another round


Har varit uppe med tuppen idag! Vaknade halv nio hos Lina. Låg och drog mig i sängen medan hon panik sminkade sig och plattade håret. Åt frukost och sedan drog jag hem. Dammade av vår träningscykel som står utomhus och tar massa onödig plats. Cyklade i 30 minutaaas och sedan vart det marsch in i duschen. Bra start på dagen!

sweet love


Städade i flera timmar igår så nu är det supa dupa cleant på mitt rum! Fick en jätte mysig och trevlig kväll med Isabel igår! Och idag ska jag träffa Linaaa! (Lägg märke till alla mina utropstecken) Men innan dess ska jag jobba och antagligen plugga lite. That's ma day!

rise and shine


Gick på långhelg igår! Skööönt. Ska strax gå in i duschen och sedan städa rummet. Ser lite ut som ett bombnedslag :)) Idag kommer Isabel hit... Tyvärr. Joking! Nä men jag har inget mer att dela med mig av. Ha en bra lördag!

allmänna designtips

Comment: Hej, jag har en blogg som är dötråkig. Allting blir fel och vill inte som jag vill. Men du har gjort det flera gånger, så jag frågar tre frågor, om du svarar blir jag så glad att jag äter upp en kaktus. Typ, du kanske förstår
1. Hur gör du "subscriba min blogg hääär" det är hääret jag inte förstår hur du kan skriva in en länk och sedan fixa att det står häär..

2. Hur lägger man ut en video till youtube att man bara behöver trycka på en film( att det ser ut som man är på youtube) i bloggen utan att gå till youtube, typ som KONY 2012 elr american reunion

3. Den sista. Hur fotar man skärmen på datorn? Kraaaaaaaaaamar - julie

Answer: Okiii, ska förklara så bra jag kan!

Fråga ett:

Börja med att skriv en text och markera det du vill ska bli en länk. Klicka sedan på "kedjan" som är brevid HTML knappen.

Då kommer det komma upp en ruta som ser ut såhär (bild ovan). Där det står "länkens URL" klistrar du in adressen och sedan väljer du om du vill att sidan ska öppnas i ett nytt fönster eller ej.


Fråga två:

Börja med att leta upp ett videoklipp på youtube. Klicka på "dela" och sedan "bläddra in". När du gjort det kommer det komma en kod som du sedan ska kopiera. Men innan dess skriver du in hur bred du vill ha videon i "anpassad" fliken. Kopiera sedan koden.

Klicka på HTML knappen och klista in koden. Klicka på uppdatera och tadaaa, filmen finns i ett inlägg!

Fråga tre:
För att print screena, "fota skärmen" klickar du på Ctrl och Print Scr på tangentbordet. Sedan klistar du in det i tex Paint. Ska du print screena på en Macbook är det annorlunda, då vet jag inte riktigt hur man gör!

döm inte låten efter omslaget


1. Frank Ocean - Swim Good   2. The Cataracs Feat. Waka Flocka Flame & Kaskade - All You  3. Kanye West Feat. DJ Khaled - Way Too Cold   4. Kanye West Feat. Big Sean, Pusha T & 2 Chainz 

Subscriba min spotifylista häääär!

690 minuters sömn


Vet ni hur många timmar jag har sovit i natt? (Nä, självklart vet ni inte det..) Elva och en halv timme! Var dock fortfarande trött när jag steg upp.. Somnade sju på dagen och vaknade halv sju på morgonen. Åh vilken ångest jag fick när jag vaknade och insåg hur många timmar jag slösat bort genom att sova, men skönt var det! Har förresten fått en vagel i ögat. Och det gör ont as fuuuck. Mitt underöga är jätte svullet, tjusigt!

color skulls


Fick hem två dösnygga armband från JFR idag! Kommer användas flitigt i sommar. Klicker er in på länken och beställ något, supa dupa snygga smycken till jättebra priser!

swim good


!¤?0+935, fan vad jag är på dåligt humör just nu. Har stått ute i ca 4 timmar idag, när det öste ner. Vårt OS fortsatte idag och som jag skrev innan spelade jag fotboll. Hmm.. Hur gick det då? Bra, förutom att halva vårt lag bara stod och filososferade på planen och totallt sket i bollen. Och vädret gjorde inte precis allting bättre. Vi lyckas alltid få ösregn när vi ska vara utomhus hela dagen.

baguette a la joanna


Vår skola drog igång en OS-vecka igår. Hela skolan är indelade i olika länder (jag är USA hehe) och sedan ska vi göra massa olika grenar. Ja ni hajar. Och imorgon ska jag spela fotboll. Alltså... Jag kan väl inte spela fotboll?! La in min vetorätt men icke. Blev ändå tvingad till att spela fotboll eftersom vårt lag/land är så oengagerat. Fem minuter på planen och kommer jag vara död :)) så wish me good luck. Men som man brukar säga "med allt ont kommer något gott", jag får en timmes sovmorgon!

tips: Hälsosamma Snacks


Mandel: rik på Vitamin E, en vitamin som är särskilt bra för huden och venerna. Det är även möjligt att det finns ett samband mellan att äta mandlar och mindre risk för cancer, vilket ger oss fler anledningar att mumsa!

Valnötter: är proteinrika och innehåller en mängd olika vitaminer och mineraler som håller kroppen stark.

Hasselnötter: innehåller vitaminer, mineraler och stora mängder proteiner och omättad fett som är bra för kroppen.

Torkade frukter är också ett gott och hälsosamt snacks! Så, smaklig måltid nu!

yellow shoes


Mina första låga skor på år och dagar. Pga mina färgglada och mönstrade strumpor har jag alltid behövt använda höga skor men dessa skrek mitt namn :):) Får helt enkelt införskaffa några vita och svarta strumpor.

OBS OSB :):) Glömde skriva att min röda backpack kommer från Spartoo.se!

Delar med mig av lite glädje

Möttes av ett fint meddelande när jag loggade in på kik (det är en app för er som inte vet) i eftermiddags. "Tja, hemskt random detta, och jag har redan skrivit det på din blogg, men blev överlycklig när jag såg att du följer mig på insta, typ hedrad. Haha :) din blogg är super och du galet snygg! Ha en bra dag :)" typ åhhh vad glad jag blev!! Tack!!

följ mig på instagram: joannaahansson

white WESC Banjo


Fick mina underbara WESC Banjo hörlurar i fredags! Kärlek! Nu ska man bara våga använda dom in public också..

så jävla fula


Home sweet home! Anlände till hemmet för ca en timme sedan. Igår träffade jag Kim, gick på bio och hade det svinball! Filmen var jääääkligt bra och rolig.. Och utflippad. Men verkligen en film värd att se! Spenderade natten hos Kim och vaknade runt halv nio-tiden.. Oh god. Har inte fått sova ut på hela helgen. Någon ska lägga sig tidigt i kväll.... 

Q/A

Comment: Var har du köpt din väska & dina jeans ? dödligt snygga
Answer: Jeansen har jag fått av min syster för några år sedan så dom finns inte kvar att köpa! Men dom är ifrån Gina Tricot.


Comment: kan du göra nån mer bloggdesign ? :)
Answer: Ja självklart! När jag har tid. Just nu har jag väldigt mycket med skolan.  


Comment: du måste bara berätta var du köpt shortsen!!!! :DD så himla snygga och det är du med ;)) ha en bra dag :)
Answer: Haha åh tack! Shortsen är ifrån Gina. Kram!


Comment: tummen upp för outfiten! vad har du för kamera? :)
Answer: Tack! Nikon D3100 :)

Malmö

Sitter på bussen på väg till Malmö nu. Ska hoppa av om några busshållplatser där Kim möter mig. Sen rör vi oss ner mot stan för att så småning om gå på bio! Project X - Hemmafesten ska vi se. JAaa glädje! Den verkar vara så jävla bra!

helg helg helg!


Kommer spendera min fredag inne i stan med en kompis. Och imorgon ska jag på konfirmation. Lämnar huset runt halv elva-tiden (!!!), that's pretty early. Vilket innebär att jag måste stiga upp typ.. nio! Hur fan ska jag orkar ta mig upp ur sängen nio på morgonen en lördag?! Oh sweet jesus..

miss blue


Körde på en blå klädesel idag. Om jag inte minns helt fel är jeansen från Gina.

jackie


Även då jag låg hemma hela dagen igår och degade kände jag inte för att blogga. Stannade hemma från skolan pga att jag inte mådde speceillt bra. Men idag vart jag där. Och nu har jag gjort alla delar i engelska np förutom det skriftliga. Ska bli så jädrans skönt när alla nationella är över. Annars då? Just nu väntar på att mamma och pappa ska komma hem, ska försöka övertala pappa till att rota fram vår träningscykel.. får se hur det går!

talk that talk


Ph: bjuder på en halvskum bild från den tid när jag var rödhårig.. Vill ha tillbaka den hårfärgen.

Har varit en seg dag idag. Har varit jätte trött vilket märktes då jag somnade efter fem minuter när jag kommit hem från skolan. Vaknade lagom till middagen och nu ska jag snart gå in i duschen. Och sedan sova lite till.. Har inget intressant att dela med mig av just nu. Ciao.

summer feeling


Ingen nyhet att jag vill ha sommar, och såhär vill jag gå klädd. Super snygg jacka från Urbanoutfitters som jag varit nära på att beställa många gånger. Slita jeansshorts från Runwaydreamz och ett vitt linne. Enkelt och fint.

tron cat


Del A är nu avklarad i matte np. Var jävligt nervös när jag gick in i klassrummet men när man kom igång släppte det. Det gick väl.. Sådär. Blev stressad och glömmde det mesta. Har desstom fått reda på mitt preliminära gymnasieval idag (!!!). Och guess what? I came in! På mitt förstahandval och allt! Är dock lite osäker på om Sundsgymnasiet verkligen är det rätta valet.. Får väl klura på det i några dagar framöver.

new in: from gina tricot


Har införskaffat mig ett neongult linne och ett par svarta jeansshorts som jag hade tänkt experimentera med lite  när jag får tid.

inspoo


 Bilder från Reasons To Be Fit Tumblr.

I'ma rip this shit till my bone collapse


Dagens träning var pretty much som i torsdags (jogging och massa magövningar). Sprang åtta kilometer denna gången, var sex av dom spranag jag UTAN att stanna en enda gång! Och så gjorde jag massa olika benövningar. Har redan börjat få träningsvärk, vill inte ens tänka på hur det kommer vara imorgon. Oh god.

mys på terrassen


Slängde ihop en smarrig kycklingsallad när jag kommit hem från stan. Isbergssallad, kyckling, minitomater, gurka, lite fetaost och några marinerade vitlöksklyftor. En bit chiabröd och ett stort glas vatten. Fy fasiken vad gott! Tog med mig det ut och satte mig på terrassen. Bortsett från att pappa drog igång gräsklipparen så var allting underbart!

morning


Drog igång min morgon med att åka till stan med min mamma. Köpte en konfirmationspresent eftersom vi ska på konfirmation nästa lördag. Och jag.. Jag köpte ett linne och ett par shorts. Pengarna bara flyger iväg, tur jag snart får min lön! Gick hem från stan medan min mamma hälsade på min syster på jobbet. Tog mig en timme att gå fyra kilometer, haha.. Fast 15 av dom minuterna stannade jag för att prata med William så 45 minutas tog det. Hade tänkt att jag skulle ut och springa och sedan träna magen och benen lite. Det är ju så fint väder! 

fredagen den trettonde frukost


Dubbelmacka med kalkon, sallad, tomat och gurka. Add some melonas, vindruvor och ett glas vatten till det. Nom nom.

colorful shoes


Slängde av mig skorna så fort jag kom innanför dörren. Har världens jätte skoskav, smärtsamt som fasiken är det. Spenderade mina timmar efter skolan med Lina, i stan. Och det är även så jag kommer spendera mina kommande timmar. Väntar just nu på att mina föräldrar ska komma hem så dom kan ge mig lite mat. Är nämligen VÄLDIGT hungrig at the moment. 

which one?!?!


Tre supa dupa snygga WESC hörlurar från Beach and Motion. Och jag ska ha ett par av dom. Men vilka?! Hjälp, snälla!!

dagens träning:


Tog mig en 60 minuters lång joggingrunda innan idag. Plus några minuter magövningar som bestod av (kan bara namnen på engelska): 50 Basic Crunch, 100 Right och Left Oblique Crunch, 50 Bicycle Crunch, 50 Reverse Crunch, 50 Long Arm Crunch, 50 Crossover Crunch, 50 Half Curl, 50 Vertical Leg Crunch och sist men inte minst en minut planka. Allt detta gjordes utomhus, under solen, med musik. Hur härligt är inte det?! Sen stretchade jag några minuter i trädgården. Jag kommer sova gott i natt!

1040043


Fredga imorgon! HELL YEAH. Har gått tre dagar i skolan och jag är redan skoltrött. Fast denna veckan har gått snabbt, tack vare att vi var lediga på måndagen. Den kommande måndagen kommer bli ett rent helvete, ska ha nationella i matte då. Muntligt dessutom. Åh herregud vad jag inte längtar! Hmmm happy thoughts, happy thoughts.

time is money

remember that weekend everybody cared?


Har äntligen fått mitt KONY 2012 armband hemskickat. Beställt från kony2012.com. Är medveten om att det ryktas om både det ena och det andra men fuck it, jag stöttar de. Armbandet sitter numera fastklistrat på min högra arm.

play that song while i'm running


Ni hade rätt, American Reunion var bra! Och jag för första gången i mitt liv såg jag en hel American Pie film. Jag på gång! Är den något att rekomendera? Fuck yeah. Jag tyckte den var helkul, skrattade x antal gånger! Och nu till något helt annat.. Efter en veckas ledighet så var man tillbaka i skolan. Drog igång med engelska nationella men det var bara det muntliga så det var inte hela världen. Och nu ska jag snart träna. Efter tre veckors uppehåll (pga förkyllning osv osv) så äntligen!

American Reunion

Jag har, inom loppet av sju dagar, gått på tre bios. Eller snart tre, ska gå på den tredje ikväll. Märks det att jag nästan aldrig går på bio?! Denna gången ska jag se American Reunion, kanske någon av er som redan sett den? Har aldrig lyckats se en hel American Pie film så detta blir första gången, hoppas jag. Men innan dess ska jag försöka plugga lite..

Q/A

Comment: bantar du ? jag undrar asså varför du har slutat med onyttigheter om det är för att du vill må bättre eller skippa några kilon? :) jag vill också det i alla fall så denh är bloggen verkar vara superbra att läsa nu hehe! är du nöjd med din kropp?

Answer: Nej, jag bantar icke! Skippar (försöker) onyttigheterna för att jag vill bli hälsosammare, få en kropp jag trivs med och för att se hur mycket jag kan stå ut med. Thats why! :)

running by the ocean


40 minuter jogging i mina nya löparskor och jag är helt förälskad! Skönaste skorna någonsin. Kommer bosätta mig i dom.

it's he's birthday


Hallå! 8:onde april idag, wich means min pappas födelsedag! Grattis papi! Förengångsskull behövde jag inte stiga upp omänskligt tidigt för att sjunga för honom. Vilket glädjer mig. Ikväll bjuds det på grillat och marängsviss till efterrätt. Ska bli supa dupa gott! Hade även tänkt försöka mig på att sticka ut och springa.. Sist jag sprang blev min förkylning bara värre.

Q/A

Comment: skulle man kunna använda de rörliga bilderna i devote eller på facebook?:)
BITCH ANSWER ME typ hahaha ;-)

Answer: Aaayyee, varför inte pröva det istället för att fråga mig? Haha GOTCHA! Nä men jag tror inte det men det är ju värt ett försök! :)

glad påsk


Låg upp till fyra i natt endast för att se klart Titanic. Ensam dessutom. Lina somnade redan efter en timme. I don't blame her for that. Kom hem vid tolv-tiden och spenderade mina fem kommande timmar framför tv:n på min systers rum. Såg ytterligare två filmer, "Friends With Benefits" och "Transformers 3". Sjukt bra filmer båda två. Älskar Transformers filmerna så himlans mycket! Börjar undra hur många filmer jag egentligen sett under lovet.. Tappade räkningen efter den 10:onde. Glad påsk förresten!

Obs obs obs, medan min syster fick gott hemmakvällsgodis i sitt påskägg fick jag vindruvor och annan frukt. Kör hårt på mina mål..

waking up, surrounded by pillows


Herregud, lovet bara swichar förbi! Redan fredag, som tur är är vi lediga på måndag också! Ikväll ska jag till Lina. Tänker även sova där, vare sig hon vill eller ej.. Hehe. Nä men jo. Du har inget val. Ska gå in i duschen nu och sedan gör mig iordning lite smått. Ha en bra fredag homies!

färgglada träningsshorts


Dösnygga träningsshorts från H&M för endast 99 kronor.

A Very Harold & Kumar Christmas

Ge mig en minut för att samla mig sedan filmen igårkväll.. *En minu senare* Såg alltså "A Very Harold & Kumar Christmas". Fan inget som stod rätt i den filmen men jäklar vad rolig den var!

no life

Tänker avsluta min dag med att se massa filmer. Verkligen massa filmer. Hur många tror ni jag orkar se? 3, 4?Eftersom jag inte alls mår bra får jag spendera min dag på bästa tänkbara möjliga sätt. Har dessutom sån sjuk värk i min nacke så jag knappt kan röra den. Känner hur min undergång börjar närma sig..

lasse åberg påskägg


Fick ett fint Lasse Åberg häromdagen, fullproppat med massa fina chokladägg. Ska dock inte äta dom. Dom ska slängas eller skänkas till någon av mina familjemedlemar. Hmm.. No candy for me.

hur man får rörliga bilder


1. Börja med att ladda ner PhotoScape. Ett gratis redigeringsprogram, kommer dock inte ihåg var jag laddade ner det ifrån men det är bara att googla.

2. Klicka på fliken "AniGif"

3. Välj de bilder du vill ha med i bildspelet genom att dra dom från vänsterspalten.

4. Hur länge bilderna ska visas väljer du på "ändra tid"-knappen samt vilken övergångseffekt bilderna ska ha väljer du på "byt effekt"-knappen. Rätt logiskt.

5. Klicka på spara och spara! Simple as that!

Om man vill att någon speciell bild ska visas tex extra länge än andra bilder i bildspelet, högerklickar man på playknappen under den bilden och väljer det. Supa dupa enkelt! Hoppas ni hajar. Det är hur jag gör mna bilder, vill man inte ladda ner Photoscape till datan kan man alltid googla typ "Hur gör man Anigif" eller liknande! 

Såhär blir de:


UPDATE: På picasion.com kan man göra ett eget bildspel om man inte vill ladda ner photoscape

malmö, entré


Bion igår var såhär ---------------------------------------------------> bra! Fick en ännu större crush på Tom Hardy efter den filmen. Det går inte att förklara med ord hur snygga han är. Och gullig. Tom, ser du detta, ring mig. Lina spendade natten hos mig och vi somnade runt... Hm.. halv fyra/fyra. Steg upp någon timme senare, rättare sagt, JAG steg upp någon timme senare. Lina låg kvar och sov. Ytterligare några timmar senare, runt halv sex-tiden skulle jag träna. Men ännu en gång har min förkylning stoppat mig. Och nu mår jag oehört dåligt. Har precis tryckt i mig två Alvedoner, och när jag äter Alvedon, då vet man att det är illa. Skulle inte bli förvånad om jag blir sjuk igen, dom tre senaste påskloven har jag fått hög feber så varför skulle detta vara ett undantag?

this means war

Nu ska snart jag och min förkyldning röra oss mot Malmö. Ska se bio idag igen, fint ska de va! Denna gången ska jag se "This Means War" med Lina, William och Gustav. Får hoppas den är bra, men alltså, kan den vara dålig när Tom Hardy är med?!? Svar: NEJ. Kommer dregla mig igenom filmen. Idag igen..

softar rejält i biosalongen


Filmen igår var så jäkla bra, hade kunnat se den om och om igen! 90 minuter med Dwayne Johnson, I aint complaining!! Som jag skrev i förra inägget skulle jag till frisören och nu är jag hemma! Klippte bort allt det slitna, dvs går runt med page nu. Almost. Tog även av mina fransar och HAHAAHA oh my god. Kill me. Så två månader framöver får ni nöja er med bilder på mina vänner, utan mig. Hejdå.  

God morgon

God morgon alla morgonpigga människor! Ligger nyvaken i sängen och ska snart stiga upp. Ska slänga i mig lite frukost och om drygt en timme ska jag dra mig mot stan. Jag ska nämligen klippa mig. Uuuh kanske klipper av allt? Eller? Nä. Aldrig.. Hörs senare! Latero!

in my adidas hoodie


Som ni kanske såg var jag uppe tidigt idag. Blev väckt av att mamma sa att det snöade. I was like "Oh hell no, I don't believe you", tittar ut och bryter ihop. Oh my fucking god, det snöade. VARFÖR GUD, VARFÖR?!? Som plåster på såren bjöd min syster mig på en Subway macka. YUMMI. Ikväll bjuds det på bio inne i Malmö. Journey 2: the mysterious island ska vi se, och det är 3D. YEEES :')

new in: trash shorts

utmaning 1

Tänkte börja redan idag med att utmana er. Till alla som äger en stegräknare eller liknande: ta på dig den varje gång du är ute och springer/powerwalkar och i slutet av april månad räknar du ihop hur många kilometer/mil du gått! Va inte lat nu, ge mig lite konkurrens!

yellow nike


Kan inte bestämma mig för om dom är snygga eller ej men dessa fick jag med mig hem i lördags! 900 kronor @Stadium. Bekväma as fuck.

aprils utmaning..


.. Börjar nu! För de 30 kommande dagarna gäller detta:

• Träna minst 3 gånger i veckan! Träningen kan vara allt från 90 minuter boxning till 40 minuters powerwalk
• Stretcha minst 6 minuter efter varje träning
• Bara godis på helgdagar
• Endast 2 kakor/glass/annat onödigt skit i veckan (this one will be hard..)
• 5 glas vatten om dagen
• Ta cyklen istället för bussen vid fint väder

look good, feel good

Vet ni vad? Jag har tänkt på en sak. Jag ska ändra lite på mitt koncept här i bloggen. Vill få mindre av idag-har-jag-inläggen och få mer av tränings och inspirationsinläggen. Jag har bestämt mig för att bli en mer hälsosam människa. Jag vill ha en kropp som jag är nöjd med, jag vill kunna göra fler än 20 armhävningar, jag vill kunna ligga planka i mer än en minut, jag vill kunna springa långa lååånga streckor utan att stanna. Jag vill bli fit for fight. 

Därför kommer jag, varje månad, sätta upp mål som är anpassade efter mig själv. Tycker ni målen verkar bra är det bara att haka på eller sätta upp egna mål! Jag kommer även skriva massa träningstips samt visa egna övningar man kan göra i hemmet cuz the gym aint my thing. Allt detta kommer att finnas under kategorin träning, mat & recept.

Några kommer säkert tycka detta är heltöntigt men det är något jag vill göra. Och hur det går får vi se. Och guys, ni kan vara lugna, min blogg kommer inte bara handla om detta!

första april


Tänkte inleda detta inlägg med ett aprilskämt meeen jag skippade det. Har faktiskt inte ens försökt mig på att dra några idag. Men ni kanske har dragit något för någon? Har i stort sätt spenderat hela min dag till att plugga tyska och nu är det klar! Fy fasiken vad skönt! Nu har jag en sak mindre att göra på mitt kommande lov. Ska snart slänga i mig lite mat och sen dra till jobbet. Förresten, märkte ni att min uppdatering var på topp igår?