hade tänkt dra in en sväng till Malmöfestivalen senare. Måste även raka mina ben, åh så ansträngande.

#645: cosy time

Bäddade ner mig i sängen tillsammans med VR's nummer med Angelica Blick. Im not feeling well today. Har fortfarande ont i nacken och jag har fått så otroligt ont i huvudet. Känner mig lite svimfärdig också om jag ska vara ärlig. Bara jag inte blir sjuk, inte första veckan på gymnasiet. Får krya på mig. Vilken fartfylld fredag jag får.

#644: nyfärgad

Har precis klämt ner en bulle med skinka, salad, gurka och tomat. Det satt fint såhär på eftermiddagen när man kommit hem från frisören. Färgade min utväxt plus lite till. Eftersom mitt hår har blivit så fruktansvärt solblekt sedan sist jag färgade det så behövdes mer än bara utväxten färgas. Hehe. Känner mig lite som J.Lo i någon fattig musikvideo på bilderna..

#643: sleep well

Tänkte att jag kunde slänga in ett litet snabbt inlägg innan jag stänger datan. Har precis sett klart en film, Tower Heist hette den. Var inte så jätte insatt i den så kan inte ge den några toasts men den dög! Imorgon är det sista sommarlovsdagen och den får jag inte ens sova ut. Ska jobba på morgonen. Framåt eftermiddagen ska jag till frissan, äntligen! Behöver göra något åt mitt hår. Nu ska jag borsta tänderna och sedan sova! Natti!

#642: klicka på bilderna

#641: a trip to denmark

Ursäkta alla dessa graffitibilder men färgglatt graffiti är något av det bästa som finns! Gårdagen spenderade jag i Danmark, på Bakken. Karusellerna var väl sådär roliga, tror det var mer till yngre barn. Men vi hade kul! Och det var mysigt! Åkte en jävel som gjorde att jag har så ont i nacken nu så jag håller på att avlida.

#640: off to denmark

Hålloj! Denna morgon försov jag mig inte som tur är! Ska nämligen till Danmark idag med Lina. Ska bli skoj! Tror kameran åker med. Kommer inte hem förens sent ikväll så mer uppdatering lär det inte bli. Ni får ha en bra dag!

#639: marabou/strössel-doppade marshmallows

#638: malmö stad

Försov mig imorse, med hela två timmar. Hade mycket att göra på morgonen men fick skippa det. Drog till Malmö vid halv ett-tiden tillsammans med Lina. Vände upp och ner på vartenda skobutik i mitt sökande efter ett par svarta Vans. Tror ni jag hittade några? NEJ. Alltså denna sorg, går ej att beskriva. Hittade ett par inne på Streetlab men självklart fanns det bara i storlek 38 och uppåt. Hmmm skickar mamma till Sneakersnstuff butiken i hopp om att hon hittar några. Kan vi alla hålla tummarna för mig? Tack på förhand.

#637: Tack tjejer för en underbar tjejmiddag

#636: this shit i fuckin' loveee

Hade en så jävla bra födelsedag igår! Har fått så fina saker av både familj, släkt och vänner. Fick kommentarer om att jag skulle visa vad jag fått men orkar inte fota det.. så jag drar det lite snabbt. Fick en longboard (som ni kanskela märke till i förra inlägget) ÅH ÄNTLIGEN!! Fick två par knästrumpor som jag velat ha jätte länge! Fick silkesdroppar, eyeliner, en skjorta, pengar, klocka and so on. Tack för alla fina presenter! Och tack till alla er som skrivit grattis till mig, både på bloggen, facebook, sms, instagram, kik och twitter. Blir såå glad!

#635: hit it in the morning

Go morron go morron. Steg upp redan halv sju idag. Käkade frulle och sedan drog jag ut och gled runt lite på min longboard för att sedan dra till jobbet. Somnade om när jag kom hem från jobbet. Hade tänkt träna idag och sedan träffa Lina. Men först: boka tid hos frisören.

#634: birthday girl

BIRTHDAY GIRL. Mitt stjärntecken är lejon, som på bilden. Ha get it? I'm hilarious. Grattis på födelsedagen till mig!

#633: girls night

Hola! Känner mig lite smått stressad idag. Har så mycket jag måste hinna göra idag och on top of that så är det fint väder, typ solväder, minns inte när vi senaste hade det?? Vid sju-tiden kommer några brudar hit, ska ha tjejmiddag. Så det ska bli skoj! Hade dock velat vara på Way Out West idag och se A$AP Rocky men man kan inte få allt man önskar sig här i livet! Och just det, filmen var bra! Gå och se Grannpatrullen if you like to laugh!

#632: jag idag

Baggy jeans, tack du underbara människa som uppfann dom. Synd bara att man får världens kortaste ben i dom.

#631: Bio i malmö


Denna ser jag ikväll, tillsammans med Jonas och Edvin. I'll let u know if it's good.

#630: Armcandy

Fick hem fyra (två av dom är dock till Isabel) jätte fina armband igår. Älskar dom!! Gjorda av en jätte duktig tjej som heter Mikaela Flygare. Hennes facebook sida hittar ni HÄR.

#629: jag igår

#628: into the streets we're coming down

Alltså för engångsskull har jag bilder att ladda upp på bloggen men just IDAG kan man inte göra det?? Därav ett bildlöst inlägg. Gårkvällen blev.. inte riktigt som planerat. Vi stannade inte hos Oliver så himlans länge. Drog ner på stan och köpte dricka och sedan drog vi hem till Ola. Mötte mami på Övre tjugo i tio idag, hämtade ut busskort till mig och sedan gick vi och handlade bullar. Funderar på att ta mig en powernap innan jag ska dra in till Malmö. Hmm ja så blir det.

#627: start my day up on the roof, there's nothing like this type of view

Fick äntligen sovit ut inatt! Har sovit så dåligt på senaste. Vaknade dock redan klockan nio idag, låg och drog mig i sängen tills halv tio då jag steg upp och gjorde frukost. Gick in i duschen för en stund sedan och nu sitter jag här med blött hår. Ska träffa Lina i stan om några timmar. Sedan beger vi oss hem till henne för att sedan dra hem till Oliver. Imorgon ska jag på bio, ska se Grannpatrullen (!!!!) den verkar ju vara sååå rolig! Hoppas den är det också, har höga förväntningar..

#626: new day

Uppdaterade bloggens utisda lite igår, what ya think? Vet inte riktigt om jag tycker om det. Trotsade blosten imorse och cyklade för att handla bullar till mig och mamma. Påminn mig om varför jag bor vid havet en så här blåsig dag?? Vid halv ett-tiden tar jag bussen in till stan för att träffa en kompis. Ska nu äta frukost för andra gången idag, hörs!

#625: amerikanska bananpannkakor

Slängde ihop lite bananpannkakor imorse tillsammans med mamma. Ville så gärna smaka det, har hört att det ska vara jätte gott! Och guess what? Det var det. Eller det smakade inte så himla mycket banan faktiskt, får ta i lite mer banan nästa gång.
 
Recept:
5 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 tsk salt
2 ägg
5 dl mjölk
4 msk smör
1 banan (ta 1,5 banan för mer smak)
 
Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser. Smält smöret och blanda det med ägg och mjölk, häll sedan ner blandningen i de torra ingredienserna. Rör till en jämn smet utan klumpar. Mosa ca 3/4 av bananen och blanda ut i smeten. Hacka restenrande del av bananen och blanda ner i smeten. Grädda pannkakerna tills de fått fin färg!
 

#624: beat

Så var det måndag igen. Märks att sommaren börjar gå mot sitt slut när min pappa börjar jobba. Två veckor kvar av ledighet tror jag visst? Denna veckan fyller jag dock år *BIG SMILE*, ska inte bli sån som upplyser er varje dag om att man snart fyller år... Har spenderat drygt hela dagen i Malmö tillsammans Emmy! Kom hem till världens godaste maträtt, that's the way I want it. Hehe. Nu har Lina äntligen kommit hem från Cypern! Har känts tomt utan dig.

#623: super rich kids

Kom precis in genom dörren! Har varit i smyge mellan nio och halv fyra. Har stått på loppis hehe. Sålde mina gamla fula kläder som jag inte längre ville ha. Oanvända som använda, folk köpte det, dom köpte i massor. Så nu är jag lite rikare! Ska tyvärr (orkar verkligen inte) snart jobba. Men men, I need my cash :)) Ska sedan ha en liten film/mys-kväll med min syster.

#622: home alone

Har precis släng i mig lite kvällsmat! Mamma slängde ihop min älskade pastasallad innan de gav sig av. Har huset för mig själv ikväll. Eller typ, får snart besök av Ola. Vad vi hittar på med vet jag inte än. Ska upp omänskligt tidigt imorgon, ska vara i smyge redan klocka nio.. Gäsp. Ni får ha en bra lördagskväll! Eller det är väl lördag..??

#621: sweet love

Dagen belv inte alls som jag planerat. Skulle egentligen träffat Emmy idag men pga en dåligt mående Joanna så blev det inte så. Men nu mår jag bättre! Om någon timme ska jag förhoppningsvis träffa Isabel. Nu: hjälpa mamma med maten. Kram på er!

#620: perfekt frukost

Nog en av de godaste pastasalladerna jag ätit under mitt liv. Och för inte tala om brödet, sååå gott! Perfekt frukost! Direktimporterat från Lisas Skafferi i Ystad.

#619: hundred

Nu har käraste Isabel precis lämnat mig. Så nu är jag ensam hemma. Den känslan alltså, känner mig hel igen. Hade fan glömt bort hur det kändes. Musik på högsta volym samtidigt som man gör absolut ingenting. Ahh livet på en pinne. Hehe. Hade tänkt hälsa på min älskade farmor lite senare som just nu ligger på sjukhus.

#618: channel orange

Channel Orange. Ett underbart bra album med Frank Ocean. Favoriterna är nog "Super Rich Kids", "Pink Matter" och "Pyramids". Lyssna lyssna lyssna.

#617: välkommen augusti

Halloj! Kan börja med att berätta för dig Wilma att jag jobbar nere i Gislövs hamn på ett klubbhus! Roligare än så är det tyvärr inte! Första augusti idag, kan inte fatta att det redan är augusti. Vart tar tiden vägen?! Endast elva dagar kvar, sedan är jag 16 år! Har spenderat min dag tillsammans med Kita och tänker spendera min kväll tillsammans med Isabel. Bra dag. Håller på att förlora inspiration till att skriva inlägg, som ni kanske har märkt. Help me guys.

#616: work k k

God morgon! Onsdag morgon = jobbdags. Ska först slänga i mig lite frukost eftersom jag håller på att avlida av hunger (dramatisk). Hörs senare!