EIGHT GOOD SONGS


Mac Miller - Donald Trump

David Guetta Feat. Sia - Titanium

John Legend Feat. Lil Wayne - So Special

Chris Brown Feat. David Guetta, Lil Wayne - I Can Only Imagien

The Pusher - Blow Me And Run

Usher Feat David Guetta - Without You

J Cole - Work Out

Calvin Harris - Feel So Close

WE ARE THE FIGHTERS

Jag är trött, jag är hungrig, jag är frusen och så ett dugg taggad på att sticka på träning. Brännbollen idag gick väl sådär bra. Vann en match av fyra. Bättre än inget!! Och vädret var inte på topp. Det var svinkallt, det regnade OCH det blåste, lite som om det skulle bli orkan vilken minut som helst. Trots det vann vi en match. Fighters. Go team one. Heja heja.

THAT'S GOOD, FANTASTIC


Sitter här och taggar inför idrottsdagen idag i min ensamhet. Eller jag försöker tagga. Vill inte vara med egentligen. Speciellt inte i detta vädret. Jag ska vara lagledare för ett brännbollslag blandat med 6:or, 7:or och 8:or. För det första kan jag inte spela brännboll, jag kommer sabba för laget OCH jag vet inte ens vad en lagladare gör. Lite vet jag nog. Men ändå, det kommer nog inte gå så jätte bra för mig. I get that feeling. Men jag ska kämpa på! Vilket pepp inlägg det blev då.
LAG 1 BRÄNNBOLL - NU KÖÖÖÖÖÖÖR VI! He-he..

HAR NI INTRESSEKOLL?


Måndag - Veckans drygaste dag. Slutar inte fråns halv fyra då. Hur drygt? JÄTTE DRYGT. Jag undrar hur jag ska klara av gymnasie tiderna. Hmm... Ja, sen har jag väl inte så mycket mer att berätta för er. Jo, jag somnade efter skolan, IGEN. Can't help it, blir så trött om dagarna.  

KICK-OFF


Igår var jag på Palmfestivalen/Mikaeli Marknad eller whatever ni vill kalla det. Bortsett från att det regnade HELA tiden var det bra där. Kul och träffa folk och så. Fast det var mest förflyttningar från tak till tak, till tak, till ett annat tak, sen till munkståndet sen till kebabtorget sen till tak, till tak, till tak. Ja ni hajar. Var hemma vid halv två igår. Var rätt trött då ja. Sov till typ halv tolv idag, sen har jag gjort något vettigt idag vill jag påstå. Såna är söndagar.   

KEEP IT HUNDRED


Då var första vecka i skolan avklarad! YEAH. Vi fotades idag, klassfoto och enskilt.. Det var ingen vacker syn. Men denna gången är jag i alla fall medräknad i klassen. Det känns bra. Förra året var jag sjuk och stod inte med som frånvarande. Snällt. Fan vad owned jag blev, faktiskt.

 

I FEEL SO OLD

Kände att jag behövde ta mig en tupplur när jag kom hem idag. Så det gjorde jag. Att först gå i skolan och sen gå i stan med Lina är inte lätt.. Nä skoja. Men man blir så trött av skolan! Dessutom har jag sjukaste träningsvärken från igår. Det blir fan bara värre och värre. Det hade tagit en hel evighet om jag skulle skriva alla ställen jag har träningvärk på så det tänker jag inte göra. Hehe. OCH jag går som en människa med ett för kort ben.. kinda. SEE YAH.

DAGENS KLÄDSEL


Vadå jätte stort smile?

JAAAADÅ (BRIST PÅ RUBRIK?!) ÅTERIGEN JADÅ


Fan vad söt jag är! :')
Måste tyvärr berätta för er att på tisdagar blir det nog inte så mycket uppdatering från min del, det är ont om tid till det. Kommer hem halv tre och sen sticker jag igen vid kvart i fem/kvart över fem, för då ska jag på träning. Och kommer inte hem fråns halv nio. Efter det vill jag nog bara dö. Så jag får uppdatera extra mycket dom andra dagarna!

GETTING NOWHERE

Jag är så jävla trött alltså. Alla nior har varit i Lund hela dagen. Det var typ sån "no-dag" så vi tittade på lite experiment, någon lasershow och så. Förutom att jag kom hem två timmat senare än vad jag brukar så var det helt okej faktiskt. Hatar att komma hem senare än fyra, det är så drygt.

Om jag orkar så lägger jag in bilder från min tjejmiddag ikväll, men jag tror inte jag orkar och imorgon hinner jag inte. Så jag får se när jag gör det!

OOOOCH min ryggsäck har kommit! JAAAA hihi. Jag är såå nöjd med den.

VINNAREN AV KLOCKAN ÄR...

*Trumvurvel*... Karoline Jönsson! Har skickat ett mail till dig, svarar du inte inom 3 dagar väljer jag en ny vinnare!

Tyckte det var otroligt kul att så många ville vara med! Fler än 100 var med så det var väldigt svårt att välja en vinnare. Hade jag kunnat hade jag valt fler än en! Bättre lycka till er nästa gång. För det blir en nästa gång, det lovar jag er. Och den nästa gången blir snart. Så håll utkik!

OH HAPPY DAY


Hade en av dom bästa, mysigaste och roligaste dagarna på länge igår! Tack tjejer! ♥ 
Och tack för alla fina saker jag fick av er. Orkade inte fota allt (lat). Fick bland annat ett super häftigt Iphone 4 skal (jag ska köpa en iphone om någon vecka). Jag är hel nöjd med kvällen även om vi inte var så många. Tyckte dock att det var synd att du inte kunde vara där Vendela.

JAG HAR FÖRSÖKT SÅ MÅNGA GÅNGER NU


Om en stund kommer tjejerna hit, det ska bli trevligt! Har inte hunnit uppdatera fråns nu, har städat rummet lite och gjort mig iordning och sånt. Tror inte det blir mer uppdatering än såhär faktiskt. Imorgon drar jag vinnaren till den läckra klockan! Ni får ha en bra kväll, för det ska jag. Love ♥

SISTA CHANSEN ATT VINNA KLOCKAN NU!



Skit kul att så många ville vara med och tävla om en klocka. Sista dagen för att vara med är imorgon. Så kom igen nu!! Klicka på bilden eller HÄR för att vara med!

HÄR INNE HOS MIG


Första dagen i skolan avklarad. JAAADÅ. Det var inte så farligt. Men jag var så jävla trött. Och ovanligt klumpig här hemma. Var inte helt vaken tror jag.. Anyway, ikväll/lite senare idag sticker jag till Lina. Hon ska även laga mat till oss. Låter som jag ska värsta dejten med henne men nä, vi är bara vänner (hehehehaihaiao). Och imorgon ska jag ha min tjejmiddag! YEAH. Ska bli så kul! Har dock inte förberett något, har nästan ingen koll. Vet inte ens vad jag ska ha på mig. Det är illa.

KICKIN IT OLD SCHOOL


Okey.. Jag är uppe och jag är redo för att gå till skolan. Eller redo och redo, så redo jag kan bli. Tror aldrig riktigt man blir redo för första dagen i skolan efter ett långt sommarlov.

NEW IN


Träffade Lovis en liten sväng idag, fick köpt lite småsaker som ni kan se. Sjukt att vi bara har setts EN gång på hela sommarlovet! 
Gud vad det ska bli kul och träffa alla vänner i skolan igen!

TVÅ FRÅGOR, TVÅ SVAR

Fråga: Hej, jag pröva din gratis design som du laddat upp. Verkligen super fin! men det går inte ändra inläggstexten. jag har försökt ändra den där man ändrar texten, men det fungerar helt enkelt inte. Jag har sett på dom andra som har laddat ner den att de har en liten text, men min är ganska stor? Hur ska jag göra?

Svar: Det har blivit något fel... Men nu är det tillfixat igen! Du kan ladda ner den här!

Har även fått många kommentarer ängående min röda Converse ryggsäck. Den är köpt på Spartoo.se!

There you go. 

STEKER SOM ALDRIG FÖRR


Rubriken säg väl det mesta, jag steker som aldrig förr. Med andra ord, jag lagar mat... Skoja. Hehe.
Hade utvecklingssamtal idag med min lärare och mamma. Det gick braa! Det kändes så konstigt och komma till en skola fylld av 99or. Dom är så små. Men det var precis så 93orna kände när vi började på skolan. Tiden går så jävla snabbt, det är helt sjukt. Nu är det äntligen dags för mig att bli en av de äldsta på skolan, och nästa år, då är jag minst igen.

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

Nu har jag ÄNTLIGEN beställt denna underbart snygga ryggsäcken! GLAD TJEJ.

JOANNA SVARAR

Fråga (från någon Matilda): "Joanna pudding! Hur ofta måste du färga din utväxt nu när du är brunett? :)"

Svar: "Joanna pudding"... Hm.. I LIKE THAT. Än så länge har jag inte färgat mitt hår på grund av utväxt. Mitt hår växer i snigelfart, möjligen lite saktare. Så jag behöver väl inte direkt färga min utväxt så ofta. Brukar färga mitt hår för att jag vill pröva på en nyhårfärg eller för att det har bleknat. Och när jag färgar det, gör jag massvis med slingor. Då syns utväxten mindre!

NÄR HELVETET FRYSER TILL IS


Håller på att få ett litet sammanbrott här borta. Min blogg klyddar som fan. Kan typ inte blogga. Eftersom jag inte vet varför, kan jag inte göra någonting åt det. Inte nog med det, datan är fan segare än en 80-åring i en matkö. Känner för att slänga datan i golvet och låtsas som vi haft inbrott..

NUMBER ONE SONG SPINNING ALL DAY LONG

Har inte direkt något att berätta för er idag så jag gör ett musikinlägg. Supersköna låtar! Så luta er tillbaka and enjoy!

Jason Derulo - It Girl

Chris Brown - Open Road (I Think I Love Her)

Wiz Khalifa Feat. Snoop Dogg - Young, Wild and Free

Ace Hood Feat. Chris Brown - Body 2 Body

Lil Wayne Feat. Drake - She Will

Big Sean - Hometown

IN THIS VERY MOMENT I'M KING

Drygt två timmar kvar av min födelsedag. Det är det här man har sett ifram emot och det är över på en dag. Tack för alla gratulationer på Facebook, sms, här i bloggen osv osv. Har haft en bra födelsedag. Har fått fina saker, en klocka från Cypern (kan visa sen), en jätte snygg och mysig tröja, tre par örhänge och nästan 3000. CASH FLOW. Nu ska jag se film, Primal. Hoppas den är bra.

15 JÄVLA ÅR NU DÅ


YEAH. Min dag idag! Hela 15 år. Slipper äntligen cykelhjälmen.. Känns skönt.


Glöm inte bort tävlingen där du kan vinna en super snygg klocka. Klicka här för att delta!

I WISH THAT I COULD HAVE THIS MOMENT 4 LIFE


Hade en underbar dag på Liseberg igår med Lina! Vet inte vad jag ska börja med att berätta.
Vi satt på ett tåg i tre timmar med dom störigaste tjejerna ni kan tänka er, dom läspade och pratade konstant. Hur mycket kan man ha och säga till varandra klockan sju på morgonen? Thank God att jag hade min ipod. Hade inte överlevt annars.

Sen stack vi till Liseberg. Längesen jag var där! Förutom att vädergudarna hade pms så var det riktigt bra!

Försökte övertala Lina till att åka Atmosfrear men det gick som det gick. Bestämde mig för att jag skulle åka den själv tillslut.. MEN då var den stängd, det var alla karuseller. På grund av regn och åska. Kul va? Fast det var en timme innan vi skulle sticka så det var väl okej. Men inte nog med det, vi var fast högst upp i Parisohjulet när det började vräka ner och blixtra. När vi väl kom ner.. då kör dom två varv till. För första gången kunde jag lämna ett nöjesfält och vilja det. Annars brukar det va att vi måste gå fast jag inte vill. Älskar karuseller!

Trodde att jag hade levt min sista dag igår. Det satte sig snubbe på tåget igår med en tår intatuerad under ögat. Han kollade som satan på mig.. Tror han funderade på hur han skulle mörda mig, styckning och så... Fast tåren var ifylld så det betyder väl att någon i deras omgivning har dödats? Eller? Correct me if I'm wrong.

p.s Jag vann en gorilla. Jätte söt och mjuk :')

p.s 2 Jag älskar Göteborgskillarna..

UP, UP AND AWAY


Okej.. emm.. Ser vi vad klockan är? Halv sex. På morgonen. Jag har sommarlov och är vaken såhär tidigt. Är dessutom redo för en 3 timmars lång tågresa med Lina. MOT GÖTEBORG.

BREAK IT DOWN LOW


Trodde aldrig att jag skulle vara den personen som sitter och lyssnar på en Joe Jonas låt om och om igen. Men denna är riktigt bra faktiskt. Kanske för att den är skriven av Chris Brown. Så jag kan nog förlåta mig själv för att jag lyssnar på den. Men låten är bättre utan musikvideon, that's a fact.

CRUSH A BIT, LITTLE BIT, ROLL IT UP, TAKE A HIT


Vaknade för någon timme sen, blev väckt med nybakade bullar av mamma. GOTTE. Lever i lyx nu när mamma är ledig... Vädret är ingen hitt idag, ena stunden vräker det ner andra är det faktiskt lite sol. Men jag ska i alla fall träffa Lina. PEACE OUT.

TÄVLING: VINN EN KLOCKA I VALFRI FÄRG


Nu har DU din chans att vinna en supersnygg klocka i vilken färg du vill! Vill du vara med och tävla?
Skicka en kommentar i inlägget om att du är med och tävlar samt vilken färg på klockan du vill ha, glöm inte skriva ditt namn samt hotmail/e-post (den visas bara för mig). Enkelt va? Du behöver inte ha blogg för att vara med och tävla.
Tävlingen avslutas den 20/8.

För större chans att vinna:
- Gilla min blogg på Facebook (HÄR)
- Lägg till mig på Bloglovin (HÄR)
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg.

Alla kommentarer som inte har med tävlingen att göra skrivs i inlägget under. Tack!

LYCKA TILL :D

3 NYA FAVORITER


Älskade Lil Wayne ♥ Den blåa tjocktröjan/jackan ser bättre ut på!

VARJE RESA PÅ TUSEN MIL BÖRJAR MED ETT STEG

SOMETIMES LIFE SEEMS SO UNFORTUNATE


Jag har inte kunnat blogga på några dagar. Det har inte funkat för mig. Jätte konstigt. Men nu är jag tillbaka!
Igår stack jag och Lina till Veberöd i någon timme, vad vi gjorde där vet jag inte riktigt. Vi stack och käkade pizza på kvällen.Tänkte det kunda vara lite mysigt och sitta vid stranden och käka den. Så det gjorde vi. INGEN BRA IDÉ! Det blåste lite.. Min pizza flög iväg. Vad besviken jag blev. Vilken förlust det blev för mig. Jag var verkligen sjukt jävla jätte hungrig och så blåser den iväg?! VAFAN. Fast det blev lite bättre när jag såg att den kom på Lina :')

FLY AWAY AND PLEASE TAKE AWAY THE PAIN



TÄVLING INOM KORT

I slutet av vecka kommer jag nog slänga in en tävling. Fint pris så håll utkik! Tänkte bara berätta det.

IT'S GETTING LATE BUT I DON'T MIND


WOHO, vilken natt! En kväll fylld av skratt, musik, kyla, marshmallows och massvis med energidricka. Vi dygna på stranden... Vafan tänkte vi med?

ONE LESS THING TO DO IN LIFE

Så, då var det gjort. Har käkat sushi för första gången. Det var väl ingen jätte hitt kan berätta, smakade mest hav. Jag åt sjögräs för fan alltså... Vi stack till kebabtroget för att äta oss mätta där istället. Lite godare käk där.
Nu kan jag stryka en sak på min "100 saker att göra innan jag dör - listan" 

Hade inte tillräckligt med tålamod för att äta sushin med kinapinnar så jag körde mitt eget race.. Blir dessutom bländad av solen. Annars är livet på topp.

SUSHI TIME


Håller på att göra mig iordning just nu. Ska snart ta bussen till stan med Lina. Ska käka sushi.. För första gången, sån sak jag måste pröva på innan jag dör. Hoppas det är gott för jag är jädrans hungrig! Har ni käkat sushi någon gång?

DAGENS BLOGG VINNARE..

.. Hittar ni HÄR

VILL DU BLI DAGENS BLOGG?

Släng in en kommentar att du är med och du har chansen att ta del av mina läsare. Vinnare utses imorgon!

För ökad chans att vinna:
- Gilla min blogg på få facebook (HÄR)
- Blogga om min tävling på din blogg

Alla kommentarer som inte har med "Dagens Blogg" att göra skrivs i inlägget under. Tack!

ETT STYCKE "NOT-SO-VERY-GOOD-SUMMER-BREAK"


Fan vad sjukt att det redan är första augusti. Dagarna bara glider iväg. Börjar få lite ångest nu, det känns inte som jag har gjort något vettigt på sommarlovet (fast det har jag) och sommaren är snart över. Det har det varit bad as hell väder denna sommaren. Så vafan har man kunnat göra? Fast nu säger dom att det ska bli fint väder dom kommande dagarna, vi får väl se om det stämmer?
Dessutom lovade jag mig själv att jag skulle plugga lite på lovet... Har jag gort det? NEJ. Surprise.
Ska verkligen njuta av de dagarna som är kvar av sommarlovet!

#8 - THREE BLOGS YOU REALLY LIKE

eemmaeemma
kimsane
mmajda
Tre kick-ass bra bloggar!